Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 31.05.2010 21:25 

Harry_R kirjutas:
kj kirjutas:
Miks mitte see mõttetu originaal välja raiuda ? Pole mõtet elu raskemaks teha.... ega ta müües midagi just juurde ei anna, ma arvan...

Selleks on 3 põhjust,et teda mitte välja raiuda. See mõtetu originaal on iseenest väga hea raadio. Liiga palju ei taha rääkida, kuna see on avalik foorum.

Kui sa mõtled selle all XM funktsiooni, et sateliit kanaleid jms võtab, siis see on juba laialt levinud teave :)

aga kuidas sul kanali otsinguga on, saad paarisnumbriga lõppevaid kanaleid ka valida?

Muidu OEM raadiole müüakse ka n.ö juhtmesilda, millega saab sub ja aux´i tekitada. Rohkem infot siin - http://www.ehow.com/gm-radio/

Edu ja jaksu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2010 22:56 

XM ei mahtunud nende kolme põhjuse alla, kuna minu raadiol seda pole. Jazz'ga sai nüüd pikalt arutatud sellest audio asjast ning mõtlemist ainet jagub. :)
Sai photoshopis pintsliga ka kerge visioon raudadest tehtud - ootan umbkaudset hinnapakkumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 21:19 

Üks hommik jäin tööle hiljaks, kuna auto ei jäänud käima, vaid suri välja. Mingi hetk aga jäi tööle. Teine kord aga õhtul töölt koju tulles. Vana omanik mainis, et puldi patarei suht tühi, kuid kuna uksi avas, siis ei kahtlustanud midagi hullu ja ei arvanud, et immo tööd võib segada. Nii aga oli. Vahepeal security kiri ka põles armatuuris, mis arvatavasti siis hoiatuseks ongi. Nüüd patarei vahetatud ning kadunud ka kiri armatuurilt + auto käivitub probleemideta. Juba jõudisin muretsema hakata. :)
Kojameeste probleem esialgu lahendatud korraliku määrimisega. Ehk on abi.
100 km kuluks linnas sain 17,5L /100 km, kuid automaadil pidid olema omad nipid, kuidas sellega sõita säästlikumalt. Õpin neid alles.
Siiani olen aga autoga väga rahul, saaks veel välimuse aplamaks muuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2010 23:38 
Kasutaja avatar

Ehk räägid mullegi nendest automaadi öko nippidest

Harry_R kirjutas:
Üks hommik jäin tööle hiljaks, kuna auto ei jäänud käima, vaid suri välja. Mingi hetk aga jäi tööle. Teine kord aga õhtul töölt koju tulles. Vana omanik mainis, et puldi patarei suht tühi, kuid kuna uksi avas, siis ei kahtlustanud midagi hullu ja ei arvanud, et immo tööd võib segada. Nii aga oli. Vahepeal security kiri ka põles armatuuris, mis arvatavasti siis hoiatuseks ongi. Nüüd patarei vahetatud ning kadunud ka kiri armatuurilt + auto käivitub probleemideta. Juba jõudisin muretsema hakata. :)
100 km kuluks linnas sain 17,5L /100 km, kuid automaadil pidid olema omad nipid, kuidas sellega sõita säästlikumalt. Õpin neid alles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 19:06 

cali kirjutas:
Ehk räägid mullegi nendest automaadi öko nippidest

Harry_R kirjutas:

Nagu mulle üks Chevy omanikust töökaaslane õpetas, siis kiiresti vajalik kiirus saavutada ja samas õigel ajal gaas lahti lasta, et käik vahetuks. Mul toimub käiguvahetus näiteks 2500 pöörde pealt. Teen siis näiteks nii, et esimesega kiirelt 2500 pööret, gaas lahti korra, käik vahetub, uuesti sama asi teisega ja linna puhul siis nii kuni 60 km/h kätte saadud. Lõpuks pöörded 1500.
Ise olen siiani just risti vastupidi teinud - chillides minema ja siis käigud venivad ja pöörded pikalt üleval. Eks seda peab ise tunnetama, mul hakkab juba vaikselt välja tulema nüüd, aga näis kas kasu ka on. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:27 

Kiitus modele, kes selle jama siit kustutas! :beer Teinekordki!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:31 
Kasutaja avatar

Lahe auto :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:34 

Harry_R kirjutas:

Justnimelt..... Tahtsin hetk tagasi sama asja mainida, et võiks nagu juba....., aga hea mode jõudis ette.....

Aga kustmaalt ta sul käiku vahetab? Mõtlen just pöörete suhtes. Et ehk asi sealtmaalt paigalt ära. Mul ntx(küll mitte usakas ja ka mitte nii suure motoga) rahulikult sõites kuskil 1800 pöörde pealt. ehk saad käiguvahetust tiba varasemaks timmida. Aga muidu ega see 17 ei ole selise looma(heas mõttes) kohta üldse mitte halb tulemus linnas...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2010 21:45 

nustu826 kirjutas:
Harry_R kirjutas:

Justnimelt..... Tahtsin hetk tagasi sama asja mainida, et võiks nagu juba....., aga hea mode jõudis ette.....

Aga kustmaalt ta sul käiku vahetab? Mõtlen just pöörete suhtes. Et ehk asi sealtmaalt paigalt ära. Mul ntx(küll mitte usakas ja ka mitte nii suure motoga) rahulikult sõites kuskil 1800 pöörde pealt. ehk saad käiguvahetust tiba varasemaks timmida. Aga muidu ega see 17 ei ole selise looma(heas mõttes) kohta üldse mitte halb tulemus linnas...

2500 pealt toimub vahetus. Ja kui õige käik käes, ning kiirus stabiilne 50- 60, siis on pööret 1500 umbes. Ja ma ei ütlegi, et see 17,5 paha tulemus on, lihtsalt mainisin, et õige sõiduvõttega saaks ehk veel madalamaks. Samas see õige sõiduvõte just tähendabki kiiremat starti, mitte kulgemist, mis mina tegin. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2010 22:59 

Musikaalne pool pole hetkel autos just kõige parem (heliseb ainult kõrvalistuja ukse speaker :D). Sai alustatud ka selle parendamist. Algatuseks soetasin paar toredat vidinat Noorest Tehnikust - tänud Priidule sõbralikuma hinna kujundamise eest. :beer
Ei hakanud liigselt pead vaevama 1,5 din arendamisega ja asendub see 1 din Peoneegriga, kuna eelnevalt selle kaubamärgi automakiga positiivne kogemus, tõsiküll, vanema mudeliga:
Pilt

Vanast autost meelde jäänud väike bassimüdin, mida ei saa ära jätta ka Chevyst. Seda tööd teeb seekord GAS toote asemel samuti Peoneeger 400W rms'ga, millele tuleb veel inverterkast ümber voolida:
Pilt

Lisandunud ka vajalike kaablite komplekt.
Võimuks jääb vana Blaupunkt GTA450. Lisaks tuleb osta veel komponent kõlarid, sest originaalid on ikka päris peerud, kui aus olla. Tagumistes ustes olevate kõllide kasutusele võtt kaalumisel. Esialgu vast jäävad ära.

Laupäevast saati ka uus kile tagaosa klaasidel. Selle töö eest tänud Randole toonkile.ee'st.
Ehk jõuan mõne pildi ka vasti riputada.

Saaks veel õige offsetiga veljed, poleeri värvile ja rauad ette, võiks juba täiesti rahul olla. :D
Paar tehnilist pisiviperust ootab ka lahendamist, kuid siiani väga rahul valikuga. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2010 19:28 

Sähkne kompott siis ootab nüüd autosse paigaldamist. Täna lisandusid juurde GAS Alpha 62X komponentkõlarid, terminal ja invertertoru kastile. Vaja nüüd veel kast kokku klopsida ja siis peaks saama ehk rahuldavat helisüsteemi kuulata. :)
Pilt

Palun ka abi velje valikul. Siit lehelt sooviks teie arvamusi, mis sellele maasturile võiks sobida. Lisan, et ainult suveratasteks jäävad, praegused talveks. Odavama otsa veljed nad küll on, kuid kuna kõrge rehv läheb peale ja löökauke ikka väldin, siis vast ei juhtu nendega midagi hullu. Suurus 16"-17" ja "neegrivelgi" ei taha. Kui keegi suudab, siis võib ka oma visioonist VT teha. Endale jäi silma suhteliselt edev L721, veel L520 ja 16" puhul X211
http://www.aabe.ee/uus/web/valuveljed3.php

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 16:12 
Kasutaja avatar

L520-ned oleks minu eelistus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 14:11 

Täna sai selliseid 16" alla proovitud, rehvid on peal juustud, need tuleks välja vahetada.:

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 17:30 

Hendri kirjutas:
Rehv tuleks siis tiba paksem peale panna, muidugi rõvedalt väike.

Kuna tagumised rehvid traatideni ja esimestel ka paar mm mustrit, siis tuleb need nagunii ära vahetada ja uued peab panema vist vähemalt 70 kõrgus. Praegu neil 60.
Kuid mida rohkem neid velgi vaatan, seda rohkem hakkavad meeldima. Ideealis võiks veel wheel spacerid ka olla, vähemalt tagumistel.
Ja kojamehed vist andsid lõplikult saba, täna ei hakanud toimetama ka käega aidates. Soovitati viga otsida just sellest samast trükiplaadist, mis mul kojameeste mootorit otsides ette jäi ja mida ma ära kangutama ei hakanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 17:54 

k2rpman kirjutas:
28 velge järgi karjub :D

Ära nüüd hulluks mine. :D Olen küll vaadanud ja mõelnud ka 17"-18". :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis