Pole päris pikalt nagu midagi siia teemasse lisanud , nii et mõtlesin selle vea parandada

Mingid ajad tagasi peale auto pesu vaatasin, et see sumpatoru näeb ikka liiga ropp välja ja sai siis liivapaberi ja mingi puhastus poleerpastaga natuke möllatud :

Sai ka TÜV juuni lõpus ära tehtud, nii et saab aasta jagu jälle rahulikult liigeldud. Selle puhul ka väike spyshot

:

Kõik muidu ilus ja hea, aga näe, ei tasu veermiku remontida, sest siis ju rataste kokkujooks läheb paigast ära

Sellest tingituna olid esimesed rehvid sellised :

Sai need muidugi välja vahetatud ja hetkel tegelen siis 3d sillastendi otsingutega (Tartus), sest tavalise sillastendi jaoks esistange liiga madal
Sai ka vahepeal mõeldud, et kuidas esiosa veel "ägedamaks" teha ja sai muretsetud esistange võre asemele üks intercooler.

Jh ma tean see sama mõtekas nagu 316`le M`i märgi külge pookimine, aga no krt, ideeliselt näeks väga kõva välja, vähemalt minu arust

Pean seda tglt enda jaoks ka natuke "söödavamaks" tegema, aga toores värk nägi välja selline :

Oleks vaja teha ka lähiajal väike mootoriõli vahetus. Kõik muu vajalik ehk õli ja filter olemas, aga pole veel asendust leidnud karteri õlipunnile, mille eelmine suvi pooleks keerasin
Et postitus saaks ilusa lõpu, sai täna proovitud külge oranže esimesi suundasid, mis arvatavasti ka millalgi tee minu auto külge leiavad:

Kuna tegemist SR`i foorumiga, siis tean juba ette, et siit hakkab mõne asja kohta päris mahlaseid kommentaare lendama, a eks ma üritan kriitikat rahulikult vastu võtta