Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: 1991 Ford Scorpio 2.0 DOHC VallatuTorpeedo
PostitusPostitatud: 22.12.2010 19:45 
Kasutaja avatar

Praeguse 2000km kogemuse juures näib, et auto peab paremini vastu kui John Holmes järjekordset põlvini ulatuva tutiga tädi penetreerimas. Juhitavus on palju parem kui Sierral - külglibisemine on kergelt hoitav ja lihtne provotseerida. Bravuurika sõidustiili jaoks on küll üks hädavajalik element - käsipidur, puudu. St. ta on küll legaalne, ent eeskujulikeks sõiduvõteteks on vaja, et kuival asfaltil tõmmates oleks selline tunne nagu tagasild jääks maha. Teravaid pöördeid ei saa gaasiga nii hästi teha juhul kui sidurit kulutada ei soovi. Ülemiste parklas mind see aasta enam ei näe - plats on väikestele tüdrukutele. GTO juurde tuunima pole jõudnud. Gängsterid, mõrrad ja apokalüptiline tümm on ta uus elu - pole enam aega tavaliste inimestega tegeleda.

Auto tekitab teatud rongijuhi tunde - ei, mitte et ta oleks liialt suur või aeglane... lihtsalt absoluutselt pidurdamatu. Samas olen juba harjunud - diisel-Sierraga, eelmise autoga pidurdasin kuu aega vaid kässariga. Samas juhitavust sajakroonised lamellid seganud pole. Kõigist minu ees risti keeranud autodest olen ohutult mööda saanud.

Kütuse seier ei tööta ent arvestan 10l/100km linnas. Seda koos hanges istumiste ja driftidega. Samas kolmandik sõite toimub pärast kella 22.

Kui kellelgi on kinnist kasti 12" supakale üle, siis palun teada anda. Võid inverterkasti vastu saada.

Kokkuvõttes olen väga rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:05 
Kasutaja avatar

Otsin jorssi! Ei, mitte *sellel eesmärgil*, nii et nahkpesus *politseinikud* võivad oma vemblad püksi tagasi panna.

Vaja on hoopis kedagi, kes müüks mulle juhiukse ja pagassi lukud, kõrvalistuja välise ukselingi ja ühe korraga need ka paigaldaks. Muidu kurat viiakse kullakangid tagant ära veel... .

Bensuseier on endiselt nagu vanaisa elund, mis pool elu streikind on. Keegi oskab vahest korda teha?

Muidu on auto 5 kuud ilma remondita vastu pidanud, nii et ei maksa viriseda ja printsessi mängida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:32 

VallatuTorpeedo kirjutas:
Otsin jorssi! Ei, mitte *sellel eesmärgil*, nii et nahkpesus *politseinikud* võivad oma vemblad püksi tagasi panna.

Vaja on hoopis kedagi, kes müüks mulle juhiukse ja pagassi lukud, kõrvalistuja välise ukselingi ja ühe korraga need ka paigaldaks. Muidu kurat viiakse kullakangid tagant ära veel... .

Bensuseier on endiselt nagu vanaisa elund, mis pool elu streikind on. Keegi oskab vahest korda teha?

Muidu on auto 5 kuud ilma remondita vastu pidanud, nii et ei maksa viriseda ja printsessi mängida.

sul oli mees olemas ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:47 
Kasutaja avatar

olx1985 kirjutas:

sul oli mees olemas ju

Polnud temaga päris see.... müüs mul vist pool lammutamisele läinud eelmist autot kohalikkele jorssidele laiali.
Praegu Soomes juttude kohaselt, lubab häid summasid mulle teenida (tribüünidelt kostub naer).
Kuulsast GTOst siis jutt=)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:50 

ma vaatan, mul peaks lukud olema ja link ka. Pagassi oma ja ukse viskasin minema, kuna pold nendega midagi peale hakata. Ruumi võtsid ainult. Võimalik, et ka ukselukud läksid minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 21:09 
Kasutaja avatar

olx1985 kirjutas:
ma vaatan, mul peaks lukud olema ja link ka. Pagassi oma ja ukse viskasin minema, kuna pold nendega midagi peale hakata. Ruumi võtsid ainult. Võimalik, et ka ukselukud läksid minema.

Esimene lause pool kõneleb küllusest - nagu kõik jupid oleks, olemas - teine pool, aga et viskasid ära.
On alles siis pagassi ja juhiukse lukk+ kõrvalistuja ukselink?=)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 21:11 

pagassi luku ja juhiukse viskasin ära. Kas ukseluku alels jätsin püüan omme vaadata. Võti oli igatahes pooleks seega selel pead uue tegema. Keerata sai aga valus oli: :D plastik puruks nimelt. JA linki uurin ka. :rokib

Edit: Ei hakka siis otsima v:P?

Viimati muutis olx1985, 04.04.2011 21:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 21:27 
Kasutaja avatar

Pagassi lukk ja link on reedel vist Tallinna liikumas:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 21:40 
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
Pagassi lukk ja link on reedel vist Tallinna liikumas:D

Tulen söön siis saia ja vaatan kuidas vahetad? :mrgreen:

"Laena rulli, Vanemuine" mehel jääb saia ostmiseks raha üle?=)

Katuseluuk laseb ka läbi. Kurvi võttes lendab lendab vett pükstele, päris piinlik on neiuga kokku saades autost väljuda.
Nagu oleks suurest erutusest ennetähtaegselt rõõmsaks saand. Lisaks kole kohin sõites... . Homme tuleb noormees seda lahendama, eks siis ole näha,kas toimib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 16:49 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
järjekordselt hea lugemine :D

see et bensu näidik ei toimi, on sellepärast et paagi sees on ujuk ja selle küljes NN andur mis annab siis inhvot kui palju paagis kütet on. ning need klemmid on seal ära kulunud.

See on üks versioon - teine on näidikuplokk. Spiido, tahho - ja odomeeter töötavad kaunilt, ent kogu see osa kus temp ja kütuse seier on näeb välja nagu koomapalat, kus vanaema vahepeal seosetuid asju ütleb ja sõrme liigutab. St mainitud piirkonnas valgustus kustub, tuleb tagasi. Kütuseseier näitas täna ka lampi poolt paaki (täis on) ja temperatuuri osuti hakkab suvalisel hetkel 120km/h sõites langema.

Linnakuluks sain täispaagimeetodil 8,3, mis on saavutatud päevasel ajal kesklinn-TTÜ otsadega. Võib-olla harv tipptunni sõitki.

Helistasin täna ka GTO endisele tööandjale, kelle jutust sain ma umbes nii aru, et need asjad, mis GTO unustas maha parseldada müüs tema ise kuskile. "Ups, ä". Nahksisu kohta küsisin ka - pidi alles olema, vähemasti esiistmed, aga et keegi oli juba vaatamas käinud. Julgesin mainida, et tegelikult kuulub see mulle. Inimene nõustus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 16:57 
Kasutaja avatar

:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 17:02 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Tahaks enda rehve ka :D

GTO on spetsialist, teeb vanadest kummikutest need sulle.
Kui selg enam aige ei ole muidugi (A) :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 22:06 
Eliit

jes jes pidin kunagi endale k2rpmanilt selle ujuki saama kui mu scorpal see jamas aga ennem läks mu auto taeva paradiisi. aga kui on seier täitsa nullis koguaeg siis võib problöeem olla ka pistikus mis peaks taga paneelil olema kuskil (nagu sierralgi) või massis sest kui ujuk lolli teeb, näitab ta mingit taset ja mingit osa mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 22:12 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
õnne ja jaksu selle kaunitariga :D

Sa parem pane oma irooniad taskusse tagasi. Vanaemale näitasin pilli ette - ütles et sõidan "limussssiiiniga".
Tühja paisupaagiga öösel Rakverest naisi hankima minna polnud ka probleem=)

Kusjuures auto on iseremontiv.

Kord läks kesklukk hulluks... . Panin aga laulud käima, võib-olla tegin driftigi ja korras ta oligi. Sama oli tühikäigu mootoriga. Suri välja ja tegi igasugu lollusi. Aga pärast seda kui autos tümmi tegin oli parem kui tehasest (või nagu GTO juurest).

Edit: Mul on 5 kuu jooksul 3x näidanud mingit näitu see osuti ja ülejäänud aja täiesti maha kukkunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2011 23:33 

ma harjund sellega, et oma näidikut ma ei usalda samuti, kord näitab, et tal on kõht täis kuigi paagis maksimaalselt viibib 10L küttet ja vahest näitab siga õiget juttu ja jätab mind teepeale kuna elujõud on otsa saand :D selle viimase tekkides jalavaevast on säästnud mind see, et hoian autos väikest kanistrit kus vahest midagi sees loksub aga jõudu ja jaksu selle kena luksus autoga, saaks ta veel omale nahkse kuue oleks seal talvel veel mõnusamalt jahedam sees istuda ja saaksid põhja polaarjoone reise neidudele pakkuda. :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis