Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 01:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 525 95a Harri_k
PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:09 
Kasutaja avatar

Mul tahma lonti taga pole , ketsi ka ei tee. 524td Siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 14:11 

Oli 525tds- jutte tõmbas ka mitme inimesega ilusti ning edasi kruttis vägevalt. Tahmas korralikult :D .
See td peaks ikka liikuma küll, ma olen tda-ga sõitnud ja ta ikka peaks kruttima minna küll. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2011 22:08 

Automaadist jagu saan siis tuleb manuaal ja kõik chipi jutud :D nii kaua laisklen rooli taga :)
Auto seisis 3 päeva pukkidel, kõik pidurikolvid käisid väga raskelt ning sellest tuli ka mega kütusekulu- 8.8 sajale, algul olid juuksed püsti. Võtsin kõik laiali ja puhastasin korralikult ära + kettad käisid treimises ja uued piduriklotsid. Vahetasin kütusefiltri ka ära-väga jube nägi välja ning mullid olid kütusevoolikus, nüüd on need kadunud. Klapikambrikaane tihend lekkis, kuigi 15k km tagasi vahetatud, võtsin lahti ja tihendasin korralikult, nüüd peab ilusti, lekkis õhufriltri kopsikusse ja sealt läks edasi turbosse, jäi mulje nagu turbo oleks läbi kuigi turboloks on uueväärne. Lasin nina ka allapoole, nagu teine auto oleks kohe. :D

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2011 08:52 
Kasutaja avatar

Tagant tahab ka natuke, siis silmale parem vaadata :rokib Muidu viisakas aparaat ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2011 14:01 

HeavyCuda kirjutas:
Tagant tahab ka natuke, siis silmale parem vaadata :rokib Muidu viisakas aparaat ..

Paak täis siis vajub ise alla :D talvel saab liivakotid pagassi panna, peaks proovima, äkki on normaalsem sõita talvel, siksimehed ju kiidavad. :D

Eile tegin signaali korda, udutuled tööle ja pidurid said lõpuks kergeks(siiamaani pidi nagu ralliautoga neid vajutama). Täna võtsin soojaklapid lahti, lootes, et kolb on sees kinni kuid see liigub ideaalselt, kuid 24/7 puhub juhipoole sooja õhku, kaasreisija külmetab aga mina tahan veel kondisioneeri tööle panna. :D Huvitav mis kala olla võib, kolvid liikusid ilusti, seest puhas, juhtmed kõik küljes, vb juhtblokis endas viga? Kui pidurid peal olid tuli lõpuks kulu 11.3 sajale, jäin sellepärast tee pealegi, kuna arvestasin kulu ca 9 sajale, 3km jäi tanklast puudu. Nüüd väike tuul puhub siis auto hakkab juba liikuma :D ja jõudu oleks ka nagu hulga rohkem kohe. 8) esimene pidur oli nii peal, et velge käega katsuda ei saanud, tagumine oli lihtsalt kuum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2011 14:03 
Kasutaja avatar

Mina keppisin e36 soendusega. Koguaeg tuleb sooja. Vahetasin ära ploki , testisin soendusklappi.
Lõpuks mõõtsin ära soendusõhutemp anduri(asub kuskil ahju küljel ,e34 ilmselt siis neid kaks , kuna kaks regullimist). Selgus , et see oli vigane. Ajutiselt panin sinna sillla peale , nüüd tuleb vähemalt külma õhku ja kui nupp päris põhja keerata , siis tuleb ka sooja.

Teoorias Sina saad prooviks need andurid omavahel ära vahetada ja siis näed , kas on muutust v6i ei ole.

Huvitav veel see ,et seda pilli mina liikumas märganud ei ole, ilmselt liiga tavaline auto.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis