Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 17:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 276 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Peugeot 605 SRI 1990a 2.0 89 kw / KJ
PostitusPostitatud: 24.12.2009 19:04 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
see auto pidi ikka soodsalt kätte tulema, et sellist omastada, seisukord pole just kiita, isegi värvivalik auto "tuunimisel" on päris mööda olnud :P
Samas funnimis pilliks on täiesti tore see peukar.

Tuligi, "summast" avalikult ei hakka rääkima...

iz350 kirjutas:
Yaku, mis viga? Ma ei pidanud sind silmas, olen mina näinud sellega sõitmas näiteks kekut ja selliseid automehhaanikuid? Kraavis oli see auto otse minu teeotsas, ehk siis mis mul viga on?
Kui kõvasti ma eksin?

Ma küll kekut ei tunne, aga kui ta oli kõva "mehhaanik", siis on see tema kätetöö ilmselt...
Praegu sain kodanik GTO-lt vihje, et mis viga võiks olla...soovitas ta ühe relee üle käia, vaatasin seda, see oli täiesti oksudeerunud, puhastasin, aga ei saa sellest ilmselt asja, tuleks uus sebida kuskilt romulast, vast on mõnel Pesool/Citroenil sama asi kasutusel...
Keegi mehaanik oli küll kõikide releede klemme puhastanud, aga releesid seest mitte...pean puhastama hakkama.

Ilmselt kutsun tuttava elektriku asja üle vaatama, pole mõtet oma ajusid nssida.
Yaku olevat selle masinaga vist 20 km jutu järgi ainult sõitnud.
Üldiselt ma ei saa aru, miks kõik nii pessimistlikud on, see asi ei ole üldse nii
hull.

roland525 kirjutas:
Põllurallikaks sobiks vast paremini, kui korda teha?

Pole põllurallikat vaja....Sa pole midagi materiaalselt mittekasulikku teinud, lihtsalt tegemise pärast ? :D
Mina näiteks ei viitsiks vanat tavalist Sigulli ehitada, kuna see auto ei meeldi mulle, aga sellel pole viga, kui vaeva näha natuke.
Volvoga jamamise kohta polnud kellelgi midagi öelda, see jääb kõigile ette :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2009 19:54 
Kasutaja avatar

Mulle 605 välimus meeldib väga ja kui tõesti midagi targemat teha pole ning lisaks nokitseda meeldib, siis miks mitte, aega tuleb ju sisustada. Parem ikka kui tühja passida, lisaks on lõpptulemuseks korralik auto. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2009 20:52 
Kasutaja avatar

See relee proovi jah ära vahetada. Kuna mul nii, et kui natuke selle karbi peale koputada, kus ta on, siis sureb välja. Mingeid küsimusi tekib, ehk saan aidata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 01:54 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Mulle 605 välimus meeldib väga ja kui tõesti midagi targemat teha pole ning lisaks nokitseda meeldib, siis miks mitte, aega tuleb ju sisustada. Parem ikka kui tühja passida, lisaks on lõpptulemuseks korralik auto. :)

Mulle meeldib ka, ja hea viis vaba aega sisustada.

renault18 kirjutas:
See relee proovi jah ära vahetada. Kuna mul nii, et kui natuke selle karbi peale koputada, kus ta on, siis sureb välja. Mingeid küsimusi tekib, ehk saan aidata :)

See peaks seal karbis olema, koos kollase releega eks ?
Seesama, pruunika kaanega ?
Pilt

Huvitav on see, et releel on üks jalg rohkem, kui pistikul ...Aga midagi ei paista nagu puudu ka olevat juhtmepundist....Mida see relee üldse teeb?

Igaljuhul öösel hakkas igav, ja hakkasin esistanget ära võtma, nii idiootset esiotsa ehitust ei näe just iga päev, lõpuks jäigi nüüd stanget kaks mutrit hoidma, aga neile lihtsalt ei saa ligi, eks homme vaatan edasi.

