Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 118 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevrolet Camaro Z28 5.7.1995a.Cali
PostitusPostitatud: 13.10.2011 20:49 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
Kui kütusekulu võtta elu eesmärgiks, ei saakski mingeid autosid osta. Emotsioon loeb ka midagi.

Ilus auto tõesti, arvan,et jäta need tuledekatted taha kah, vähemalt erineb ja kole ka ei ole.
Kus te seda videot vaadate häälega ? Mul tegi kah camaro v8 mõnusat häält, AGA tagapütt oli vist täiesti tühi ka muidugi ja katist ei mäleta kah nagu midagi :D

Mul olnud siis 97a camaro ja 94a v8 camaro eelnevalt. Linnas sain ma vist ikka 18 kanti kulu , AT-ga ja raske jalaga.

Mul oli katt täitsa alles, aga alt ajasid kinnitus kohad läbi natuke kahest kohast, peale katti kohe, ei saa aru kas seal peabn olema mingi tihend, nagu normaalsel autol?
Kuigi see vahe paistis niis pisike olevat, et ei teagi kui peen see tihend seal olema peaks siis?
Kuram see bensiini näidik väga veider, kõigub üles alla nagu tahab.
Panin 10 liiitri , enne näitas, et oli tühi ja hops pea pool paaki.
Natuke sõidad siis langeb, tõuseb jne.
Ei teagi kudia arvestada või mdia teha, teepeale nagu jääda ei tahaks.
On miksit ravimit selleks, kust mdia otsida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:06 
Kasutaja avatar

Camarol oli kütusepaagi seier minu mäletamist niimoodi,et kui poole peale sai siis oli sees mingi 15 liitrit siis näitas 0-i juba (eks väike varu oli muidugi veel :D Aga täispaagist poole paagini oli siis ülejäänud 30-40 liitrit.

Eks kõikumine tekib loksumisest. Pidurdades vist vajus nulli camarol.

See katkine optisparki juhe võib olla su vigade põhjus küll, juhe vist suht kallis oli btw. Ise ka sama kala otsas istunud, lõpuks ostsin ikka uue.

Kui googeldad "optispark" saad palju jutte ja väga palju erinevaid veakirjeldusi samale asjale :)
Pane see favoritsi kui autot pikemalt pead http://shbox.com/1/4th_gen_tech1.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:55 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
:D ma ka kuulan, et kole summutatud pill. Või on asi mu läpaka kõllides. Krt mul ehmatavad inimesed pool meetrit maast lahti kui käima panen

Pill uhke jah, äri kapott maha :D on se plastik, või mingi scoobinikerdis peale aretatud?

Ahjaa, kui jagajaga mässama hakkad, siis hoia eemale Jeebai sajaeurostest junnidest. Endaomale panin selle peale, ja töötas heal juhul kuu. Hetkel kuidagi nagu liigub veel, aga sellist "eestit" ma kül ei tahtnud ...

Ei see kapott meeldib endalegi, kapott ikka mu arust metallist.
Kuuldavasti oldi eelmisele omanikule pakutud Soomes kapoti eest 1500 euri aga too ei taht mitte müüa.

Inferno kirjutas:
Camarol oli kütusepaagi seier minu mäletamist niimoodi,et kui poole peale sai siis oli sees mingi 15 liitrit siis näitas 0-i juba (eks väike varu oli muidugi veel :D Aga täispaagist poole paagini oli siis ülejäänud 30-40 liitrit.

Eks kõikumine tekib loksumisest. Pidurdades vist vajus nulli camarol.

See katkine optisparki juhe võib olla su vigade põhjus küll, juhe vist suht kallis oli btw. Ise ka sama kala otsas istunud, lõpuks ostsin ikka uue.

Kui googeldad "optispark" saad palju jutte ja väga palju erinevaid veakirjeldusi samale asjale :)
Pane see favoritsi kui autot pikemalt pead http://shbox.com/1/4th_gen_tech1.html

no ei , hetkel ta töötab ilusti, peale seda kui süõtepooli juhtmele ajutiselt teibi peale sain.
Nüüd vbla vahel korra jätab tühikäigul vahele aint.
Ja ole sa tänatud väga hea lingi eest :beer :beer

Viimati muutis Thomas, 14.10.2011 00:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:59 

Kütuseseier on jah Camarol alumises otsas nagu tallesaba. Pidurdamisel seier nulli ja veel madalamale saada pole nagu eriline probleem, isegi kui paagis 10l kütust veel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 23:25 
Kasutaja avatar

polven tegeleb usa kaubaga,viisin enda ameeriklase ka vahepeal sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 14:02 
Kasutaja avatar

Käisin täna ühes töökojas ja ei hakka lampi seda tihendit tellima, sest kuna võibla ei ajagi sealt läbi.
Ühesõnaga auto üllatab mind aina rohkem.
Alguses sain siis 6nda käiguga 90nega cruisides gaas põhja suruda hakkas hüppama ja väristama, arvasin, et vast sellest kuna pöörded madalal 1400 rpm.
Täna aga ma ei tea järku hakkas veel paremini liikuma ja 6nda käiguga mis tahes kiirusel väristama ega hüppama enam ei hakka, vaid töötab nagu peab ilusti ja puhtalt.
Tühikäigul ka töötab puhtalt.
Võibolla oli asi selles, et eelmisel omanikul seisis auto 2 kuud ja pold käivitatud. :think
Ühesõnaga see korras.
Huvitab veel temp näidik, mul ta tõuseb veerandi peale mitte rohkem, võibolla kohapeal tiksudes tõuseb rohkem ei tea aga kas see veerand ka õige on?
Algusest saati põleb ka üks märgutuli mis eelmise omaniku sõnul pidi näitama, et tosooli vähe on aga tegelikult pidi olema normis ja miski anduri keiss..
Võib see mingi anduri keiss olla ja kui siis mis anduri .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 15:43 
Kasutaja avatar

Seier seieriks, aga kas temp on ise normis? Oled mõõtnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 16:36 

Aga... Järgmine nädalavahetus sõita ka saab? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 16:43 

cali kirjutas:
Käisin täna ühes töökojas ja ei hakka lampi seda tihendit tellima, sest kuna võibla ei ajagi sealt läbi.
Alguses sain siis 6nda käiguga 90nega cruisides gaas põhja suruda hakkas hüppama ja väristama, arvasin, et vast sellest kuna pöörded madalal 1400 rpm.
Täna aga ma ei tea järku hakkas veel paremini liikuma ja 6nda käiguga mis tahes kiirusel väristama ega hüppama enam ei hakka, vaid töötab nagu peab ilusti ja puhtalt.
Võibolla oli asi selles, et eelmisel omanikul seisis auto 2 kuud ja pold käivitatud. :think
Ühesõnaga see korras.
Huvitab veel temp näidik, mul ta tõuseb veerandi peale mitte rohkem, võibolla kohapeal tiksudes tõuseb rohkem ei tea aga kas see veerand ka õige on?
Algusest saati põleb ka üks märgutuli mis eelmise omaniku sõnul pidi näitama, et tosooli vähe on aga tegelikult pidi olema normis ja miski anduri keiss..

Veerandi peal on normaalne töötemp, kui jahedam termostaat sees. Peaks olema kraaadides mingi 85-87 kraadi.
Pöörded peavadgi 90'ga sõites kuuekäigulisel päris madalad olema, 1400-1500, see on samuti normaalne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 19:12 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
cali kirjutas:
Ühesõnaga see korras.

Veerandi peal on normaalne töötemp, kui jahedam termostaat sees. Peaks olema kraaadides mingi 85-87 kraadi.
Pöörded peavadgi 90'ga sõites kuuekäigulisel päris madalad olema, 1400-1500, see on samuti normaalne.

Ma pidasin silmas seda rohkem, et ennem hakkas 6ndaga raputama täiega.
Nüüd võin 70nega ka 6nda panna ja veab puhtalt.

corbe kirjutas:
Aga... Järgmine nädalavahetus sõita ka saab? :D

Hea poiss oled siis ikka saad VIST :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 19:29 
Kasutaja avatar

:)

Mainin siis 4x vist ära - igasugune raputamine, mootori töö ebaühtlus, hästi mitte käimine - jagaja jagaja jagaja... võid ju prooviks seda juhet laenata kellegilt kellel pill käib - kui siis sama anomaalia võid uue ära tellida , jagaja siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 19:57 
Kasutaja avatar

Tegin mõned fotod.

Mida võiks see märgutuli näidata, mis on turvavöö oma kõrval ja põleb?

Pilt

Ja niisama.
NB AUTO ON MÄRG, MITTE VÄRVI KAHJUSTUSTEGA!

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 20:57 
Kasutaja avatar

Pakuks ,et mingi tasemeandur, jahutusvedelik ? google

Seda ka,et mul oleks müüa gaugedele bezel, alumiiniumist.. ainult kellad jäävad näha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 21:19 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
Pakuks ,et mingi tasemeandur, jahutusvedelik ? google

Seda ka,et mul oleks müüa gaugedele bezel, alumiiniumist.. ainult kellad jäävad näha...

Võid hinna panna, kuigi enne teen tehnilise ära .

aivo28 kirjutas:
Tosoolitaseme tuli.

ja mingi kiire sild tundub siis olema, mul on kuuendaga pigem 1600rpm 60mph

Peab siis homme üle kontrollima külmamootoriga, paisupaaki ma kuskil esimese hooga tähele ei pand, valas siis radika korgini täis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 23:27 

Paisupaagi kork on ees paremal nurgas. Coolant on üldjuhul peale kirjutatud. Kapotialusest tehtud pildil on kah näha, jääb akust vasakule. Eestpoolt vaadates vasakule.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 118 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis