pego113 kirjutas:
taurtz kirjutas:
pego113 kirjutas:
Jube nääb välja se ju ,miks rehvid nii madalad panid .Välimuse järgi vaadates läheb kena summa selle auto ilusaks saamiseks .
Ehk siis täpsustad ka mis nii jube on? Rehvid on 225/40 R18 need ei olnud valik vaid ainus varjant, kuna oli vaja pikk sõit ette võtta ning ainsad mis siit samast kätte oli saada olid need rehvid. Need mis enne all olid, olid väga slikid. KJ ja veel mõni kes reaalis näinud võib kinnitada, et pole viga midagi täitsa okei näeb välja.

Se kooslus teebki jubedaks ,must auto ,mölkis uks ,udukaid pole,väiksed rehvid ,aga noh seda annab kõike parandada.Võin sulle tasuta anda kroom neerud mõned kinnitused katki kui huvi on .Eeldan kui on originaal veljed ,siis originaal mõõt nendele oleks taha 255 45 18 ja ette 235 50 18 aga visuaalselt jaääb ees 245 45 parem .
Kui ära pesta ei paista see mölk väga väljagi, liistu vaadates näeb, et laine on sees. See on jah nõme, et udukad fuuki on pandud. Udukate jaoks on juba ostu teema tehtud ja e38,s isegi leidsin ühed hea hinnaga, kui tallinna satun on need ka pm olemas. Kui kroomneerud niisama ära annad, siis olen isegi huvitatud. Ostma ma neid ei oleks hakanud kuna mulle sobivad mustad kah.
Siin eelmise omaniku pildialbum antud sõidukist:
http://fotoalbum.ee/photos/rauno740/sets/1002969/