Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Renault Clio mk1 EURO project- omrek
PostitusPostitatud: 13.08.2011 16:05 
Kasutaja avatar

kupi123 kirjutas:
Pigem oli see foori taga seismise igavus :D

Kupi.

oleks siis võinud veidi rehvi ka kärsatada :D me olime mõlemad stoppjoone taga minu mäletamistmööda. kui sul 1.4 golf oleks olnud, siis oleks sinule isegi ära teinud, aga su masinal kahjuks 1.8

kunagi koolis, pika vahetunni ajal ajasime meie klassi mikromootorid raadil kurjaks, 1,3 golf 2le ja 1,4 golf 3-le tegin ära. ise olles neist kõige pisem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 20:49 
Kasutaja avatar

upiks teemat natuke, vahepeal muutusi on olnud, pakuti mulle PM-i kaudu pool nahkseid korvistmeid, küll päevi näinud kuid siiski korvid. sain need siis ka päris hea hinnaga 20euri :D ma siiani tegelikult ei tea mis autost need pärinevad kuid need on paganama head. siiani olid mul sees opel vebtra B istmed, mis ei olnud kõige parem valik. visuaalselt tundusid need päris hea külgtoega, kuid nii see paraku polnud, istme keskosa oli nii kõva, et näilistest külgtugedest polnud mingit kasu. ka originaalid olid paremad. aga kui ma need lõpuks autosse sain sobitatud, siis enam tagasiteed polnud, kuna originaal istmed olid rikutud ( raamistik julmalt küljest lõigatud). neid opeli istmeid ma sobitasin ikka väga kaua aega sisse, nad tundusid küll kõrguse poolest samad mis olid originaalid, kuid need olid nii kõvad et ei vajunud istmese sisse, seega esimesel sobitamisel oli mul pea laes kinni. eks siis nöökisin nede istmetega 2 päeva, kuna midagi oli siiski istumiseks vaja.
aga siis need korvid sobisid üllatavalt hästi, esimese korraga sain ideaalsesse asendisse, põlved on natuke kõrgemal. ja nüüd saab ka selle võrdlemisi pehme vedrustusega ka kiiremalt kurve võtta ilma et ennast istmes peaks hoidma. ja kui aus olla siis see vedrustus praegu tundub lausa ideaalne. enne opeli istmetega tundus eel liiga pehme aga nende istmetega on väga hea, seega istmed muudavad palju, need panid mind jälle oma autot armastama :D BUT ENOUGH TALK
Pilt
kulunud nad küll on, kuid siiski näevad head välja minuarust.

Viimati muutis omrek, 28.12.2013 00:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:13 

liistude kohad tuleks pahtliga tõmmata kerega ühtlaseks ja noh tagumine kojamees mulle isiklikult meeldib kuna tagaklaas sellisel autol suht tihti sajab igast p...-ka täis ja siis hea kui saad selle tagumise ekraani ilusti puhtaks lasta aga eks see ole maitse asi :P põhimõtteliselt jah ära liiste küll tagasi pane :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:40 

Istmed on pesoo 205 GTI istmed. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 08:47 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
liistude kohad tuleks pahtliga tõmmata kerega ühtlaseks ja noh tagumine kojamees mulle isiklikult meeldib kuna tagaklaas sellisel autol suht tihti sajab igast p...-ka täis ja siis hea kui saad selle tagumise ekraani ilusti puhtaks lasta aga eks see ole maitse asi :P põhimõtteliselt jah ära liiste küll tagasi pane :D

ma olen selle autoga aastaringselt sõitnud, ja ei ole veel selle vajalikkust tähendanud, lumega tõesti viskab lund tagaklaasile, aga pisikese salongi tõttu jõuab puhurist soojus tagaaknani, ja seega kas siis lumi vajub maha või sulab ära, ja pori just eriti ka klaasile ei jää pidama, seega selle auto puhul on tagumine kojamees täitsa mõtetu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 20:02 
Kasutaja avatar

Hea näha, et mu istmed uuesti kasutust leidsid, sobivad küll :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2011 13:38 
Kasutaja avatar

chadmuska9 kirjutas:
Hea näha, et mu istmed uuesti kasutust leidsid, sobivad küll :rokib

suur tänu et võtsid vaevaks mulle neid istmeid pakkuda, need on väga head sinna autosse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2011 13:58 

Tark oleks olnud vast need istmed kõigepealt puhtaks pesta..hetkel oleks justkui suurest erutusest keegi alla teinud vms.
Muidu kujult või vormilt on need istmed päris seffid :)

Jube palju auke on sul autokeres..küljed auke täis, tagaluugil auk, .. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2011 13:06 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Jube palju auke on sul autokeres..küljed auke täis, tagaluugil auk, .. :D

ralli värk, need on õhuavad et jahutada ... vahet pole mida :D working progress, nüüd nadal veel kooli ja siis auto uuesti laiali ja võtan teise külje ette. talv tuleb tegus, vähemalt plaanid on, salongis muudatused, istmed uuesti polsterdada, siis keretööd, ehk Williamsi stanged(kui leian) ja mootor.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 11:43 
Kasutaja avatar

peaks jälle teemat uuendama üle pika aja, näidada et ma pole teid foorumlasi unustanud. juhtunud ikka vahepeal midagi on. võtsin nüüd siis teise külje ka ette ja roostet on rohkem kui rubla eest :D aga vahepeal kui sellest roostets villand saab tegelen teiste asjadega auto juures, nimelt stangega väikestviisi. tahtsin endale mingit teist stanget ette, millel oleks lai liist, aga ei tahtnud väga osta kuna polnud sellist nagu tahtsin, willimasi oma ka ei raatsinud fleebayst osta. 80naela koos postitamisega on natuke palju. panin siis jootekolvi sooja ja hakkasin teiste autode katkiste stangede sees tuhlama. prageu olen siis esistangega nii kaugele jõudnud.
Pilt
ma tean et lõhesid on palju aga see on plastik seda saab igatepidi sulatada ja siluda. kui nüüd ette kujutada sinna stange alla veel selline must ribake siis võiks tulemus ikka väga ilus saada.
veel üks asi millega olen tegelenud on niidirullid :D
enne...
Pilt
ja nüüd...
Pilt
Pilt
Pilt
tsipa lai sai vist, tuleb koopast välja :twisted:
tulemus siis 7tolli laiad veljed ja 155 laiad rehvid. ei jõua oodata kuni auto täiesti ratastele saab, praegu on tõstuki peal ja ei vaju nii alla et õige oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 21:10 
Kasutaja avatar

Pilt

selline elukas sai endale tellitud, soodukaga ostetu, seega polnud väga kallis,

20-280Hz
tundlikkus 92db
350wRMS ja 1200wMAX
näitajate poolest võiks päris hea olla, nimelt ehitamisel on sellele ka BandPass kast, kas kellelgi siin foorumist on kogemusi nende ehitamisega ja oskab kommenteerida lõpptulemust, praegune kast valmib tootja poolsete soovitustega millel on väike minu twist juures. tulemuseks sooviks väga madalat bass ja head helirõhku, kõik head ja vead olen ma kõikide kasti tüüpide kohta välja uurinud, seega tegin kindla valiku Bandpass. seega jagage kogemusi. tänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 22:49 
Kasutaja avatar

tere, vahepeal on nii palju juhtunud et teine pool nüüd ka valmis keevitatud, polnud põrmugi parem kui esimene pool mille tegin. siis veel nipet näped uued stange kinnitused keevitatud jne. nüüd jääb auto ootama soojust et keretöödega alustada. õnneks on pisike garaaš, et saab puhuriga soojaks vast. sain siis natukene üle 3 kuu sõita, ja mega hea fiiling oli. olgugi et kolisin ainult ühest garaašist teise. tegin siis pilte ka natuke ennem kui auto uuesti laiali võtan. enjoy
Pilt
juhin tähelepanu roolile, asjaarmastajad teavad mis rooliga on tegu, päevi on see küll näinud aga ei ole sellise rooli leidmine kuigi lihtne. vedamise asi rohkem, näiteks ebays oli selline 40 naela, hullumaja!!
Pilt
see pildil on näha siis plaanid ja üldmulje, aga lõpptulemus tuleb ikka kõvasti korralikum ja SILE (silky-smooth) :-D
Pilt
Pilt
STRETCH :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2011 00:07 

Lahe mis sa teinud oled : D
Agaaa, mis sa selle stangega ette võtad, et need liistu lõiked lähevad kinni ikka ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2011 01:39 
Kasutaja avatar

Väga vinge värk jh.
Ei lugend kuskilt välja aga kus sa plekid teha lasid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2011 16:48 
Kasutaja avatar

saan aru, et 2'te velge on kasutatud ühe tegemiseks? Kas veljed peavad olema identsed või piisab samast tollimõõdust ja laiusest.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis