Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.07.2025 23:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 69 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Projekt: Kodukootud Rallibagi Cbr1000f - Bluedogster
PostitusPostitatud: 08.03.2011 22:13 
Kasutaja avatar

Ehituspäev 13. Krt 2 nädalat saab juba täis ja ehitus liigub aeglaselt. Aga tegelikult tehtud juba päris palju isegi. Täna sai mootor lisaks ülemistele kinnitustele ka alumise ,et nüüd siis tagumine ots suht ühes tükis. Lisaks kohandasin ühe golfi käändmiku enda tarbeks ning 80% ulatuses valmis ka üks alumine õõts ,mis sai ka koos käändmikuga omale kohale raamil paigaldatud. Sättisin asja nii ,et saaks kasutada kahte golfi vasakpoolset pooltelge ,niimoodi jääb ära igasugune pooltelje pikendamise või lühendamise jama ja jääb vast suht tugev. Muutsin ka vähe pealkirja teemal ,et oleks aru saada miks on osad töövõtted jne sellised nagu nad on.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: No money projekt Kodukootud Rallibagi Cbr1000f - Bluedog
PostitusPostitatud: 10.03.2011 21:08 
Kasutaja avatar

Wohoo, sain täna korra ühte tagumist ratast alla panna ja selleks kulus vaid 15 päeva. järelikult peaks olema siis 2 kuuga täitsa võimalik 4 ratast alla saada :D ..
Homme saab pilti ka üle tüki aja ,peab tiba garaaźi korrastama ja enda keevitusi kontrollima. Korralagedusest pilti teha ei taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 22:30 
Kasutaja avatar

Üks loll küsimus. Kust saab selliseid asju nagu pildil tartust ja mis selle õige nimetus on? Äitäh.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 00:06 
Kasutaja avatar

Uniball peaks sellise asja nimi olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 02:03 
Kasutaja avatar

Well ,googlest leidsin ka tähenduse ingl keelest rose joint ,aga mis ta eesti keeles on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2011 21:25 
Kasutaja avatar

18 päeva ja üks tagumine nurk hakkab vaikselt valmima. Vaja veel alumist õõtsa tugevamaks teha ning alumiselt õõtsalt ette raami külge üks tugivars teha ,selleks ka neid uniballe vaja. Vaja veel teha ka ülemine amordi kinnitus + nipetnäpet üle käia siit sealt ja peaks üks nurk 100% valmis saama.
Panen ka vahelduseks ühe koleda pildi ja let the critics go nuts :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2011 22:21 
Kasutaja avatar

Kui alumise lääba selliseks jätad siis pead kindlasti ka tugivarda panema . Usu, ma tean millest ma räägin . Selline lahendus on sul poole tunni jooksul kõver .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2011 22:34 
Kasutaja avatar

väga huvitav projekt käsil, olen alati ise mõelnud bagi ehitusele. Minu idee on lõppenud rahapuuduse tõttu ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2011 22:53 
Kasutaja avatar

arsi kirjutas:
Kui alumise lääba selliseks jätad siis pead kindlasti ka tugivarda panema . Usu, ma tean millest ma räägin . Selline lahendus on sul poole tunni jooksul kõver .

Tean ,sellepärast tugivarda panengi. Vaatasin netis ühte teist projekti ,kus oli sama lahendus ja seletati ,et niimoodi jääb tugevam kui A õõts juhul kui tahad ka asfaldi peal kurve painutada ja lisades tugivarda peaks tugev jääma.

udiam kirjutas:
väga huvitav projekt käsil, olen alati ise mõelnud bagi ehitusele. Minu idee on lõppenud rahapuuduse tõttu ära.

Kui keevitus ,mõned lõikekettad jms pudi olemas on ,siis on vaja vaid materjali ja tahtmist. Mul nt pole pennigi hetkel ja ehitan sellega mis kätte saab. Muidugi teeb see asja väga raskeks ,eriti kui üritada korralikult teha ,kuid mis seal ikka ,tahtmist on kõige rohkem vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 02:11 
Kasutaja avatar

õõtsunurk ratta suhtes ka liigub?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 03:24 
Kasutaja avatar

Rattal on ca35cm tõusmisruumi ning liigub kuni 25cm'ni suht sirgelt ning lõpus surub ülemise otsa tiba välja ,ehk siis ratta nagu sapperil alt sissepoole lääpa. Mõtlen veel ,kas hakkan ümber tegema või mitte. Arvestades ,et amort suht jäik ja vana bagiga kolmekesi peal olles ei saanud neid põhja ja amordil endal kuskil 25cm käiku ,siis jätan äkki nii.
Kidlasti mõtlesid sa oma küsimusega ka midagi muud(tehnilisemat) ,aga ma dumb sellesuhtes ja ei jaga vb ,loodan et mu vastusest piisab. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 18:43 
Kasutaja avatar

Kuskohalt mootori välja võlusid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 20:18 
Kasutaja avatar

udiam kirjutas:
Kuskohalt mootori välja võlusid?

Jutu järgi rõuku keeratud cbri vahelt. Oli vist ninaga magistraali keeranud ennast ,nii et hark kõhuall ja kannatada sai ka õliradikas ,õli küll peab aga väga kõver on.

Anyhu päev 19 ja tegelesin täna üleüldise tagumise osa ehitamisega. Valmis sai üleüldine kujundus kui selline ja nüüd saan teha ülemise amordi kinnituse õige koha peale ja loodetavasti tiba tugevama kui muidu oleks teinud. Ja selle tule, noh selle ma lihtsalt pidin sinna panema ,seisis teine nii üksikult ja kasutult riiulil.. :D
Pilt

Homme siis teine pool käsile võtta ja loodetavasti õhtuks mõlemad tagumised rattad all. Tänud ka DevilDevillile ,kes andis firma adre ,käisin täna kohapeal ,aga targemaks ei saanud kuna 6.- maksab kõige pisem uniball(ainult määritavad müügil) ja ei söendanud osta. Mõtlen kas midagi muud välja või otsin odavamaid..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 20:47 
Kasutaja avatar

Selle cebari mootori ülistamise peale veel niipalju, et see on ikkagi F mootor, ehk matkakas.
Ja see mootor on juba nii vana ratta pealt, et peaks muuseumis olemas :D

Arvesta ka seda, et tsiklil on yks ratas mida vedama peab, aga sellel 2.
Edu tööle muidu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2011 21:44 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Selle cebari mootori ülistamise peale veel niipalju, et see on ikkagi F mootor, ehk matkakas.
Ja see mootor on juba nii vana ratta pealt, et peaks muuseumis olemas :D

Arvesta ka seda, et tsiklil on yks ratas mida vedama peab, aga sellel 2.
Edu tööle muidu!

Ega nii väga ei ülistagi. Hea meelega võtaks kuskilt vtr'i ,r1'he ,busa, gixxeri vms mootori. Aga näita suunda ,kust saab sama võimsa mootori koos juhtmestiku ja pudiga 3k eest kätte? Loogiline on ka see jah ,et sellel on 2 ratast mida vedada + 4 ratta veeretakistus üleüldiselt jne jne. Aga nüüd mõtle ka sellele ,et kui see asi tsikli raami vahel arendas mul 250+ ,siis normaalne oleks kui see bagi arendaks nt 150+ vb ja kiirendus jääks enamvähem samaks ning saavutada kavatsen ma selle 1.5x suurema hammakaga taga. Jah ,käigud jäävad kõvasti lühemaks ,aga bagil kergem minek ja sidurit jne jne peaks ka säästma.

Aga üldiselt elame näeme ütles pime. Mul pole ausõna endal ka mitte vähimatki ettekujutust kuidas see asi liikuma hakkab. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 69 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis