JAWAmees kirjutas:
Iff kirjutas:
Sellessuhtes ei ole muud öelda kui Sierra pidas kolme päevase Haapsalu-Pärnu-Tallinn tripi vastu. Kilomeeterid tuli kokku u 400 ja keskmiseks bensukuluks korduvate arvutuste järgi 7.1L/100km. Maanteel 90-100 kruiisides saab 6L hakkama.. Muidugi mul spidokas ei tööta juba aasta aega.
kui matemaatikaga on lood sama sitasti kui sierra välimusega, siis võib peale kümneid arvutusi tulla sierra küttekuluks ka 3.5l/100km. Võid mulle peksa anda kui soovid, aga su jutt on bs.
Sellessuhtes, et sa pole vist DOHC Sierra bensukuluga kursis. Teeme siis nii, et mu jutt on BS ja mu autot kontrollib Jürgen Veber kes laseb mul sõita Pärnus Tallinna mnt Lukoilist 100krooni eest Ääsmäele Harutee risti. Kuna mul ei tööta ka bensuseier siis ma sõidan alati kanister pagasnikus ja niikaua kuni teeäärde jään - seega on see reaalselt võimalik nii võimatu kui see ka sulle ei tunduks. Sellega on ka välistatud võimalus kus seier on nullis kuigi paagis veel 3 liitrit milelel lisan veel 5 liitrit ja kütusekulu arvutan 5 liitri pealt. Niisiis Esmaspäeva hommikul tankisin Haapsalus 15 liitrit tühja paaki, sõitsin sellega Pärnusse ja korduvalt Pärnu-Uulu vahet ning Pärnu linnas. Esmaspäeva õhutul tankisin 10 liitrit ja sõitsin sellega veel terve teisipäeva Pärnus ning Lukoilis lasin ühte kankusse 6 liitrit juurde. 100m peale tanklat jäingi teeäärde - kallasin 6 liitrit sisse ja sõitsin sellega Haruteeni. Haruteel lisasin jälle 5 liitrit ja sõitsin sellega läbi tallinna Arukülani.
Pärnus sai muidugi GTOga muljetatud ja tema ütles, et korras mootor peaks võtma maanteel isegi alla 6 aga minul tuli umbns 6.3. Seega.. reaalne. 7.7L on muidu keskmine tehase andmete järgi.
Eelmisel talvel ma vedasin Sierra Uuemõisas nööriotsas Statoili, lasin 250eek eest kütet ja käisin sellega läbi Kiisa Tallinasse ja tagasi, käisin veel kasutaja wtf_ juures - Silma sirgel tagasitreel sai küte otsa !
Seega ma pean sind ikka aina rohkem kurvastama, aga kui ma olene enda autoga aasta aega sõitnud ja koguaeg kulu arvutanud siis ma usun, et mina ise tean paremini palju mu auto bensiini võtab kui keegi võõras.