Salongi hakkasin ka lammutama, et näidikuploki kätte saaks, kuna see paneb "hullu", kuuldavasti süüdlaseks halvad kontaktid, selle lahkamisega tegelen millalgi hiljem.
Spidotross oli ka väga ilus, pooleks, ja ilma rüüta, paljas tross vedeles seal augus...trossi vahetus on kindlasti väga lõbus, lammuta pool autot laiali .. Peab selle ka ära tellima.
Tagaistmed võtsin välja, et turvavöid hakata otsima, vööd ise leidsin, aga lukustid on keegi pihta pannud, ja takkaotsa veel nende augud ka ära kaotanud millegipärast, ei tea jällegi, misjaoks see hea võis olla :kill
Esiotsa lammutades hakkasid silma mõningad lahtised pistikud, millele oli foolium ümber pandud, nende asukoha ehk leiab kui nina täiesti paljas on .
Rooli ümbert võtsin ka plastikud ära, et süütelukule ligi saada, seal hakkas kohe silma, et lukust endast on paar kruvi puudu :help , millalgi võtan ta täiesti lahti, et plaati kontrollida.

Pilte ka :
Pilt

Spidotross:
Pilt
Võib peabki ta selline "paljas" olema ? Ise hästi ei usu...
Pilt
Pilt
Pilt
Selle nupu leidsin ka muu träni hulgast, kõigile muudele jubinatele leidsin koha, aga see on üleliigne minuarust, on ta üldse siit autost pärit ? Ei oska nagu paigutada kuskile seda...
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 09:09 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Selle nupu leidsin ka muu träni hulgast, kõigile muudele jubinatele leidsin koha, aga see on üleliigne minuarust, on ta üldse siit autost pärit ? Ei oska nagu paigutada kuskile seda...
Pilt

Muide, selline lüliti on väga paljudel motorolleritel suunalülitiks. :D
Aga hea, et taastad sellist masinat. Loodan kunagi seda korras näha. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 13:06 
Kasutaja avatar

Seal karbis jah 2 releed:
Pilt

1200 - Kütusepumba relee
1302 - Sissepritse relee

Mul see samune punakas või pruunikas relee peale kopsides suretab mootori välja. Genekat ma pean veel vaatama, mitu juhet mul on. Hetkel ei ole autot ligidal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 13:08 
Kasutaja avatar

Ega see pole paljas tross, see on ju rüü ikka....tross on selle sees, mul jookseb volvo gaasitross samasuguse rüü sees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 13:37 

iz350 kirjutas:
Yaku, mis viga? Ma ei pidanud sind silmas, olen mina näinud sellega sõitmas näiteks kekut ja selliseid automehhaanikuid? Kraavis oli see auto otse minu teeotsas, ehk siis mis mul viga on?
Kui kõvasti ma eksin?

Ma küll kekut ei tunne, aga kui ta oli kõva "mehhaanik", siis on see tema kätetöö ilmselt...
Praegu sain kodanik GTO-lt vihje, et mis viga võiks olla...soovitas ta ühe relee üle käia, vaatasin seda, see oli täiesti oksudeerunud, puhastasin, aga ei saa sellest ilmselt asja, tuleks uus sebida kuskilt romulast, vast on mõnel Pesool/Citroenil sama asi kasutusel...
Keegi mehaanik oli küll kõikide releede klemme puhastanud, aga releesid seest mitte...pean puhastama hakkama.

Ilmselt kutsun tuttava elektriku asja üle vaatama, pole mõtet oma ajusid nssida.
Üldiselt ma ei saa aru, miks kõik nii pessimistlikud on, see asi ei ole üldse nii
hull.

Oeh. ei ma ei julgenud sõita selle aparaadiga, kuna lube pole siis pole eriti tahtmist niisuguse autoga politsei tähelepanu tõmmata :D no jah iz350 , kuna mina olin eelmine omanik siis arvasin et jutt ikka minust . sellega olen isegi nõus et see omanik kes sellel autol enne mind oli oli ikka täielik oinas ega jaga nagu autodest mitte midagi, ja elektriku töid teostas ta ka ise. Respect + et viitsid sellest asjast auto teha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 14:23 
Kasutaja avatar

yaku kirjutas:
iz350 kirjutas:
Kui kõvasti ma eksin?

hull.

Oeh. ei ma ei julgenud sõita selle aparaadiga, kuna lube pole siis pole eriti tahtmist niisuguse autoga politsei tähelepanu tõmmata :D no jah iz350 , kuna mina olin eelmine omanik siis arvasin et jutt ikka minust . sellega olen isegi nõus et see omanik kes sellel autol enne mind oli oli ikka täielik oinas ega jaga nagu autodest mitte midagi, ja elektriku töid teostas ta ka ise. Respect + et viitsid sellest asjast auto teha :)

Kes selle auto eelmine omanik siis oli :D ? Artur? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 14:56 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
Ega see pole paljas tross, see on ju rüü ikka....tross on selle sees, mul jookseb volvo gaasitross samasuguse rüü sees.

No rüüd ei ole sellel, seda ma räägingi.
Aga milleks neid elektritöid tal vaja teha oli ? :o
Lülititel pistikud tagant ära, mootoriruumis pooled pistikud lahti jne...
Selle lüliti kohapealt, tundub jah, et ei kuulu selle auto juurde ..Rolleritel on jah sellised :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 16:45 
Kasutaja avatar

Ei tea , mis selle pesukoti elektriga on.

Mul oli kapotialune ka nagu sasipundar , osad juhtmed katki, releed rippusid ja selline mootor v6ttis jubedalt palju bensiini. :)

Need leegid on jubedad=)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 23:17 
Kasutaja avatar

See on sul 3 liitrine V6 vist pildil...usun, et rüüpas palju :D
Praegu sain esiotsa täiesti laiali, stange on puhtaks kooritud ( jube kui palju juppe võib olla ühe stange küljes) , stange ootab puhastamist-sulatamist-pahteldamist, sinna keskele vendi ette, kust plastik puudu on, panen ilmselt soliidse alumiiniumvõrgu, mille värvin mustaks, usun et ei hakka väga silma riivama...

Kui keegi kuskil lammaris 605 sees on näinud, võiks teada anda, üht-teist kuluks ära.
Õhtupoole pilte jälle.

Nendest leekidest ei räägi rohkem :D
Kuna nitroga tulevad väga vaevaliselt maha (kaks kihti, hõbedane ja neoonroheline), siis mis keemiat võiks veel proovida ?

Edit.
Praeguseks on suurem osa leekidest eemaldatud, midagi väga kahtlast on vasakul pool esiotsas, sealt tuleb see jama palju-palju raskemini maha, ei oska seletada, miks...Muud asjad tulid ilusti nitroga leotades ( juba kuidas see lõpuks laksima hakkab, tulingi nüüd ära sp, et kokku ei kukuks seal) , aga vasakul peab pahtlilabidaga hõõruma veel jms...
Esistange on ühes tükis nüüdseks, iluvõrel on mõlemad nurgad murdunud, tükid on alles, aga see on kahjuks see nõme plastik, mida sulatada ei saa, pean need kuidagi plekiribadega kinni panema ilmselt, muud varianti eriti pole...või vaiguga.
Sellelt võrelt pidin noaga kõik lahtise värvi maha kraapima, kuna mullitas, ja värv oli kuidagi nätske, see oli millegipärast mustaks otsustatud värvida .
Tagaukse sain ka lahti, see oli lihtsalt lukus, näpitsatega nupp ülesse ja tuli ...
Midagi sai kindlasti veel tehtud, kõik ei meenugi hetkel...
Kohustuslikud pildid:
Pilt
Pilt
Pilt

Iluvõres on veel mingid kruviaugud :help
Pilt

Ajude karbist leidsin sellise vidina :
Pilt
Teine asi ju kohe, või mis ...
Pilt
Pilt

Teab keegi selle vidina otstarvet ? Vedeles ta pistiku otsas radika ja prilliraami vahel...
Pilt

Fooliumiga pistik.
Pilt

Enne leekide värvimist on õnneks väga vähe ja täiesti suvaliselt pinda karestatud, loodan kriimud ja tuhmunud kohad poleerimisega korda saada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2009 11:28 

kj kirjutas:
taurtz kirjutas:

No rüüd ei ole sellel, seda ma räägingi.
Aga milleks neid elektritöid tal vaja teha oli ? :o
Lülititel pistikud tagant ära, mootoriruumis pooled pistikud lahti jne...
Selle lüliti kohapealt, tundub jah, et ei kuulu selle auto juurde ..Rolleritel on jah sellised :D

ega mõistus pole oma teha, ma ei tea miks see vend neid elektriku töid teha üritas, kuigi ta ei jaga sellest ikka mitte midagi :D
kui neid leeke pole on kohe hoopis teine asi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2009 20:03 
Kasutaja avatar

Mitte miski ei suuda mind vist üllatada enam :D
Igaljuhul sai hakatud iluvõre kokku panema, nurgad panin lihtsalt neetide ja tugeva plekiribaga kinni, needi pead süvendatud, et pärast pahtli alt silma ei paistaks...
Nühkisin esiotsa veel puhtamaks, mis eile tegemata jäi...
Ja siis hakkasin seda elektrit vaatama...kohe alguses kahtlustasin, et mass on puudulik, aga poleks arvanud, et nii puudulik :D
Igatahes aku massijuhe oli kere küljest lahti, jälle oli kellelgi targemat teha, kui polt lõpuni keerata, praegu oli otseses mõttes pool sees sellest ainult, ja muidugi ei andnud seal midagi ühendust....Sai siis see kõik haljaks nühitud, korralik polt ja klaar....Siis puhastasin veel mootori ja aku vahelist massi, seal asi nii hull ei olnud õnneks, aga mootori ja kere vahele panin lisamassi, leidsin hea juhtme, millel oli ka juba ots õnneks olemas..
Akuklemmid võtsin lahti, puhastasin, panin uued poldid jne, juhtmed korralikult...

Ja tänu sellele, ei ole enam armatuuris koguaeg disko, kui akujuhe peal on, kõik paistab ilusti toimivat, el akende valgustus jäi ikka põlema pidevalt, seal ka vb massipuudulikkus..Tuleb millalgi üles otsida see salongijuhtmete mass.

Üllatavalt töötab isegi signapuldist kesklukustus.
Õhufilter on uus pandud :rokib

Pilte ka :

Põhisüüdlane :
Pilt

Minu ähmane pea ei mõelnud välja, mis paak see on ...Üks voolik läheb vist mootori külge, üks on õhutoruga ühenduses, ja kolmas läheb ka kuskile ...Midagi sees ei ole, peale õli ja bensu segahaisu ..
Pilt

Selline juhe sai massiks.
Pilt
Pilt

Seesama tundmatu paak
Pilt

Kehva pilt võrest.

Lisaks sai veel mõned klambrid välja vahetatud ja kinni keeratud igasuguste torude küljes..

Asi ei tundugi nii jube enam, lootust on, ja hilja on loobuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2009 21:57 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:

Minu ähmane pea ei mõelnud välja, mis paak see on ...Üks voolik läheb vist mootori külge, üks on õhutoruga ühenduses, ja kolmas läheb ka kuskile ...Midagi sees ei ole, peale õli ja bensu segahaisu ..
Pilt

kus kohast sa mootorisse õli valad?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 276 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis