Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 58  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW E36 325TDS T ´96a - InterFace
PostitusPostitatud: 03.02.2011 02:50 

allan1 kirjutas:
Mis puutub tammsaare/mustamäe tee ristmikku, siis ise ületan seda 10 km/h :)

Tore on, tere piider. Ma sõidan stock vedrustusega seal ja ei kurda millegi üle, hambad ka välja ei kuku. Sa takistad sihilikult liiklust nii ja ma ei usu et ühegi tehasekonditsioonis masinaga seda ristmikku ületades need rööpad midagi lõhuks. Laske jah kliirens selliseks et suitsupakk vaid alla mahub või veel vähem ja siis halage. Veelkord, maitse asi, aga sita ajab keema kui selline tolgus ees pidurid põhja lööb ja siis jõnksadi-jõnksadi oma puuhobust sealt üle veeretab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 03:02 
Kasutaja avatar

Sõida siis oma stock vedrudega edasi...ka mul on põmst stock vedrustus aga sealt kuumaastikult norm kiirusega üle sõita ilma hambaid kiristamata on võimatu. Oma asi mismoodi oma autot lõhud kuid selles kuidas teised oma masinat hoiavad pea parem suu kinni. Paistad ehk targemgi välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 03:17 

McRicco kirjutas:
Sõida siis oma stock vedrudega edasi...ka mul on põmst stock vedrustus aga sealt kuumaastikult norm kiirusega üle sõita ilma hambaid kiristamata on võimatu. Oma asi mismoodi oma autot lõhud kuid selles kuidas teised oma masinat hoiavad pea parem suu kinni. Paistad ehk targemgi välja.

Ma tean vägagi hästi mis lõhub ja mis mitte. Kui sul hambad loksuvad siis muidugi on ebamugav sealt üle sõita / või pohmellis peaga. Aga mis tühjast jahuda, mõni kontingent ongi selliseid kes risti pargivad üle kahe koha, veerevad 1 km/h üle lamava mendi, ja kiruvad iga muhku ja lohku jne. No offence. Ma lihtsalt olen selline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 08:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Mul enam väga stock vedrustus ei ole, kuid võin vabalt 60 kah sealt ristist üle lennata. Mõnus kaaluta olek tekib autosse hetkeks lihtsalt :D
Aga olgu siis tuunitud või mitte - keegi ei saa sundida kedagi kiiremini sõitma ja autot lõhkuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 15:27 
Kasutaja avatar

tavalinepolt kirjutas:
Ma tean vägagi hästi mis lõhub ja mis mitte. Kui sul hambad loksuvad siis muidugi on ebamugav sealt üle sõita / või pohmellis peaga. Aga mis tühjast jahuda, mõni kontingent ongi selliseid kes risti pargivad üle kahe koha, veerevad 1 km/h üle lamava mendi, ja kiruvad iga muhku ja lohku jne. No offence. Ma lihtsalt olen selline.

Sinu vägagi head teadmised piirduvad küll lolli jutu ajamisega...räägi parem millega sina ringi kruiisid sellistel ristmikel, siis diskuteerime edasi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 16:42 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Vastavalt autole ja oludele ehk.Millal autot korda hakatakse tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 17:58 
Kasutaja avatar

Kas ma olen valesti aru saanud, et sinu sissetulekud on suures osas seotud läbitud kilomeetritega?
Tegin just ise Tallinnas väikse tiiru ja isegi originaalvedrustusega autoga peab ikka päris paljudes kohtades hoo maha võtma.
Kas sa nii pole mõelnud, et kui peaksid palju vähemates kohtades hoo maha võtma, jääks üle palju rohkem aega ning suudaksid palju rohkem kilomeetreid läbida ning enda sissetulekuid suurendada? :D
Aga nagu keegi juba enne ütles - ilu nõuab ohvreid. Ainult ma ei saa aru miks ei võiks tööauto ja hobiauto kaks eri asja olla. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 18:50 
Kasutaja avatar

Sorry OT.Aga ega vist Tallinnas Pallasti tänaval päris 60km/h ei sõida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 19:49 

El Presidente kirjutas:
räägi parem millega sina ringi kruiisid sellistel ristmikel, siis diskuteerime edasi

Sellega mis hetkel pee alla satub. Hetkel 15.a vana ford. Aga ma suhtun autosse kui tarbeesemesse, mis liigub ja kulub. Eks muidugi targu hiilides ja slaalomit lastes iga müksu eest põigeldes pikendab kindlasti mõned tuhanded veermiku remondivälpa, aga nagu sitta pilpa peal ka ei pea hoidma ja no samas, oleks mul uhiuus auto (isegi võimaluste omamisel ei abielluks pangaga sel viisil) siis ma hoiaks seda rohkem, aga sõites mingite 10 + aastaste saanidega pole suurt vahet, jupid odavad, kodus õlut libistades vahetad vajadusel mõned jubinad ära ja jälle nagu uus ja ei ütleks et nüüd üle päeva laguneks, väga hästi peab vastu.
+ üldiselt vahetan ma sillaosi siis kui need tõesti läbi on mitte iga pisikese loksu tõttu. Mul on koduteel ca 3km kuusatee lõik, mida ükskord olude sunnil pidin läbima madaldatud Golf3-ga ja see oli nii madal et isegi jalakäija kiirusega ei kannatanud sõita, muidu oleks stangest ilma jäänud, rehv all nagu püksirihm, samas suvalise stock autoga sõidan seal 80 km/h ja ei ole probleemi, midagi ei ole alt ära sõitnud ega drastiliselt lagunenud. Selle sama piiderdatud junniga oli tõesti, nagu Marto mainis Mustamäe tee ja Linnu tee nii hullud, et 50-ga, rääkimata 60-ga oli kohati võimatu sõita + suur osa parkimiskohti osutuvad võimatuks kuna vähendatud kliirensiga, suure velje ja madala rehviga ei saa kõrgemast äärekivist üles / alla või kui siis tagurpidi ja sada aastat nikerdades ettevaatlikult mis ka liiklust takistab.
Ma olen magalate vahel mitu korda mingi ekstra madala saani taga lõksus passinud kes on põhja peale kinni potsatanud, viites sellega minu aega, ajab ju närvi mustaks - see tekitab mus küsimuse, et no mille kuradi pärast inimesed oma elu keerulisemaks teevad...... ja siit tuleb vastus- ilu nimel :)

Viimati muutis tavalinepolt, 03.02.2011 20:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 19:55 
Kasutaja avatar

tavalinepolt kirjutas:
allan1 kirjutas:
Mis puutub tammsaare/mustamäe tee ristmikku, siis ise ületan seda 10 km/h :)

Tore on, tere piider. Ma sõidan stock vedrustusega seal ja ei kurda millegi üle, hambad ka välja ei kuku. Sa takistad sihilikult liiklust nii ja ma ei usu et ühegi tehasekonditsioonis masinaga seda ristmikku ületades need rööpad midagi lõhuks. Laske jah kliirens selliseks et suitsupakk vaid alla mahub või veel vähem ja siis halage. Veelkord, maitse asi, aga sita ajab keema kui selline tolgus ees pidurid põhja lööb ja siis jõnksadi-jõnksadi oma puuhobust sealt üle veeretab.

No sellekohta ma ütleks seda,et pidevalt on häda,et ületatakse kiirust ja mida veel,aga siis kui normaalselt sõita,siis on samuti häda...Sõidetakse vastavalt enda ja auto võimekusele,mitte sedasi,kuidas auto puruks sõita või mida iganes... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 01:17 
Eliit
Kasutaja avatar

Mind isiklikult ajavad ka need madaldusebossud närvi. Idiootsus on see vastu maad laskmine ja siis pärast hädaldamine, et "oioioii, mul läheb sumps vastu maad, oioioii". Kurat ostke normaalsed autod, millel ei lähe see sumps vastu maad. Teil endal kergem ja nendel ka kergem, kes on juba normaalse auto ostnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 04:42 
Kasutaja avatar

Low is a lifestyle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 18:00 
Kasutaja avatar

lugesin eest poolt, et lõikasid esimestelt vedrudelt 1 keeru maha, aga palju siis nagu madalamaks läks ?
et mul plaanis eest nats madaldada, aga veel ei tea palju...
ma arvan paarist cm piisaks võib olla :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 18:28 
Kasutaja avatar

Mind üldiselt ei häiri, kui inimene üritab enda autot hoida. Kui on näha, et tee on pask ja ta mõnekümneks sekundiks hoo maha võtab, siis mida perset mina sellega kaotama peaks ?
Las ta tra tiksub seal omaette. Kui oled tõesti tulihingeline vihane noor striitreisser, siis uha esimesel võimalusel sotiga mööda ja näita fakki ja karju ka aknast midagi. Ehk hakkab kergem.
Peksa tuleks anda hoopis neile uroodidele, kes rämeda hooga ette keeravad või mööda kihutavad ja siis ees mingit kummirongi mängima hakkavad.

Kogu see eelnev jutt on küll suhteliselt teemast mööda muidugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 01:50 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
mina lõikasin 1 keeru maha aga enne oli keegi juba ilmselt lõiganud kuna alles on mul umbes 3 keerdu või midagi sellist. originaalis on minuarust 6. igatahes auto üles tõsta siis on vedru lihtsalt vabalt seal vahel.

E34l sai originaalvedrult 1 keerd maha lõigatud siis langes umbes 2cm mida oli liiga vähe.

Suht keeruline sõita sedasi. Selga ära pole veel põrutanud? Amordid on originaalid või vähe lühemad? Coilidega peaks sama madalaks saama, ainult tükk maad pehmemalt. :)
Tegelikult mõistan sind täielikult, kõrge võib olla ainult maastur, sõiduauto mitte.

EDIT:

Tsiteeri:
see , et ta nii hüppab on tingitud sellest, et esimene madaldus on ju saavutatud tavaliste amortide ja vedrudega aga vedrud on lihtsalt pooleks lõigatud ja alles on ca 3,5 keerdu vist. ehk siis amort on suht koguaeg lõpus.

Sain vastuse. :)

Edu igatahes.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 58  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis