upiks teemat natuke, vahepeal muutusi on olnud, pakuti mulle PM-i kaudu pool nahkseid korvistmeid, küll päevi näinud kuid siiski korvid. sain need siis ka päris hea hinnaga 20euri

ma siiani tegelikult ei tea mis autost need pärinevad kuid need on paganama head. siiani olid mul sees opel vebtra B istmed, mis ei olnud kõige parem valik. visuaalselt tundusid need päris hea külgtoega, kuid nii see paraku polnud, istme keskosa oli nii kõva, et näilistest külgtugedest polnud mingit kasu. ka originaalid olid paremad. aga kui ma need lõpuks autosse sain sobitatud, siis enam tagasiteed polnud, kuna originaal istmed olid rikutud ( raamistik julmalt küljest lõigatud). neid opeli istmeid ma sobitasin ikka väga kaua aega sisse, nad tundusid küll kõrguse poolest samad mis olid originaalid, kuid need olid nii kõvad et ei vajunud istmese sisse, seega esimesel sobitamisel oli mul pea laes kinni. eks siis nöökisin nede istmetega 2 päeva, kuna midagi oli siiski istumiseks vaja.
aga siis need korvid sobisid üllatavalt hästi, esimese korraga sain ideaalsesse asendisse, põlved on natuke kõrgemal. ja nüüd saab ka selle võrdlemisi pehme vedrustusega ka kiiremalt kurve võtta ilma et ennast istmes peaks hoidma. ja kui aus olla siis see vedrustus praegu tundub lausa ideaalne. enne opeli istmetega tundus eel liiga pehme aga nende istmetega on väga hea, seega istmed muudavad palju, need panid mind jälle oma autot armastama

BUT ENOUGH TALK

kulunud nad küll on, kuid siiski näevad head välja minuarust.