Seda küll

Täna sai ka paar tunnikest tegeldud, tegin selliseid asju, mida saab kohe teha omade jõududega, ja mis tuleb nagunii ära teha, niiet ärge tulge süüdistama et alustan valest otsast
Istmed said välja visatud autost, et natuke kasida neid ja paar vigastust kinni nõeluda, survekaga ma ikkagi kallale ei lähe, kuna need ikka nii kiiresti ära ei kuiva, mul tuli meelde, kui kaua mu punase Volvo istmed kuivasid, enam ei taha oodata

Lähevad jäässe ka veel
Muusika kaablid, kõlarid, ja makk sai paigaldatud, see lahe nupp sai välja vahetatud ja viisakalt pandud mingisse isepuuritud auku udutulede lüliti kõrval, kuna ta nagunii olema peab, ja seal auk oli, siis las ta olla praegu.
Igasugused lahtised asjad said kinni, nt juhi kickpanel, sinna sai uus kõlar kah, vendi paneel sai kinni, tuvastatud igasugused puuduvad/katkised pirnid jne..
Kuna mind jubedalt häiris see rõvedaks kulunud käigukangi plaat, sai kätte võetud, ja see ka natuke ilusamaks tehtud, eks sellistest väikestest asjadest algabki
Enne:

Pärast (telefoni fotokas pimedas ei anna just õiget pilti, aga ilus ta sai, tahaks näha et keegi võtmeid vms hoiab seal

)

Filtrid said ka avastatud mõlemalt poolt:

Veendutud sai selles ka, et mitu aastat vana 74 ah aku ikka seda mootorit ringi ei vea normaalselt, peab sellega midagi ette võtma, vb ajutiselt kaks akut panema, kuna kaablid on pagasnikusse veetud juba.... Talv tulemas ju
Ahjaa, sellist jura ärge kunagi ostke
[img]http://www.darbariks.lv/images/products/4a2a0f16f38fc2daf33f63810872a770_TIP0403_S_1[600,6].jpg[/img]