Igatahes.
Toome siis vana asja tagasi..
Jupitasin mina rõõmsalt siis G2-te, kõik oli ilus-tore. Ühel hetkel oli vaja liigutada masinat, et oleks parem puid vedada. Tegelesin mitteaktiivselt rataste leidmisega.
Omakorda tuli siis mõte asi taaselustada ja odavalt müüki panna. Mis ta ikka passib. Sain siis istmed ja stanged tuttava Golfile armatuuri sisseviskamise eest. Kapoti sain tasuta.
Siis aga võtab minuga ühendust hea tuttav. Jutu käigus selgus, et tal Golf II vedelemas. Saatis mõned kehvad pildid. Leppisime hinnas kokku ja tõi mulle ukse taha ära ka veel.
See aga omakorda tekitas mõtte. Kui juba treila, siis võiks ju enda oma ka ära vedada salajasse tuuning garaagesse. Mõeldud-tehtud. Rattad alla, raudkang mootorit hoidma ja auto aiast välja nikerdatud.
Pärast uue eluka treilalt mahasaamist (üks pidur oli peal), tõime vana ka sinna ja oli siis selline hetk:
(Hoiatan ette, tegemist on iPhone piltidega hämaras ruumis)

Tean seda, et tegemis on 1.6 mootoriga, uuema tüübi juhtmestiku, katuseluugi ja poolnahksisuga G2-ga, mis lahkus tehaseväravatest 1991. Kunagi sattunud siia, siin seisnud veel aastaid, pole ülevaatust, pole kindlustust.
Hetkel on aga moment, kus olen kits kahe küna vahel. Ei tea, kummaga mis saab. Homme ehk jõuan rohkem süveneda sellesse, millesse ennast mässisin.
Hetkel aga kaks kehvat pilti.