Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: VW Passat 03 risto.lutsu
PostitusPostitatud: 05.05.2013 15:12 
Kasutaja avatar

Muide see undamine mis mul ei ole ikka veel korras, nimelt 18" ulub vähem kui oli all 16 ja 17 tollised aga praegu otsin aega kuhu minna tegema tartus sillastendi sest kisub paremale ja peale 90 tuleb kohati vahel vibra sisse :S kuigi sai ära tasakaalustatud aga talvel sai auto korraga vallis käidud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 15:51 
Kasutaja avatar

Olgem ausad see praegune võre sobib isegi suht hästi, ilma märgita tuleb sul üleni must lihtsalt?
Velg ka kena, üldse passatid uuemad üsna kabedad lisaks spido on neil üsna huvitav ja suht kõikidel volkaritel laadne spido, va mingid vanemad 90ndate masinad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 16:07 
Kasutaja avatar

Westcoast kirjutas:
Olgem ausad see praegune võre sobib isegi suht hästi, ilma märgita tuleb sul üleni must lihtsalt?
Velg ka kena, üldse passatid uuemad üsna kabedad lisaks spido on neil üsna huvitav ja suht kõikidel volkaritel laadne spido, va mingid vanemad 90ndate masinad.

Kroomist iluvõre tuleb ikka, aga asi on hetkel poola DHL´i taga kinni kui uurisin. Järgmisel nädala uurin täpsemalt mis seis mu kroom peeglikatetega on. Teha on veel palju aga samas mitte midagi ka hullu, vahepeal mõlgutasin müügi teemat ka peast läbi aga nüüd hakkab auto vaikselt meeldima juba :rokib Loodan ise järgmine nädal õlivahetuse ja sillastendi teha kui juhuslikult ületunde tööl ei pea tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 21:22 
Kasutaja avatar

EI tea kas ma ainuke, aga arvan et -40mm madaldust teeks koopa korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 21:35 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:

Ei ole ainuke, viisakas madaldus on lausa hädavajalik sel autol :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2013 21:05 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:

Tahab :) sa mõttled sportvedrusi alla panna? kas siis mitte uued armordid ei pea ostma?
Täna sai käidud viljandi mnt tehnoülevaatusel kapautos veerimkut kontrollimas, et enne silla stendi midagi ära vahetada, pidin pettuma, tema uuris ja puuris ja väitis et mul puksid jne seal terved, et siin pole midagi viga, mina seda väga ei usu aga no las olla siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2013 15:24 

risto.lutsu kirjutas:
audivana. kirjutas:

Tahab :) sa mõttled sportvedrusi alla panna? kas siis mitte uued armordid ei pea ostma?
Täna sai käidud viljandi mnt tehnoülevaatusel kapautos veerimkut kontrollimas, et enne silla stendi midagi ära vahetada, pidin pettuma, tema uuris ja puuris ja väitis et mul puksid jne seal terved, et siin pole midagi viga, mina seda väga ei usu aga no las olla siis.

Käisin ka eelmise aasta lõpus sillakontrollis ühes kohalikus töökojas, ütles et kõik tiptop. Ise seda väga ei uskunud sest tunda oli kohe, et kõik pole õige. Ja ka kuulda. Läksin järgmine päev teise töökotta, kust leiti mitu asja, mis vajasid vahetust veermikus. Nii et targem äkki veel kuskil ära käia ja kellegi arvamust kuulda ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2013 08:46 

risto.lutsu kirjutas:
Muide see undamine mis mul ei ole ikka veel korras, nimelt 18" ulub vähem kui oli all 16 ja 17 tollised aga praegu otsin aega kuhu minna tegema tartus sillastendi sest kisub paremale ja peale 90 tuleb kohati vahel vibra sisse :S kuigi sai ära tasakaalustatud aga talvel sai auto korraga vallis käidud

Mul oli sama undamine,pärast selgus et roolivõimus liiga vähe õli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2013 22:32 
Kasutaja avatar

Täna käisin aardla autoremondis 3D sillastendi tegemas, üllataval kombel polnud midagi läbi kuigi talv oli karm küll, üsna mõistlik koht, sai seal oma lärmamise kohta ka küsitud ja anti ideid mida proovida katsetada, seal kõrval asuv vw esindus tahtis mõlemi silla eest saada 70€ ma ei tea mida siis seal tehakse et nii kallis on ???

Pakkus lahendus 6kast vahetada 5 käigulise vastu kuna eestis nagunii kiirteid pole, siis seletasin kuidas minu arvates kast vb veidi kõigub üles ja alla kui gaasiga mängida siis pakkus seal mootori ja käigukasti juures vb mootori padi nii läbi et sellest.

keegi võiks seletada ära mis moodi roolivõimus vähe õli suudab seda undamist tekitada??? kuigi seal peaks täitsa ok õli tase olema :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2013 11:20 
Kasutaja avatar

kuna suvi saabub ja mega palav on ning kliima ka ei tööta siis sai jälle aardla autoteeninduses kliimat kontrollimas käidud ja avastati kusagilt eest alt nagu susises, mis täpsemalt ei tea veel vist vb radika otsad ning kahtlustan, et talvel see mats võis seal midagi puru lüüa
siia foorumi polegi pand seda pilti
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 22:29 
Kasutaja avatar

Keegi siin karjus muus teemas, et pilti ilma märgita siis täna suvatsesin ka pildi ära teha :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 22:38 

:ouh pm selline nägu tuli ette kui seda nägin. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 22:12 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
:ouh pm selline nägu tuli ette kui seda nägin. :D

Ah ei ole hullu, tahaks ilu ravi kiiremas korras saada, juhipoolne esitiib ja tagumine siis kapot ja stange ka aga no eks ma raha puuduse tõttu lükkan selle edasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2013 00:57 
Kasutaja avatar

Oleks võind kohe grilli võre ette visata, vot mina aru ei saa. Mis sunnib inimesi soetama asju mis juba eos näevad nilbed välja. See volkari märk oli väga viisakas seal ees. Nüüd lase see pill keema ja ma tulen keefiri marinaadis lihaga kohale ka. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2013 10:54 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Oleks võind kohe grilli võre ette visata, vot mina aru ei saa. Mis sunnib inimesi soetama asju mis juba eos näevad nilbed välja. See volkari märk oli väga viisakas seal ees. Nüüd lase see pill keema ja ma tulen keefiri marinaadis lihaga kohale ka. :waah

:DSeda grilli ei ole ka nii lihtne hankida, niigi ootasin 4kuud seda ja no kui aus olla siis see volkari märk on enam vähem aga imo ta liiga väljas ja suur latakas ees mis rikkus minu jaoks terve selle esiotsa ära aga vahet pole stock välimusega on kõik autod jamad IMO 8)
Aga eks ma üritan teda meele järgi tuunida, pigem mind huvitab üks asi kust ma saaks tellida või kuidas ise teha samasuguseks nagu siin pildil olevad võred koos udutuledga.
Pilt

Täna unes tuli lampi pähe, et värviks oma 18" veljed oranžiks :D oleks kohe ära tuntav :D aga no krt see eeldaks kohe coile alla

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis