Black66 kirjutas:
Neid tagadiivaneid on erinevaid. Kahe ning kolme padjaga. Kahe padjaga diivani peal on kahekesi üsna ebamugav magada, sest risti bussi pead jalad kõveras hoidma aga saab hakkama. Kolme padjaga diivan on selles suhtes mõistlikum, et saab magada ka piki bussi ning siis on juba väga chill seal magada, nagu kodu voodis. Lisaks kannatab kolme padjaga diivanvoodil ka kolmekesi magada, läheb küll vähe kitsaks, aga tehtav. Kolmas padi on siis diivani taga, ehk et kui tagauksed lahti teha, on see padi seal siis kas püsti või pikali asendis.
Diivaneid on elektrilisi ja manuaalseid. Selle ajastu bussides on juba tavaliselt elektrilised, vähemalt pole manuaalselt lahti tõmmatavat näinud. Vanades oli seda tihti näha.
Sai omatud üks vahe (umbes 2 aastat) 5,9 Dodge Ram Van'i. Iseenesest oli väga hea ja mugav auto, kuid lõpuks kadus vajadus ning eks ta seda kütust rüüpas kah mõnuga. Nii 15-17l maanteel ja 20l linnas. Astro on sellessuhtes mõistlikum, samas eks ta ole igatepidi kitsam ja lühem, seitsmekesi on juba paras pakkimine, kui pagasit kah palju on.
Minu bussil 2 osaline el.diivan ning olen sinuga täiesti päri, et veidi ebamugav on kolmekesi (2 suurt ja laps) seal pikutada aga ajab asja ära.Kui väga kitsaks läheb võtan diivani alt 1 kohalise sõjaväe telgi ja magan seal

Plaanis lasta sadulsepal teha kolmas osa lisaks, eks paistab kuidas jääb.
Hetkel toimib minu bussis voodi selliselt, et diivan lamedaks, keskmised kaptenid tagurpidi, laud+nahast padi kaptenite vahele ja ongi ~1,8m voodi olemas. Kui diivanile lisapadja ka saab, siis voodi pikkus ~2m.