Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Subaru Impreza Wrx Sti Type-ra 99a / ROSENBERG
PostitusPostitatud: 22.04.2009 18:02 
Kasutaja avatar

Kas see auto oli 18-ndal raadil sõitmas? Ei liikunud nagu eriti kui oli see sama masin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 11:29 
Kasutaja avatar

Kelm kirjutas:
Kas see auto oli 18-ndal raadil sõitmas? Ei liikunud nagu eriti kui oli see sama masin.

OLI ja seesama, ei liikunud jah mingi jama oli juba siis ning enne koju jõudmist lendas mootor laiali , rihma pinguti oli praak ilmselt sest see oli päris koos asendis. Ja ilmselt oli raadil juba lasknud 1-2 hammast üle , loodab kiirelt uue mootori peale saada et uuesti proovida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2009 22:55 

ma arvan et asi on rohkem sõitjas kinni kui selles subarus Kui põlva rahvarallil said 10 kohaga mosse käest siis peab ikka midagi väga korrast ära olema :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 12:12 
Kasutaja avatar

Proovi ise külma närviga sõita, kui põhjakaitset pole all ja põhi maad koguaeg kraabib :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 12:36 

asi pole selles et kas on külm närv või ei lihtsalt asi on mehes. Ja muide paljud sõidavad ilma põhjakaitsmeta ja subaru on üpris kõrge auto erinevalt evodest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 13:00 
Kasutaja avatar

margus155 kirjutas:
asi pole selles et kas on külm närv või ei lihtsalt asi on mehes. Ja muide paljud sõidavad ilma põhjakaitsmeta ja subaru on üpris kõrge auto erinevalt evodest

No aga näed sa jumet kohe auto katki sõita ve, ma sõidaks ka pigem rahulikumalt ja küll tõuseb ka aja möödudes kiirus, kui aga esimestel rallidel auto puru sõita siis see ka ei ole vast norm või mis??? Ja 4 vedu ning turbo on auto mis läheb kiiresti käest ära kui ei ole veel sina peal temaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 13:06 
Kasutaja avatar

Margus, kõigepealt õpi kirjavahemärke kasutama, et su lausetest aru ka saaks. Teiseks, kõrvalt vaatamises ja õpetamises on igaüks kõva mees :) Arvestades vagusid, mis seal rahvarallil olid, siis hea, et tal üldse mootor terveks jäi.

Margus, näita enda tulemusi enne kui teisi kommenteerid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 13:36 
Kasutaja avatar

HoCi kirjutas:
Margus, kõigepealt õpi kirjavahemärke kasutama, et su lausetest aru ka saaks. Teiseks, kõrvalt vaatamises ja õpetamises on igaüks kõva mees :) Arvestades vagusid, mis seal rahvarallil olid, siis hea, et tal üldse mootor terveks jäi.

Margus, näita enda tulemusi enne kui teisi kommenteerid :)

Ma arvan, et tal võib neid tulemusi isegi olla, arvestades mis autot ta siin foorumis müüb. :)

Siiski see impreza maksab omajagu ja igal rallil pilpaks sõita pole just odav lõbu, selge see, et alustada tuleb aeglaselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 13:37 

olen sõitnud jääradasid 4 wd-ga olen neid võitnud olen sõitnud koos Rosenbergiga, kui ise vähegi tead kuidas sõitma peab siis on selge et auto on sellest mehest üle. Lihtsalt tähtis pole see,kui kiiresti sa kurvi sisened vaid see,kui kiiresti sa kurvi suudad läbida. Ja mul lihtsalt aeg ei luba suvel võistelda,kuigi väga tahaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 13:46 
Kasutaja avatar

Põlva rahvaralli järgi ei saa vaadata kuidas auto liigub ja kuidas mees seda ohjab. Rallil oli VÄÄÄGa puudulik legend ja ma imestan, et Alar üldse lõpuni jõudis ilma põhjakaitsmeta. Me sõitsime korraliku põhjakaitsega ja korraliku amordiga, aga ikka oli korduvkatsetel lihtsalt kohutav, põhi oli koguaeg vastu maad ja isegi pantseriga tuli mõte et " hmm... kas see asi on ikka seda väärt". Alar sõitis väga tublilt ja esimese rahvaralli kohta mõistlik tulemus.
Et teemast päris välja ei läheks, Alar, pane endale pantser alla ja enne rahvarallisid ei saa lubada pikkasid jaanisid endale.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 18:42 
Kasutaja avatar

margus155 kirjutas:
olen sõitnud jääradasid 4 wd-ga olen neid võitnud olen sõitnud koos Rosenbergiga, kui ise vähegi tead kuidas sõitma peab siis on selge et auto on sellest mehest üle. Lihtsalt tähtis pole see,kui kiiresti sa kurvi sisened vaid see,kui kiiresti sa kurvi suudad läbida. Ja mul lihtsalt aeg ei luba suvel võistelda,kuigi väga tahaks :)

Nii lihtne see asi ka ikka pole. Jäärajal on teada asi, et võidab mees, kes on ise parima rehvi sisse korralikud naelad pannud. Ei ütle, et see sinu kohta käib aga saad mõttest aru küll.

Ok aitab Offtopicust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 21:38 

Asi pole absoluutselt rehvis. Nimelt Paljud rahvaspordi mehed (4wd-s) Helmet Palm Ranno bBundsen kõik sõidavad vallai kummiga mis on kõige odavam ja sitem. Me jõuame ikkagi selleni,et asi on mehes mitte rehvis autos ega sitas rajas :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 22:06 
Kasutaja avatar

margus155 kirjutas:
Asi pole absoluutselt rehvis. Nimelt Paljud rahvaspordi mehed (4wd-s) Helmet Palm Ranno bBundsen kõik sõidavad vallai kummiga mis on kõige odavam ja sitem. Me jõuame ikkagi selleni,et asi on mehes mitte rehvis autos ega sitas rajas :beer

Minuteada ei sõitnud Alar üldse mitte koha peale, vaid lihtsalt kogemuste saamise pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 22:37 

margus155 kirjutas:

Kindel? Mina näen neid küll tavaliselt misu kruusaka või slikiga ja ega rajale ei pea minema esimesel rallil kohe hullu panema.Jäärajal muidugi sõidetakse enemasti naelatuks kõige odavamaid rehve. Muideks oli minu meelest Alaril probleeme legendi mõistmisega,mis oli seekord küll eriti jube ja pooled asjad olid puudu. Vähemalt rally.ee foorumist võis seda välja lugeda.
Ja kui tal ka ei tule veel selle autoga välja,siis harjutamine teeb ju meistriks? Ei osanud Märtin ka ma arvan kohe sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2009 23:33 

Selles teemas hakkas kohe silma eestlaste suur kadedus.
Mõni vend on lihtsalt kade ,et teisel nii hea auto.
Siis ikka foorum kuhu tuleb teisi laimama. Sest elus saaks kohe ära :waah

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis