Ega pidamine ei olegi kulukas, lihtsalt pole mõtet 2t masinat hoida pigem(autoga ma tööl ei pea käima, uuele autole ka raha vaja alla panna..). Ändi jutupeale võin öelda, et selle bmw.ga siis olen "kokku hoidnud kütusepealt" siin kuu ajaga rahalises fääringus umbes 50 €(arvestades, et sain vahepeal 40 l tasuta diislit jne). Võrdlen oma eelmise masinaga, mis oli bensukas(küll suht öko aga siiski tasuta bensiini ma ei saanud kusagilt). Keskmiselt kuus "säästan" umbes 20-30 € minimaalselt. Aga nüüd siis läheb esisilla remondiks + pihusti tihend ja uued kojamehed ka vaja osta(aga sellele ei leia ju kuskilt Prismast vms kojamehi, ikka mingid spetsid mis ka maksavad 20 €, raamita kojamehi vabsee ei olegi vist e39.le? Kes teab, et on andku märku.) seega arvestan umbes 200 € väljaminekuga, kuna muud jubinad esisillas on kõik vahetatud(va rattalaagrid, roolilatt), siis ega vist mingeid teisi üllatusi äki ei tule nüüd lähiajal ja saan hakata ka välimust viisakamaks teha. Sai tellitud juba uued valuveljed, mida ma nüüd pikkisilmi ootan + 2 saadetist veel tulemas(led tuled ja muu nänn). Aga see e39 just lollikindel masin pole ja ikka võib midagi üllatada. Eks viimases rahahädas saab katid alt ära müüa ja 100 € jälle remondirahaks juures