Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 03:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 151 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Lancer 94a. udiam
PostitusPostitatud: 18.02.2011 11:08 
Kasutaja avatar

Kui oma nimele saad siis võiks juba projektide alla ära teisaldada selle teema..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 11:41 

Huvitav "projekt" :D

ehk ma küll ei näe selles autos projekti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 12:26 
Kasutaja avatar

:D Pojekt pole tõesti endaarust, plaan lihtsalt sõidukorda teha, et endal hea sõita oleks ja masin päris ront poleks. Kui see projekt oleks siis ilmselt oleks masin laiali ja kere oleks hektel värvimises. Nüüd jälle garaaži Anti-wingi kraapima ja proovin külmkäivitust ka kuna auto seisis ööotsa väljas ja hetkel on ka vilus. Ajan päiksekätte kui käima läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 18:12 

Raibe, jõudsid ette ikka:D Aganoh, ma uimasin ka suht, siin siis suht kohe peale ära võtmist pildid:
Pilt
Pilt
Pilt
Ja siin kvaliteetsest kinnitusest ka pilti:P
Pilt

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:17 
Kasutaja avatar

ma ei saa aru inimesest, kes koheselt teisi kasutajaid maha hakkavad laitma
kui te oleks selle autoga kasvõi korragi sõitnud, siis saaksite aru, kui hea auto see on:P
1,3 kohta liigub see ikka väga ulmeliselt ja juhitavus on parem, kui nii mõnelgi saksa sital, sry, et nii räägin, aga vihkan audisid ja vw jne, just sellepärast, et neid on nii kuradi palju ja kui käia kuskil autoparanduse juures, siis seal seivatest autodest muud ei näegi, kui aund saksa rauda.
lisaks on enamus saksa autosid ühesuguseid, võta siis vw sarann, või siis fordi oma samasuguse kerega või seat jne
passatitega sama lugu
ega igal noorel inimesel ei peagi olema bmw perseall
see lancer on just selline auto, mida igapäev ei näe, ja erineb "hallist massist" isegi ilma nende spoilade ja muu huinamuinata.
lase edasi udiam:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 14:59 

Mis see evolution seal pagasniku peal tähendab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 15:32 

See on vana omaniku "tuuning":P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:16 

djelton kirjutas:

Ei ole :D

Ma tean täpselt kelle looming see on :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:06 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
Mis see evolution seal pagasniku peal tähendab?

See on hirmutamiseks, varsti lisan kleepsud nagu "206kw perse all"
Ok see väike nali, aga ma ei tea kas jätta se "Evolution" või mitte

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:20 
Kasutaja avatar

tarvi kirjutas:
djelton kirjutas:

Ma tean täpselt kelle looming see on :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib :rokib

Ma tean ka... üks nendest "tuuniatest" olid sina :kill :D

Ps: Kus see video on kadunud, kus me vastu puud sellega sõitsime? :D

Auto on aus muidu! Isegi sellega kilomeetri sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:59 

List_man kirjutas:
tarvi kirjutas:
djelton kirjutas:

Ma tean ka... üks nendest "tuuniatest" olid sina :kill :D

Ps: Kus see video on kadunud, kus me vastu puud sellega sõitsime? :D

Auto on aus muidu! Isegi sellega kilomeetri sõitnud.

Videot ei tea kus on, kadunud vist, aga kes filmis? :D

Mul jäi kleeps kätte ja pidin selle sinna kleepima, tollaegne omanik oli rahul ;D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 14:08 
Kasutaja avatar

kui ei eksi on tagaotsaga puusse pandud seal näha, et keegi on omaarust pahtli ja värviga üritanud midagi varjata, asjatult. Valguse käes kohe näha mis paska keeratud.
Ja ma ei saa aru mis on naljakat selles kui sõiduoskus puudub ja puusse pannakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 14:53 
Kasutaja avatar

tem11 kirjutas:
kui te oleks selle autoga kasvõi korragi sõitnud, siis saaksite aru, kui hea auto see on:P
1,3 kohta liigub see ikka väga ulmeliselt ja juhitavus on parem, kui nii mõnelgi saksa sital, sry, et nii räägin, aga vihkan audisid ja vw jne, just sellepärast, et neid on nii kuradi palju ja kui käia kuskil autoparanduse juures, siis seal seivatest autodest muud ei näegi, kui aund saksa rauda.
lisaks on enamus saksa autosid ühesuguseid, võta siis vw sarann, või siis fordi oma samasuguse kerega või seat jne
passatitega sama lugu
see lancer on just selline auto, mida igapäev ei näe, ja erineb "hallist massist" isegi ilma nende spoilade ja muu huinamuinata.

Mul on selline mudel olnud, küll aga 1,6 motoga. Ütleme nii, et valin saksa auto iga kell selle asemel. Toon välja põhjused, miks ma nii arvan: 1) Äärmiselt kõrge müratase salongis, lausa kohutav. Kui võrdlusmomenti pole, siis ei saa nagu arugi, aga istuda näiteks 3. seeria BMW-sse, saad kohe aru.
2) Täiesti emotsioonitu salong: sõitjateruumi disainis vist Stevie Wonder või keegi teine nägemispuudega inimene. Ma ei saa aru, miks jaapanlased üleüldse ei taha energiat ja vaimujõudu raisata salongi peale. Nii igav ja hall on auto seest, kõik on olemas ja töötab ja on omal kohal, ent täiesti külmaks jätab see funktsionaalsus.
3)Ebamugav sõita. Ma ei tea, kuidas kaasreisijatega lood on, aga sõita pikki otsi selle autoga oli äärmiselt ebamugav. Juhiistmel oli ebamugav pikalt istuda, selg oleks nagu väändes olnud.
4) Rooste (jah, tunnistan, et pea igal '94 a autol on roostet, olenemata margist) Minu '95 aasta mudelil oli seda lausa igal pool, isegi kõige müstilistemas kohtades. Kui ma õigesti mäletan, siis katuse serv isegi kobrutas päris tõsiselt (vb oli sinna kunagi pauku saand) . Keskeltläbi roostetavad japsid siiski rohkem kui sakslased, can't argue with that !
4) Varuosade hinnad. Jah, veermik ei vaja nii tihti uuendust, kui näiteks mõnel BMW-l, aga varuosade hinnad on nii kõrged, et pole ausalt öeldes vahet, kas vahetad iga aasta odavat juppi või üle 2 aasta kallist juppi. Hindadest rääkides pean silmas '90 aastate alguse masinaid, 1990-1995.
Ja kui aus olla, siis see auto ei erine eriti "hallist massist" , neid liigub ikka pidevalt igal pool ringi. Siis oleks see auto eriline, kui tal oleks 1,8 moto ja nelikvedu.
Ei tahtnud kellelegi ära panna ega kritiseerida, vaid lihtsalt tõin välja argumendid, mille põhjal valin saksa auto selle asemel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 15:35 
Kasutaja avatar

Giorgi kirjutas:
tem11 kirjutas:
passatitega sama lugu

Mul on selline mudel olnud, küll aga 1,6 motoga. Ütleme nii, et valin saksa auto iga kell selle asemel. Toon välja põhjused, miks ma nii arvan: 1) Äärmiselt kõrge müratase salongis, lausa kohutav. Kui võrdlusmomenti pole, siis ei saa nagu arugi, aga istuda näiteks 3. seeria BMW-sse, saad kohe aru.
2) Täiesti emotsioonitu salong: sõitjateruumi disainis vist Stevie Wonder või keegi teine nägemispuudega inimene. Ma ei saa aru, miks jaapanlased üleüldse ei taha energiat ja vaimujõudu raisata salongi peale. Nii igav ja hall on auto seest, kõik on olemas ja töötab ja on omal kohal, ent täiesti külmaks jätab see funktsionaalsus.
3)Ebamugav sõita. Ma ei tea, kuidas kaasreisijatega lood on, aga sõita pikki otsi selle autoga oli äärmiselt ebamugav. Juhiistmel oli ebamugav pikalt istuda, selg oleks nagu väändes olnud.
4) Rooste (jah, tunnistan, et pea igal '94 a autol on roostet, olenemata margist) Minu '95 aasta mudelil oli seda lausa igal pool, isegi kõige müstilistemas kohtades. Kui ma õigesti mäletan, siis katuse serv isegi kobrutas päris tõsiselt (vb oli sinna kunagi pauku saand) . Keskeltläbi roostetavad japsid siiski rohkem kui sakslased, can't argue with that !
4) Varuosade hinnad. Jah, veermik ei vaja nii tihti uuendust, kui näiteks mõnel BMW-l, aga varuosade hinnad on nii kõrged, et pole ausalt öeldes vahet, kas vahetad iga aasta odavat juppi või üle 2 aasta kallist juppi. Hindadest rääkides pean silmas '90 aastate alguse masinaid, 1990-1995.
Ja kui aus olla, siis see auto ei erine eriti "hallist massist" , neid liigub ikka pidevalt igal pool ringi. Siis oleks see auto eriline, kui tal oleks 1,8 moto ja nelikvedu.
Ei tahtnud kellelegi ära panna ega kritiseerida, vaid lihtsalt tõin välja argumendid, mille põhjal valin saksa auto selle asemel.

Selle raha, eest mis mina ostsin, sellise raha eest ei saa paremat autot. Mitsu mädaneb roostetab nagu opel. Kuid kõik funktsioonid töötavad. Ja ma arvan kui võtta välimuse poolest võrdluseks sama aastakäigu autosi siis on see oma hinnaklassis üks ilusamate seas. Praegusel ajal ei peagi olema see auto mingi über S-klassi mersu mõõtu andma. Ei kujuta ette mida sa mõtled müra all? Kas 1.6 lärmab tõesti niipalju rohkem? 1.3 tundub salongis nagu mootor seisaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 16:31 
Kasutaja avatar

Selle müra all mõtlen ma üleüldse maanteemüra, mis tuleb kummide ja asfalti kokkupuutel maanteekiirusel. Iseenesest ei olegi nii hull, aga kui istuda näiteks mõnda saksa autosse, siis erinevust on kerge märgata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 151 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis