mihkel-m kirjutas:
Mulle 605 välimus meeldib väga ja kui tõesti midagi targemat teha pole ning lisaks nokitseda meeldib, siis miks mitte, aega tuleb ju sisustada. Parem ikka kui tühja passida, lisaks on lõpptulemuseks korralik auto.

Mulle meeldib ka, ja hea viis vaba aega sisustada.
renault18 kirjutas:
See relee proovi jah ära vahetada. Kuna mul nii, et kui natuke selle karbi peale koputada, kus ta on, siis sureb välja. Mingeid küsimusi tekib, ehk saan aidata

See peaks seal karbis olema, koos kollase releega eks ?
Seesama, pruunika kaanega ?

Huvitav on see, et releel on üks jalg rohkem, kui pistikul ...Aga midagi ei paista nagu puudu ka olevat juhtmepundist....Mida see relee üldse teeb?
Igaljuhul öösel hakkas igav, ja hakkasin esistanget ära võtma, nii idiootset esiotsa ehitust ei näe just iga päev, lõpuks jäigi nüüd stanget kaks mutrit hoidma, aga neile lihtsalt ei saa ligi, eks homme vaatan edasi.
Salongi hakkasin ka lammutama, et näidikuploki kätte saaks, kuna see paneb "hullu", kuuldavasti süüdlaseks halvad kontaktid, selle lahkamisega tegelen millalgi hiljem.
Spidotross oli ka väga ilus, pooleks, ja ilma rüüta, paljas tross vedeles seal augus...trossi vahetus on kindlasti väga lõbus, lammuta pool autot laiali .. Peab selle ka ära tellima.
Tagaistmed võtsin välja, et turvavöid hakata otsima, vööd ise leidsin, aga lukustid on keegi pihta pannud, ja takkaotsa veel nende augud ka ära kaotanud millegipärast, ei tea jällegi, misjaoks see hea võis olla
Esiotsa lammutades hakkasid silma mõningad lahtised pistikud, millele oli foolium ümber pandud, nende asukoha ehk leiab kui nina täiesti paljas on .
Rooli ümbert võtsin ka plastikud ära, et süütelukule ligi saada, seal hakkas kohe silma, et lukust endast on paar kruvi puudu

, millalgi võtan ta täiesti lahti, et plaati kontrollida.
Pilte ka :

Spidotross:

Võib peabki ta selline "paljas" olema ? Ise hästi ei usu...

Selle nupu leidsin ka muu träni hulgast, kõigile muudele jubinatele leidsin koha, aga see on üleliigne minuarust, on ta üldse siit autost pärit ? Ei oska nagu paigutada kuskile seda...