Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic EG, 1.3 55kw > 1.6 118kw Swap '93 djelton
PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:57 
Kasutaja avatar

Ei tea jh mis viga,pole endal sellist jama olnud,kui googlest midagi leiad siis anna teada.
Kahju et 1,5 vändaandur ei sobi,saaks proovida kolmandad asja ka :) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:05 
Kasutaja avatar

Hahh, väga huvitav oli lugeda seda vaidlemist.:D Püüdsin koguaeg midagi vaheleöelda kuid kartsin ise vastu näppe saada, KUNA endalgi hoovipeal üks mudasse vajunud mk2:D ja ise sõidan mk3-mega seega jamh.. Selge on see, et ruumi on mõlemas autos vähe, selle isegi müün oma võrri, kuid ise kaldun liigselt eltoni poole, eelistan alati väljendit ise tehtud, hästi tehtud. Ja niiviisi mahateha kohe on ikka pisut inetu. Aga mida ka mina tean? RIGHT? Loodan, et saad ikka autu ilusti korda, sest meil lõppetamatta asju:D kumb siiski kiirem... JA tiiru tahaks ka ikka ulmeliselt..

Igatahes, jõudu ja jaksu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:14 
Kasutaja avatar

VW_Motorsport kirjutas:
Avatari kohta on minu käed täiesti suletud, neid reegleid teeb ju foorum, aga kuradi kõva oleks, kui ma teeks. Remondi kohta ei oska sa midagi tarka rääkida, kui pole näinud, kuulujutud jätame Kirilli pärusmaaks, eks? Minu läbisõidud on kuus 7000-8000km ligi, kuna olen üsna liikuv inimene, ja kooli käin autoga, kuna tahes tahtmata tuleb liikuda ka vahetunnil kuhugi. Ja nii möödaminnes pean mainima, et jalgratast läheb sul praegu vaja vist. :D Muidu tüli ei viitsi norida, aga no kui aus olen, siis päris ootasin lausa seda aega kui su autol midagi saba annab, sest see pidev mõnitamine, et kellel on auto, või kelle sõiduk ei vääri auto nime, ajas kergelt keema küll. Nüüd tea, et ka sinu Civic seda paganama auto nime ei vääri. :ouh

Kevin kuule, tõmba sa ka vähe oma mokad koomale, ei ole see golf jumalast tehtud auto ja lagunevad samamoodi kui kõik muud autod. Minusilmis pole golf mingi auto.. jah ta on odav pidada kuna sitaks palju neid on lammutatud ära ja jupid liiguvad poolmuidu, aga kui sa peaks golfi üleval nagu iga teist autot poejuppidega, siis kõngeks sa ära nende hindade kätte.. ok sina vb mitte, sul issi ju nagunii plekib enamuse eest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:22 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
siis kõngeks sa ära nende hindade kätte.. ok sina vb mitte, sul issi ju nagunii plekib enamuse eest?

Mõni suudab ka koolikõrvalt pisut raha endale teenida. :kill Millest arvamus, et mu rahakotis tühjus valitsema peaks ja miks üldse tahad teise rahakotti sorima hakata? :bs
Enda autole niiehknaa ei topi enamjaolt kasutatut külge, oleneb jupist muidugi, aga kuludetailid võtan alati poest. :)

Igaljuhul, lõpetan OT, kellele ema, kellele tütar. Tee oma "auto" korda ja kõik jälle rõõmsad. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:28 
Kasutaja avatar

Teenid raha või mitte, aga nii kõva mees ma küll olen, et saan hakkama bensuka pidamisega ja veelenam ei pea mingit golfiraibet omale ostma vaid jõuan ka mitte nii mainstream autot pidada.. mitte, et ta mul eriti lagunekski :D

Eniveis, mis seal ikka, mina olen munn ja sina oled munn, elame ikka edasi ja see vaidlus, kellel on auto ja kellel mitte, ei vii nagunii kuhugi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:43 

Hmmm... miks on golfi odav pidada? Sest varuosad on odavad... Miks on varuosad odavad? Sest neid on igal pool raipetena, lammarites, vanarauas, hoovides mitu tükki... Miks neid on igal pool juppideks müüa? ... tee omad järeldused:D Ning see, et auto laguneb näitab sinu loogika järgi seda, et see pole auto. + veel see, et Lootsid, et mul midagi laguneb, kammoon, nii hale inimene ei pea ka olema.
Jah, ma vihkan juba pmst su Golfi, jah, minu arust ei ole see auto, kuid ma ei ole sulle kunagi midagi halba soovinud, eriti auto osas.

Agaok, vaidlus vaidluseks, mina enam teie liivakasti ei pissi:D

Teemast siis niipalju, et kuna hetkel natukene ebamugav tegeleda, siis käisin ja tegin ühel peareleel nii igaks petteks külmjooted ka üle, et isegi kui milleski muus on asi, on vähemalt teada, et tulevikus pearelee on üle vaadatud ja hooldatud.

Lisaks sellel sai ka võimendi lõpuks vist jäädavalt korda tehtud. Ammu kunagi murdus ühe kanali RCA ära, siis aretasin mingi kuu aega tagasi võimule mingi teise pesa külge, aga nüüd olen kõik see aeg sõitnud nii, et käterätt hoidis pesasid pinge all, et ühendust annaks. Nüüd siis võtsin kätte ja panin täiesti uued pesad ning timmisin ilusti kõik ära ka, et väga aru ei oleks saada, et ise tjuunitud:D Noh, pole küll plaadi peal RCA pesad, aga mõne helitehnika võõra inimese petab ära:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 23:50 
Kasutaja avatar

Jesus Christ, saate seal Võru vahel kokku teete teineteisele rimmingut ja olete sõbrad edasi. Mis te kraaklete mõtetult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 00:03 

Võru rajoon , karvupidi üksteise küljes. :rokib Asi läheb huvitavaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 00:08 

klge autode üle siin nii mõtetu vaidlus käimas ja enne asi selgeks ei saa kui saame linnas kokku, vaidleme autode üle, anname molli ja siis teeme streetrace ning drift või powerslide kuidas kellelegi..
reedel siis koguneme vabakal ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 00:15 

Ikkajah:D Ja siis kõik bemmid driftivad ümber ringis, et mendid ligi ei pääseks ja nii edasi:D Miko, kuidas sa julged Streetrace foorumis mainida sõna streetrace või drift:O Trahvi ei taha saada?:D

Aga ok, palun keskendume teemale nüüd:D Nimelt, täna said need külmjooted üle tehtud, homme vaatan kõik juhtmed peareleest minevad ja tulevad üle ning vaatan ka aju üle, äkki mdiagi nähtavat viga. Otsisin ka seda Crankshaft position sensor vms asja ka, aga mina tast korralikku ja arusaadavat pilti ei leidnud, kuidas kontrollida ja värki:/ Tirin selle 1300lk'se manuali täna, äkki seal midagi kasulikku.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 00:51 
Kasutaja avatar

CKP kontrollimiseks võta pistik lahti ja mõõda takistus ära, õige takistuse leiad näiteks autodatast.
Teine variant kontrolli kas on ilusti kinni jne, mul ükskord oli ta lahti tulnud(ilmselt jäid mul poldid lahti) ja hakkas ka auto jukerdama, kaks päeva sai viga otsitud enne kui leidsin lahtise anduri :D

Ma ei tea kus hondadel need andurid küll on, aga üldjuhul kas väntvõlli rihmaratta juures või siis hooratta pealt loeb nagu mul näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 01:18 

No ma otsin seda andurit siis ja vaatan:D

Ja Rait, 1. me proovisime ka ju töötavat Veiko käest saadud pumpa, seega pumbas kamm pole ja 2. hella kui Võru piiri peale jõudma hakkad, tulen kasvõi jala sulle kurikaga vastu kui enda autoga ei saa:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 16:05 

Moose kirjutas:
Teenid raha või mitte, aga nii kõva mees ma küll olen, et saan hakkama bensuka pidamisega ja veelenam ei pea mingit golfiraibet omale ostma vaid jõuan ka mitte nii mainstream autot pidada.. mitte, et ta mul eriti lagunekski :D

Eniveis, mis seal ikka, mina olen munn ja sina oled munn, elame ikka edasi ja see vaidlus, kellel on auto ja kellel mitte, ei vii nagunii kuhugi. :D

kade oled et teisel on piisavalt korralik ja tugev ökopill mille ylalpidamiseks ei kulu miljoneid ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 16:19 
Kasutaja avatar

Sul on ta pigem rihmarataste poolses otsas, see hoorattalt lugemine rohkem eurooplaste teema.

Krt, mõned päevad pole siin teemas käinud ja juba selline p*s*laadung üleval, lihtsalt kohutav ...
Kui poisil võimalust on pidada sellist masinat, las teeb, pole mõtet siin maailma parandada ja ühte-kahte marki peale suruda. Kes puudutatuna tundis, eks see tõstab kisa nüüd jälle

Ja cTypeR ehk selgitad, miks peaks keegi olema kade inimese peale, kellel on ökopill??? Joelil on vägagi mõnus, omapärane, tugev jne masin. Mul on suur, mitte eriti öko, mugav masin, kas ma peaks olema kade, et mu auto ei tarbi 2 liitrit masuuti 100kilomeetri läbimiseks, kui ma jõuan enda omasse kütet sisse osta, ülal pidada ja vahest ehk miskit veidi ärevamakski teha, seejuures minimaalset sissetulekut omades ja Tallinnas elades?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 16:27 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:

irw. Jaksad mingit peldikut ülal pidada, mida tuunid kasutatud volkswageni ja lada juppidega. Boss oled :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis