El Presidente kirjutas:
räägi parem millega sina ringi kruiisid sellistel ristmikel, siis diskuteerime edasi
Sellega mis hetkel pee alla satub. Hetkel 15.a vana ford. Aga ma suhtun autosse kui tarbeesemesse, mis liigub ja kulub. Eks muidugi targu hiilides ja slaalomit lastes iga müksu eest põigeldes pikendab kindlasti mõned tuhanded veermiku remondivälpa, aga nagu sitta pilpa peal ka ei pea hoidma ja no samas, oleks mul uhiuus auto (isegi võimaluste omamisel ei abielluks pangaga sel viisil) siis ma hoiaks seda rohkem, aga sõites mingite 10 + aastaste saanidega pole suurt vahet, jupid odavad, kodus õlut libistades vahetad vajadusel mõned jubinad ära ja jälle nagu uus ja ei ütleks et nüüd üle päeva laguneks, väga hästi peab vastu.
+ üldiselt vahetan ma sillaosi siis kui need tõesti läbi on mitte iga pisikese loksu tõttu. Mul on koduteel ca 3km kuusatee lõik, mida ükskord olude sunnil pidin läbima madaldatud Golf3-ga ja see oli nii madal et isegi jalakäija kiirusega ei kannatanud sõita, muidu oleks stangest ilma jäänud, rehv all nagu püksirihm, samas suvalise stock autoga sõidan seal 80 km/h ja ei ole probleemi, midagi ei ole alt ära sõitnud ega drastiliselt lagunenud. Selle sama piiderdatud junniga oli tõesti, nagu Marto mainis Mustamäe tee ja Linnu tee nii hullud, et 50-ga, rääkimata 60-ga oli kohati võimatu sõita + suur osa parkimiskohti osutuvad võimatuks kuna vähendatud kliirensiga, suure velje ja madala rehviga ei saa kõrgemast äärekivist üles / alla või kui siis tagurpidi ja sada aastat nikerdades ettevaatlikult mis ka liiklust takistab.
Ma olen magalate vahel mitu korda mingi ekstra madala saani taga lõksus passinud kes on põhja peale kinni potsatanud, viites sellega minu aega, ajab ju närvi mustaks - see tekitab mus küsimuse, et no mille kuradi pärast inimesed oma elu keerulisemaks teevad...... ja siit tuleb vastus- ilu nimel