Sest, et esiteks : EV130 oli olemas ning 3W30 filter ka, sai siis alguses pandud Alpine tweetrid ja keskheli mängis natukene aega originaal, mis muidugi oli alla igasugust arvestust. HT seeria twiitrite hind on imelikult kallis, muidugi kindlasti nad head, aga kuna teostus niikuinii on nagu on ja alati saab paremat ning kunagi kindlasti vahetan asjad välja siis ei näinud väga mõtet hetkel hullu investeeringut teha. See ei ole alatiseks niikuinii, need kõlarid seal autos. ET20 pidi tegema imelikku häält, seda siis kui ET20 + EV130 komplekt, ma ei tea, ei tahtnud suuri ja värvuselt kui kõik kollane siis las olla kollased, sobisid kõige poolest niiöelda. 3k poleks mõtet investeerida kui pooled asjad olemas, hetkel läks mid 600.- ja tweetrid 400.-, vahe ikka sees kas 3k või 1k. Võimendi koha pealt midagi halba küll endal öelda ei olnud ja arvamusi oli igasugu, osad kiitsid taevani ja teised jällegi tegid maha, tooteks siis Soundstream LW4.480. Sellest jääb esikõlaritele kindlasti väheseks, aga hetkel mängivad minu jaoks piisavalt normaalselt, võttes seda, et tweetrid ei ole tegelikult ideaalselt seadistatud, selles mõttes, et kuulaja poole (proovisin, ei meeldinud nii, et näkku mängivad) ja mid-idele oleks vaja kasti/podi , aga kuna polstri taga seda ruumi nii palju ei ole siis ainuke võimalus pod teha kuulaja poole, aga seda ise ei oska teha ja peaksin leidma kellegi kes selle teeks. Sama plaan ka jalge juures olevate kõlaritega, neid ma ei taha polstri külge, lihtsalt ei meeldi nii ja jutul lõpp. Alustuseks panen originaalkohtadesse Dynamati. Heli üldpilt on selline, et helisid ma kuulen enda jaoks piisavalt, audiofiilidele jääks kindlasti väheseks, aga bassi kahjuks ei kuule nii palju kui võiks. Tähendab, et asi selles, et mul on pagasiruumis bandpass kast ja kui istmed alla lasta siis on kuulda mis nad seal tegelikult teevad ja nii kui istmed üleval on siis kaob pool sellest umbes ära, kui saaks heli sisse siis oleks juba parem kindlasti. Makist ei oska ma ka ideaalselt seadistada nii, et iga stiiliga oleks enam vähem. Uurisin kui palju maksaks pagassi kinniseks ehitamine, pakkumine oli 5k, see siis, et juhtmed kaotatakse ära, et näha pole, võimendid pannakse välise seina külge, et kui pagassi lahti teed siis näed ja samma kohta ka kondensaator. Kahjuks, aga seda 5k hetkel pole ja samuti ka mitte seda võimalust, et need pod-id lasta teha. Nagu ma ühe korra kirjutasin, et kui siin foorumis mõni asjalik Audio spets. miskit välja pakuks või teeks või õpetaks või mida iganes, siis saaks juba edasi mõelda. Kõige pealt oleks vaja makist heli paika sättida ning samuti ka woofri võimendist. Kastiga on nii, et pagass läheb kinniseks ja enne seda pole mõtet üritadagi seda heli kuidagi teistmoodi heli sisse saada. Ütleme siis nii hetkel, et originaalist on asi kordades parem.
_________________ Skoda Superb Elegance 2.0 D 4x4 2018 AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.
|