tem11 kirjutas:
ma ei saa aru inimesest, kes koheselt teisi kasutajaid maha hakkavad laitma
kui te oleks selle autoga kasvõi korragi sõitnud, siis saaksite aru, kui hea auto see on:P
1,3 kohta liigub see ikka väga ulmeliselt ja juhitavus on parem, kui nii mõnelgi saksa sital, sry, et nii räägin, aga vihkan audisid ja vw jne, just sellepärast, et neid on nii kuradi palju ja kui käia kuskil autoparanduse juures, siis seal seivatest autodest muud ei näegi, kui aund saksa rauda.
lisaks on enamus saksa autosid ühesuguseid, võta siis vw sarann, või siis fordi oma samasuguse kerega või seat jne
passatitega sama lugu
ega igal noorel inimesel ei peagi olema bmw perseall
see lancer on just selline auto, mida igapäev ei näe, ja erineb "hallist massist" isegi ilma nende spoilade ja muu huinamuinata.
lase edasi udiam:)
Mul on selline mudel olnud, küll aga 1,6 motoga. Ütleme nii, et valin saksa auto iga kell selle asemel. Toon välja põhjused, miks ma nii arvan: 1) Äärmiselt kõrge müratase salongis, lausa kohutav. Kui võrdlusmomenti pole, siis ei saa nagu arugi, aga istuda näiteks 3. seeria BMW-sse, saad kohe aru.
2) Täiesti emotsioonitu salong: sõitjateruumi disainis vist Stevie Wonder või keegi teine nägemispuudega inimene. Ma ei saa aru, miks jaapanlased üleüldse ei taha energiat ja vaimujõudu raisata salongi peale. Nii igav ja hall on auto seest, kõik on olemas ja töötab ja on omal kohal, ent täiesti külmaks jätab see funktsionaalsus.
3)Ebamugav sõita. Ma ei tea, kuidas kaasreisijatega lood on, aga sõita pikki otsi selle autoga oli äärmiselt ebamugav. Juhiistmel oli ebamugav pikalt istuda, selg oleks nagu väändes olnud.
4) Rooste (jah, tunnistan, et pea igal '94 a autol on roostet, olenemata margist) Minu '95 aasta mudelil oli seda lausa igal pool, isegi kõige müstilistemas kohtades. Kui ma õigesti mäletan, siis katuse serv isegi kobrutas päris tõsiselt (vb oli sinna kunagi pauku saand) . Keskeltläbi roostetavad japsid siiski rohkem kui sakslased, can't argue with that !
4) Varuosade hinnad. Jah, veermik ei vaja nii tihti uuendust, kui näiteks mõnel BMW-l, aga varuosade hinnad on nii kõrged, et pole ausalt öeldes vahet, kas vahetad iga aasta odavat juppi või üle 2 aasta kallist juppi. Hindadest rääkides pean silmas '90 aastate alguse masinaid, 1990-1995.
Ja kui aus olla, siis see auto ei erine eriti "hallist massist" , neid liigub ikka pidevalt igal pool ringi. Siis oleks see auto eriline, kui tal oleks 1,8 moto ja nelikvedu.
Ei tahtnud kellelegi ära panna ega kritiseerida, vaid lihtsalt tõin välja argumendid, mille põhjal valin saksa auto selle asemel.