aivo28 kirjutas:
Ära esiuste polstreid kül minema katku, pointles. Need ei kaalu mitte muffigi ju. Ja autot ehitades (lammutades) võiks jääda ikkagi niipalju viisakaks, et pruut ka ennast vähemalt kõrvalistmel enam-vähem mugavalt tunneks
Ma olen elus üsna mitmele autole kaalualandust teinud ja ka asju kaalunud, usu mind, polstritelt kaotad rohkem kui võidad (jääb ju ikka tänavaauto? mugavus ja silmailu loeb ka midagi. mulle ei meeldiks kül sellised uksed
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5243_n.jpg )
Kaalu saab mujalt maha. ABS koos pumbamajanduse, aju, andurite ja juhtmestikuga on keskeltläbi 10kg (eeldab kogu pidurimajanduse uut torustikku), makk koos kõlaritega 3-4kg, konti sul vist polnud?? Pigi peaks saama selle kerega arbuusilt ligi 10kg, põhjavaip on raske, praktilisuse huvides lõikaks mina selle kül esiistmete keskelt pooleks ja jätaks esimese poole sisse. Armatuuri alt tulemüüri pealt tuleb korralikult müramatti jne. Stangetalad on sellel autol paberist, mina neid ei torgiks. Lagi kaalub alla 1kg. Japsi auto kaalu on üldse keeruline maha saada, sest se paberitorbik ei kaalu ju mitte midagi enivei. Konkreetsel autol pole veel õnneks v kahjuks roheliste poolt pealesunnitud pas*ka ka, mida suure kaarega üle õla visata
Mina investeeriks kergetesse velgedesse. Laias laastus 1kg velje kaalust maha = umbes 10kg auto massist. Sealt tuleb teravust

Vist jätan jah esialgu polstrid veel sisse, aga kunagi läheb ehk poltpuur sisse ja siis ma ei ole enam nii kindel kas sinna midagi alles jätan. ABS-i pump lendabki järgmine nädal vahelt minema. Ilmselt võtan ka maki koos kõlaritega ära. Airbage mul nagunii ei ole , tulemüüri müramatt on juba eemaldatud. Velgedele olen ise ka tükk aega mõelnud, aga kardan, et need ultralight 17“ 6,5kg Enkei /kosei / Oz jms on suht haprad. Suhteliselt hapu oleks tallinna tänavaauku oma 200-300 eur velg kõveraks sõita.. Aga ilmselt suveks tuleb uued papud ligi nagunii võtta.
Reimers kirjutas:
Päris ära pole mõtet ka lõhkuda Arbuusi

Kaalu saab ju kärpida mõistusepiires sealt
Proovin mitte ära lõhkuda jah

Järgmine nädal üritan pigimatti ja vaipa eemaldama hakata.
ccve kirjutas:
Sponge kirjutas:
V2lja kirjutas:
Tuttav sõidab juba aastaid ringi autoga millel on eemalatdatud põhjamatt ja polstrid.Sees on kõik istmed ja almatuur.Siiani pole mingeid jamasid olnud.
Midagi sarnast plaanin ise kah teha. Uste polstrite asemele võiks mingist materjalist katted peale teha, vist on osadel üritustel nõue kah et kaetud peavad uksed seest olema. Mis materjalist teha ja kust võiks leida ?? Peaasi, et oleks piisavalt tugev ja kerge.
Kõigil üritustel peale Jääraja on nõue, et sisu peab olema originaal. Ainult Jääraja nime kandvatel võistlustel tohivad polstrid eemaldatud olla, seejuures ei tohi jääda teravaid nurki. Nii rahvasprindis kui rahvarallis peab olema originaal sisu (sealjuures ka uksepolstrid).
A kui ehitad mingiks põlluralliks siis muidugi tuugalt relakas sisse kohe

Põllurallikaks esialgu ei ole plaanis seda teha

sen kirjutas:
Saan ka aidata polükarbonaadi eelnevalt mainitud värvilise õhulise biprintiga kui ka subarumeestele vajamineva porilapakate/logarimaterjaliga.
Saadan PS sulle

Vaadates õues olevat ilma siis võiks kelgu juba kokku saada...

Eile sai öösel 2-eni Robiga Nipponautos autot kokku pandud. Tegelikult olen selle legoga terve see nädal õhtuti mängimas käinud , aga erinevate takistuste taha on asi seima jäänud. Sillad on põhimõtteliselt koos, eile esimest korda üle pika aja sai auto ratastel tõstukile veeretada. Diffri tikpoltidega oli päris palju jamamist. Diffri küljes olevad olid liialt lühikesed, teise diffri küljes oli aga ainult 1 pikk õige polt. Leidsime siis 2x vanu kaanepolte, mis olid üleni keermega ja juhuslikult samas mõõdus keermega. Sai siis need ära lõigatud ja külge kruvitud. Diffri enda pessa saamisega läks vähemalt 1h+ kuna pidevalt oli nokk kinni sama lahti olukord. Lükkas puksidelt hülsid seest ja no ei ole kõige kergem tükk kah millega mängida oma pea kohal. Korra tekkis juba plaan, et paneme hommikuks masina kokku . Uute poollasside paigaldamisel aga ilmus, et neid on vaja treiali juures natuke moddida kuna nad ei mahu käändmiku ära. Eks õhtul läheb lappimiseks ja öösel ehk saan esimsed paarutamised ära teha

Mõned pildid kah :

Lukk

Treitud STi flantsid

Kiiruse surm