tavalinepolt kirjutas:
Teede olukorda kiruvad põhiliselt madaldusega autode omanikud ja bling suure velje ja madala rehviprofiiliga sõitjad. Sõidad mingi ala 195/65 R15 mis on enamvähem talutava jämedusega vorst velje ümber ja mustamäe teel pole sittagi häda, sõida või 150-ga. Mitte paha pärast, lihtsalt igaühe vaba valik ja maitse. Isiklikult eelmise talve sõitsin väga madala autoga ja seda mitte omal valikult, lihtsalt ostes oli juba selline ja no keppi on 10x rohkem + auto lõhkumine- no see vahet pole, kes ikka põlvest põlve ühe autoga sõidab, tarbeeese mis ennast ammendunult välja vahetatakse, kuid fakt on et madaldus keberniitab autot korralikult.
Ega ma ei väida et teed head on, seda mitte, kuid ega väga ei kurda ka.
Muidu mulle su bemm meeldib, pole ammu näinud sind.
vabandust väga aga mine saka perse, sõitsin õõtsa kõveraks 195/65 15" rehviga

, et sellegaon hea, mis ma hakkan sõiduautole jeepide kuradiam rehve alla toppima ve? või busside rehve? minu ar vates pole vahet kas on madaldus või mitte, julgen väita,et mul on auto madal ja ma ei ropenda rohkem madala autoga sõites kui tavalise talve autoga sõites. Igatepidi on alati tykid taga kui ilge lauluga panna, samamoodi mustamäetee ja tammsaare rist on ykskõik mis autoga ebamugav oma jõnksutamisega.