Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Sigma 3.0atm 92 Madis
PostitusPostitatud: 13.05.2010 10:51 
Kasutaja avatar

Alustuseks oleks olnud kõige õigem, ma pakun, ajada sild nii palju paika, et otse sõidaks, sumps keevitada- ühesõnaga auto sõitma panna ning oleks alustuseks väga hea olnud. Kui benaraha sõbra käest laenama peab ja praegu ehitusprotsess venib, ilmselt hakkab kuid venima kui üldse valmis saab.
Täitsa ok välimusega ju kui puhtaks pesta, seismise kõnts maha ja viisakam kui 97.a suvaline Almera tänaval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 11:06 
Kasutaja avatar

jõudu tarvis ytlen ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 15:34 

Kaine kirjutas:
Alustuseks oleks olnud kõige õigem, ma pakun, ajada sild nii palju paika, et otse sõidaks, sumps keevitada- ühesõnaga auto sõitma panna ning oleks alustuseks väga hea olnud. Kui benaraha sõbra käest laenama peab ja praegu ehitusprotsess venib, ilmselt hakkab kuid venima kui üldse valmis saab.
Täitsa ok välimusega ju kui puhtaks pesta, seismise kõnts maha ja viisakam kui 97.a suvaline Almera tänaval.

Paigas sild oleks muidugi väga hea, aga:
a) alustuseks ma elan maal, ilma üv ja kindlustuseta naljalt võrru ka sõita ei taha
b) puhtalt katseeksitus meetodil testisõitude abiga rooliotstest reguleerides oleks hetkel ainuke lahendus (sigma puhul saab reguleerida vist ainult esisillas kokku-lahkujooksu ja tagasilas kokku.lahkujooksu ning külgkallet), aga mina sellist lähenemist ei poolda, nii hull see kiskumine ka nüüd ei ole, et peaks näiteks rooliga kõvasti vastu keerama.
c) pm hetkeseisuga pole aimugi millise see sildade seisukord üldse on, tõstukit vaja, aga lähim on 30 km kaugusel, Võrus, 24. maist hakkab praktika ja siis sa loodetavasti ka Sigmale sillakontrolli ja -reguleerimise ära teha

ja tänaud kõigile kes põialt hoiavad :) kui Madis lubab siis jätkan Sigma-saagat tema teemas ja üritan ka pilte hankida.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Sigma 3.0atm 92 Lihtsalttiit
PostitusPostitatud: 13.05.2010 17:48 

Paigas sild oleks muidugi väga hea, aga:
a) alustuseks ma elan maal, ilma üv ja kindlustuseta naljalt võrru ka sõita ei taha
b) puhtalt katseeksitus meetodil testisõitude abiga rooliotstest reguleerides oleks hetkel ainuke lahendus (sigma puhul saab reguleerida vist ainult esisillas kokku-lahkujooksu ja tagasilas kokku.lahkujooksu ning külgkallet), aga mina sellist lähenemist ei poolda, nii hull see kiskumine ka nüüd ei ole, et peaks näiteks rooliga kõvasti vastu keerama.
c) pm hetkeseisuga pole aimugi millise see sildade seisukord üldse on, tõstukit vaja, aga lähim on 30 km kaugusel, Võrus, 24. maist hakkab praktika ja siis sa loodetavasti ka Sigmale sillakontrolli ja -reguleerimise ära teha

ja tänaud kõigile kes põialt hoiavad :) kui Madis lubab siis jätkan Sigma-saagat tema teemas ja üritan ka pilte hankida.[/quote]

b) tegelikult see kiskumine on ikka üpris hull. Sirge peal pole jah eriti aru saada, kurvides küll!!
Ning luba on antud :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2010 00:04 
Kasutaja avatar

rehvidest loeb ka palju kuigi se jutt on 6ige...et lahku kokku jooks eest ja tagant jutud... omal oli ka algul probleem et kisub ja räigelt eriti sirgel kuna tegemist oli kasutatud rehvidega mis olid pealtnäha kenad aga siiski ebayhtlaselt kulunud,,, ligi kolm aastat s6itsin nii et panin teravamad rehvid talveks ette ja slikimad ms id taha ja kevade hakul tagasi... kulunud nad kyll nii märgatavalt ei olnud...

ise soovitaks esialgu mootoripoolt timmida ja lopus se silla teema ära teha kui hinnad vastu ei käi...sest selle isendi puhul kui k6ik korra on yle käidud siis liikur teenindab sind suht pikalt ja sõbralikult

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2010 23:03 
Kasutaja avatar

edu autoga, hoia teda, sigma on kena auto

mul oli küll ta täisvarustuses(lisasid oli palju) koos 3.0 v6 24v DOHC mootoriga veel paar päeva tagasi

vastu pidas väga hästi jne

Subaru Impreza 2.0 H4 talveks
BMW 330CD 200+ kw M/T

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2010 15:49 

mul jh, on tavaline, aga siiski korraliku varustusega, k.a kliimaseadee, el. ja soojendusega peeglid, kui nahk ka sees oleks siis oleks kohe eriti maasikas :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis