RacerRC kirjutas:
Päris kabe sirtsu peaks mainima

pole paha.
edu ja jaksu
Tänud:)
taurtz kirjutas:
Täna parkisin sinu taha õhtul Kauba Majaka juures, poest välja tulles vaatasin igaksjuhuks, ega stange pole ülesse sulanud

Aga mis ma oskan öelda, igati vinge masin

Eks ta suure kuumaga veidi ikka sulab, päris nii julm ma ikkagi ei ole, et võõraid autosid niisama põletama hakkaks, kuid kui mõni ajugeenius järjekordselt pikivahet ei oska hoida, siis nemad saavad küll väheke kuuma ning praktika on näidanud, et süsteem toimib
Mõni on küll ilmselt väga kurjaks saanud, kui avastab, et stange järsku suitseb, ning tahmane on ja on hakatud ka taga ajama, kätte õnneks ei saanud

Sierra pole naljaasi, kui sellega natuke vaeva näha
Tänud
GTO kirjutas:
taurtz kirjutas:
Täna parkisin sinu taha õhtul Kauba Majaka juures, poest välja tulles vaatasin igaksjuhuks, ega stange pole ülesse sulanud

Aga mis ma oskan öelda, igati vinge masin

seal tegemist veel kõvasti aga tegeleme. plaanid on tagasillale 28mm stabikas, tagant kere jäigaks. eest esisirattad natuke lääpa ajada ehk saab alajuitavusest lahti lõpuks. värskem mootor ja uus summuti otsast lõpuni. need on asjad mida me teostame igaljuhul.
Eks me ürita tasapisi

Lisaks veel seda, et täieliku kerehoolduse tahaks ka enne talve ära teha ja kõik põhi korralikult mastiksiga üle teha, nii seest kui väljast, sest tõde on ikkagi see, et kui autos on väljalaskesüsteemi müra kuulda ja mingil põhjusel peaks häirima, siis ei tehta mitte väljalaset vaiksemaks, vaid võetakse kerega midagi ette, et sisse niipalju kuulda poleks