Tänu kokkupuutele GTO õrnade kätega on auto kaotanud tubli tüki oma tilkuvast olemusest. Uued Radiaator, õlikork ja vändakaelatihend panevad mind tundma sellist õnne, mida oleks tundnud nõukogude naine, kui oleks saanud lubada omale tampoone, selle asemel, et sokk püksis ringi käia. Kütusepaagi leket ei õnnestunud end auto nime taha varjaval McGyver'il siiski peatada. Nimelt see puudus ja "kuidas tappa midagi, mis on juba surnud"? Põhjus oli tegelikult selles, et diislianum oli juba tühi ning pragu ilmselt väike ja raske leida. Juhul kui tunkedes autojeesusega kokkulepe saavuatatakse, omab Sirje varsti uut paaki, pidureid ja kõrgsurvepumpa.

Pildil isa Defender, mille roolis tõenäoliselt kivist ehitatud jalaga Suusabaas, mille kaal gaasipedaalil muutis sõidu tõeliselt vallatuks. Köis nagu ikka health & safety kollane. Btw, kui keegi tahab toontagatuledest rääkida. Alguses PS, hiljem vaatab, kas saame tuledega kõigest sõpradeks või ostan ära.
Hetkel on maha tossatud veidi alla 3000km ning võin öelda, et olen ülimalt rahul, kuna kõik, mis mind tänasel päeval auto juures huvitab on ökonoomsus. Tümpsuga olen ka rahul kuna varastatud plekikääridega Suusabaas tegi juhiukse sisse augu, mis sai nii litsakas, et isegi 13cm kõlar mahtus sisse.

Vahepeal sattus panomasin Hiiumaale, kus nagu ikka võib sadamas hääletamas näha suurte kottidega noori tüdrukuid, mida nad hellalt käes hoiavad. Kiiruselt 30km/h oli pidurdamine äkiline ning võttis kõigest seitsekümmend meetrit. Suitsu hajudes väljusin autost ning naeratasin auto robustsusest ja minu karmist (õlisest) olekust võlutud neiule. Pakkusin oma keha teda teenima koti masinasse kandmise näol, mille peale neiu vastas, et saab ise. Avasin pagasiruumi, milles asuv pea 20 tolline supakas nõnda madalat bassi viljeles, et tüdrukul kõige hullema müristamise ajal pluus seljast lendas. Ebalevalt vaatasid rohelised silmad minu meresiniseid silmi kui käigus oli autosse istumise protsess. Küsisin "hey, babe, kuhu lähme?", mille peale pakiruumis lebavast Thori vasarast, kõuehäälsest supakast vapustatud leedi vastas "Sinu juurde, mu tulevane mees". Eelmänguna otsustasin mitte kätte anda ja pesumasina trumlist huvituda. Naine läks lõpuks nii pöördesse, et näitas keskmist sõrme (see on nagu "fuck me").