apsu kirjutas:
vabalt saaks, 4 rattamutrit, kaks mutrit alt lahti, vb vaja kont ka lahti lasta, ülevalt 3 mutrit ja käes ongi

Maidu garages peaks suht hää teha olema
Nujh, samas päris nii lihtne see pole, mul vaja veel vedru ka vanalt amordilt võtta, kuna see oli veel korralik. Garaage osas vaatab, Maidu lubas mul aidata see nädal ära teha asja.
rutsik kirjutas:
accordi osas ei oska täpselt öelda aga kui hakkad vaatama siis odavam kui b16 mootor on prelude pealt võtta H23 või H22 mootor. nii 169kw.
Saan reedel oma hondaga sillaregullis käidud, siis saab ka vaikselt linnas ringi suristada.
Loodab sind ka siis linnapeal näha, vaatan kohe su teema üle, saab äkki isegi auto numbri mällu söövitada:D Aga mootori kohta on aega veel mõelda.
Paks1 kirjutas:
Täitsa viisakas masin, ning mulle meeldivad need salongituled.
Tänud:D Lisaks ka seda, et salongituledele on vaja ainult nüüd lüliti ära ühendada, ei ole olnud aega juhtmeid vedada, kuid lüliti olemas. Lülitiks siis samasugune lüliti nagu tulede kõrguse reguleerimiseks ning eesmärk siis selleks, et kas vajadusel välja lülitada või lihtsalt tuhmimaks muuta(selle tagasilöögi avastasin öösel pikalt väsinuna sõites, siis oli natuke ere ning tagurdades öösel pole tagumiste kumade tõttu niigi tumedast toonist midagi välja näha. Lähipäevadel üritan ära vedada juhtmed Apsu antud lüliti külge.
Mainiks ka ära, et see neljap. jõudis ka siis selline väike pakikene:

Tegemis siis spido nõelade värviga. Vahe on selles, et kui tavaliselt nõelad ära värvida mingi värviga, siis on öösel neli nähtamatut ja tumedat joont kellade juures liikumas, aga kui selle värviga värvida, siis on neid ka öösel näha, ehk kumavad. Teksti järgi peaksid nad ka veel pärastiseks natukeseks hõõguma jääma, kuna tekemist
fluoroscent värviga, aga see pole oluline. Ütlen ka seda ära, et see ainuke roheline osa kellade juures, nii hull rohelise maania mul pole, tasa ja targu, ülejäänud kellad tulevad kas külmvalged plasma näidikud või asendan pirnid lihtsalt külmade LED'idega, et ülejäänud sisuga kokku läheks.
Märkasin ka, et pole korralikku pilti sellest, kuidas esituled pärast värvimist ning suunatuled, pärast selle nõmeda oranzi kupli eemaldamist välja näevad(siin ka näha, kui räsitud on esi bamper, mis suve alguses läheb vahetusse, sest taastada tuleb juba kallim:P):

EDIT:
Täna jõudis jälle midagi üle suure lombi kohale:

Tegemist siis uue Shocker kleepsuga, kuna vana sai selle viimase härmatiserikka hommikuga mõni nädal tagasi natuke otsast ära rikutud, lähedalt on näha ning tahaks niikuinii ümber paigutada ning teiseks pakiks oli kahepoolne must liistuteip. Vaja liistud maha kakkuda ning ära korda teha, hetkel on mingi suvaka kahepoolse teibiga kinni ning seest üldse lõhki paisunud seeda ei taha väga püsida:/ Igaljuhul täna eemaldab kriitilisemalt küljelt täielikult liistud, saab vaadata, äkki jääb ilma isegi hea. Mõtlen ka kerevärvi värvimise peale, alati saab ju värvi maha võtta lahustiga, kuna neid liiste ei tohi niikuinii lihvida. Jääks siis midagi nende sarnast:
Tsiteeri:
EDIT2:Kuna teip oli jõudnud, võisin julgusega liistud ära kakkuda, teades, et saan 100% tagasi pandud kui vaja. Esimene mõte oli alt kõik puhtaks teha ja nii sõita, kuid selle mõtte pidin maha matma, kuna juhi pool oli kõige esimese liistu taga mingil põhjusel kaks auku. Välja nägid nagu oleks tehases lõigatud, mitte ise tjuunitud. Aga kuna nii oleks rõve jäänud, hakkasin liistudega tegelema.
Liistud on ausaltöeldes kohati kohutavas seisus. Sees olev metallvarras oli osadest kohtadest ära pudestunud ning paisunud ning liistu koledaks teinud. Pooled paisunud kohad sain siledaks lõigatud, kuid ega imesid ka päris teha ei saa. Sel hetkel arvestasin faktiga, et mul on vaja kuskilt korralikumad liistud hankida, mõtlesin, et kui need liistud juba maas on, siis võib midagi ju proovida. Värvisin nad siis enamvähem kerevärvi, päikese käes on näha väikest erinevust, kuid minu arust jäi enamvähem kõlbeline:P

Pärast seda tegelesin natuke taas rohelise ja LED'i teemadel. Esiteks sai ära värvitud näidikute nõelad täna saabunud spets värviga. Eks ta natukene halb sai mõnest kohast, kuid see vaja teine kord ümber teha:

Kuna spido oli juba lahti, mõtlesin, et prooviks natuke LED'itada näidikuid interjööri valgustusele vastavaks (valgeks, mitte roheliseks, kui keegi aru ei saanud:D):

Jama selgus alles pärast paigaldamist. Olin nimelt natuke tuhmimaid pirne kasutanud kui tahtsin. Tahtsin samasugust poolsooja valgust nagu salongis, kuid tuli hoopis väga külm ja tuhm sinine. Olin vale LED'ide paki võtnud, kuid tagantjärele vaadates, ei oleks nondest niikuinii välja tulnud ning andsin täna juba uutele LED'idele tellimuse sisse.
Kuna aga salongi tuli üks roheline lisa juurde(näidikute nõelad), siis otsustasin ühe rohelise osa pooleldi eemaldada. Võtsin ära uste seest siis küljetaskute valgustused ning jätsin ainult lingi ja luku omad. Nii näeb natuke ilusam väljagi. Kahjuks täna ei jõudnud heledus-tumedus lüliti juhtmeid jälle vedada, aga eks see ole siis teise korra teema. Siin siis hetke seis uksest: