Täna siis jälle natukene targemaks saadud, või ka mitte, ma ei teagi nüüd:D
Päeva alguses sai natukene jälle mootori ruumi korrastatud, pesin sis seest uue punase kapoti ära ja vahetasin enamus roostes polte ära tutikate ilusate läikivate poltide vastu:D
Mingi aeg tuli ka Uku oma Taibiga kohale, et tema MAP sensorit proovida. Kõigepealt tegime paar tiiru tema B16A2-ga ja siis minu omaga ning kuna tema natukene kauem enda omaga sõitnud ja harjunud, siis lõpuks jagasin isegi mina ära, et minul VTEC taha ei tule, ei ole õiget häält, ei ole õiget minekut. Lõpuks esimene inimene, kes nõustus minuga, et minekut ei ole(kui kõik ülejäänud samalajal karjunud, et see on elajas v loom, olen mina vastu ajanud, et rsk, ei ole, ei liigu ju, aga nujh, teiste jaoks maybe liigub).
Esialgu mõtlesime, et äkki on MAP sensori viga, et mul VTEC taha ei tule, kuid siis ühendasime Uku MAP sensori tagant ja mis imet, siiski lendab VTEC'i, seega mingi muu kala küljes.
Kuna seda me välja ei mõelnud, siis hakkasime MAP'iga jamama. Kõigepealt proovisime siis tema oma mulle, rsk ei töödanud, urr... Panime siis tema oma tagasi talla ning oh imet, ei tööta rsk, loobib nüüd temagi masin errorit ning pöörede on 2k juures ja masin töötab ebaühtlaselt. Vaikselt oli juba mul shokk, et krt, sai teine masin totaalselt persse keeratud, aga õnneks mul oli üks tööav MAP kodus olemas, mida ma pole veel oma autoga persse keeranud ja sai toda omajagu modditud ja külge pandud(temal siis sisselaske peal asetsev sensor, mul oli aga tulemüüri oma, seega päris plug-n-play polnud):D
Loogika nagu väidaks, et mul kuskil lühis, et MAP'e ära tapab. Mõõtsin siis multimeetriga, et mis voolud läbi käivad Uku auto pistikust, kui sensorit pole taga ja süüde on sees ning enda auto pistikust. Voolud on samad, ainult mingi 0.005 suuruse kõikumise/vahega, seega selles jama ei tohiks olla:S Täna jõudsin endal juba aju mugavamasse kohta tirida, seega homme vean otse juhtmed MAP'i ja proovin päeval kuskilt romulast töötavat MAP'i uurida(sest nüüd saime teada elava näitega, et ka 1.5-e MAP sobib mulle):D
Aga seda, miks VTEC taha ei jookse minu pea ei võta, sest aju ei loobi ühtegi errorit:S St. kui mingi sensor v asi peaks tuksis olema, miks VTEC taha ei tule, siis peaks ju mingi errori koodi viskama, aga mul ei viska, erroriks viskab mul ainult MAP errorit:S
_________________ Accord CB7 - 2.2l 110kw (Daily Drive) Civic EG6 - 1.6l 118kw (Sunday Drive)
Fb.com/WROMD Fb.com/EltonLauringMusic
|