saarlane kirjutas:
Naljakas on see, et siin foorumis 3 pöhilist A4 kunni - Joker, votex ja andres. Köigil suht möttetu moootori ja veoskeemi suhtega masinad. Neile on algusest peale räägitud, et suht pointless masinad ja laguvad jms, köik kolm aga raiuvad vastu, et väääga head masinad ja kenad jne jne, kuigi 2 neist juba vähemalt auto hinna sisse pannud
Joker, ootame siis varsti sinu teemasse suuremat remondiarvet
just my4cents, ärge nüüd väga ohkima kukkuge, mul oli ka A4 kunagi ja ma tean tema pidamisest. Igaüks kiidab ikka enda oma...
Naljakas on see, et V6 Audi A4 teevad maha just need, kes pole seda kunagi omanud või siis need, kes on lasknud sel perse minna ja pole raha olnud, et korras hoida. Korras V6 on igati hea auto. Ilmselgelt nii mulle, Andresele kui Votexile ei lähe foorumlaste arvamus eriti korda, muidu me ei sõidaks nende sõidukitega.
Memphisc pani asja paika- Audi sõiduomadused, mugavus ja väljanägemine panevad kõik asjad tahaplaanile. Ei väida, et paremat sõiduvahendit, kui Audi, maailmas pole, aga siiski on ta väga hea. Ja võta nii- teed korda ja sõidad pikka aega muretult. Mida aga ei saa väita nii mõnegi muu margi kohta. Tean seda kõike omast kogemusest kah (tahtsin ka äge olla ja seda öelda), kuna olen lisaks Audidele omanud Mitsubishit, Fordi ja Toyotat...ja pakkuge paar korda, miks ma Audi peale pidama olen jäänud?
Aga Votexile edu ja ära lase end tatipritsijatest häirida