italianopriit kirjutas:
LauriJ kirjutas:
Mul oleks pakkuda 18" Focus ST veljed, minuarust näevad ilusamad välja, kui originaal st220 velg.
hetkel paremat pilti pole kahjuks, kui see
http://lh4.ggpht.com/_D_nX3C8sTbc/TG7ozGMthdI/AAAAAAAAGFc/WJrdEF2Vjds/s640/IMG_0063.JPGKui huvi, siis PS!
See velg on seal all ilus tõesti, antud punane mondeo püüab pilku küll(püüdis on vist õigem avatari järgi).Maki järgi saan aru, et 2003 ja enne facelifti masin siis. Tavastangega oleks kohe aru saanud, ilma sissevaatamata

. Mul 2003 lõpp(detsember) ja juba uue näoga ja imho kenama armatuuriga. Kui müüja kastiremondikohta pakkus, siis kompenseerib ka midagi?
OffTopic: Püüab praegu ka, aga vend ja õde kasutavad teda rohkem.
Ma ise olen Mondeoga ülirahul. Meie käes on sõitnud 100kkm 3 aastaga. Hetkel ees 250kkm. Kordagi pole teele jätnud. Remonti pole ka väga tahtnud, nüüd sai lõpuks tagarattalaagrid ära vahetatud, mis tegid juba 80kkm häält vaikselt.

. Sillad peavad väga hästi vastu, enamjaolt on all olnud kas 17 või 18 tolli veljed ja esisillas vist pole me veel midagi vahetanud, tagasillas sai on ühte stabika konti 2 korda vahetatud ja õõtsapuksid vms vist ka. Igastahes mina olen rahul Mondeoga.