Mul oli kunagi üks ülirõve diisel sierra, kuna kõik veljed olid eri värvi siis otsustasin need mustaks aerosoolitada. Värvi jäi üle ja kuna tiivad olid miskipärast mingi helesinise guaššvärvi koloriidis värviga eelmise omaniku poolt värvitud, otsustasin needki mustaks teha ja jäi ka päris kuri. Mõte käis läbi terve see junnkärakas mustaks värvida aerosooliga kuna tal oli iga keredetail erineva auto küljest ja loomulikult eri värvi, takkaotsa juhiuks vanema põlvkonna sierralt, kuid mõtteks ta jäigi. Ma ei pannud kunagi sellel uksi lukku ega võtnud maki paneeli eest, sest varas oleks kartnud seda autot nähes end ära määrida või kiledresse kuskile kruvi taha katki tõmmata.
Aga sinu teostus on tõeliselt omapärane ja minuarust ülimalt ülbe tulemus võimalikult väikeste vahenditega- mille saab igaüks oma kodugaraazis teha

Ostad 2k paneelmaja ees 5a vedelenud sierra näiteks, enamvähem tehniline pool liikuma, rulliga üle- st rooste peitu ja tuld! Poole aasta pärast kui uus rooste väljas näitad jälle musta värvi ja rulli ja jälle rahulik. See oleks just selline masin mida kunagi lukku ei pane, pargid suvalt, sest uksemölke see masin ei karda, need kaunistavad seda, tahavaatepeegli küljes ripub palja naisega lõhnakuusk mis immitseb mingit imalat vedelat lõhnaainet ja raadios mängib Ace of Base
Minu eks masin (pildid uue omaniku poolt, kuid välimus on sama):