Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 08:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 102 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Focus 2006, jonathan
PostitusPostitatud: 03.06.2009 12:51 
Kasutaja avatar

ananass kirjutas:
Oi pläää kui kaua ma saan oma G2-ga sõita 7100 eegu eest :D:D ajuvaba lihtsalt, eks vaesus paneb asja paika :D

eks ta natuke kirves oli jah, aga samas kui oli vaja asjad ära teha, siis mis parata ... nüüd jälle teised väljaminekud natuke lükkuvad edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 14:37 
Kasutaja avatar

ananass kirjutas:
Oi pläää kui kaua ma saan oma G2-ga sõita 7100 eegu eest :D:D ajuvaba lihtsalt, eks vaesus paneb asja paika :D

20a erinevusega asju pole vist väga mõtet võrrelda. Kui palju on sinu G2-ga teele jäämise tõenäosus suurem või kui palju rohkem tuleb remondiks aega kulutada? Inimesed ostavad uuemaid autosid siiski selleks, et sõita kindlalt punktist A puntki B ja mitte kulutada oma väärtusliku aega remontimise peale. Aga see on juba miljoneid kordi jahutud teema ja ei haka siin OT-d rohkem tegema. Kui enda ajaga muud pole peale hakata kui ise autot remontida või odavaid kohti ja kasutatud juppe taga ajada siis palu, aga teist halvustama pole ka mõtet tulla.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 14:48 

dellu kirjutas:
ananass kirjutas:

20a erinevusega asju pole vist väga mõtet võrrelda. Kui palju on sinu G2-ga teele jäämise tõenäosus suurem või kui palju rohkem tuleb remondiks aega kulutada? Inimesed ostavad uuemaid autosid siiski selleks, et sõita kindlalt punktist A puntki B ja mitte kulutada oma väärtusliku aega remontimise peale. Aga see on juba miljoneid kordi jahutud teema ja ei haka siin OT-d rohkem tegema. Kui enda ajaga muud pole peale hakata kui ise autot remontida või odavaid kohti ja kasutatud juppe taga ajada siis palu, aga teist halvustama pole ka mõtet tulla.

Mina ei lugenud mitte kuskilt kellegi halvustamist välja. Ma usun, et eelnev postitaja on selle kõigega kursis, aga tal pole lihtsalt sellist sissetulekut, et saaks nii uut autot lubada. Pole ju mõtet kohe turri karata iga asja peale. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 17:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oot sul ei seisa tavaliselt tähetorni ristmikust autoturu poole auto tavaliselt või.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 18:33 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Oot sul ei seisa tavaliselt tähetorni ristmikust autoturu poole auto tavaliselt või.

seisab ikka ... ilmselt nägid siis, kui oli pargitud üle tee haljasalale. Teine auto oli värava ees ja siis polnud kiirelt kuhugi mujale panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 18:46 
Kasutaja avatar

Fonce, mu lause oli natuke kehva jah. Pigem oli mõte uuematesse autodesse halvustavalt suhtumine.

Vana tõde siis üldiselt jah järgnev.
Vana auto:
+
* odav soetada
* jupid odavamad üldiselt (palju asju saad lammarist)
* hind ei saa enam eriti kuskile langeda
* kui ise remondid siis pole ka tööjõu kulu (ei pea remontijatele palju maksma)
-
* oht teele jääda
* juppe läheb rohkem, suurem kulu
* remontimise või remonti viimise peale kulub enda väärtuslik aeg (millal võiks tegelikult ju raha teenida)

Uus auto:
+
* Põhimõtteliselt kontrollitud kulud (hooldus)
* Kindel sõita, teele ei jää (eriti kui sinu erialal veel täpsus väga oluline)
* Ei pea oma aega kulutama remontides käimise peale
-
* kallim soetada
* jääkväärtus (hind langeb palju)
* jupid kallimad (garantii tõttu esinduses hooldamine k.a töö) - samas tüüphoolduste hinnad suurematel välja toodud.

Ise ole korra päris uue auto ka ostnud ja ei ütleks et lõppkokkuvõttes väga kallim oleks olnud. Aastaga langes 350 000 auto hind kuskil 320 000 peale, ehk siis põhimõtteliselt aastakulu oli 30 000. Sõidaks siiani sellega, kui käigukasti valikuga vähe puusse ei oleks pannud. See on kui ostad pildi järgi, et Eestis esimese seas kätte saada :). Peale seda erinevaid 4-8a vanuseid autosid omanud ja aastakulu nii 15-20 000 (sealhhulgas ka vahetamise kulud). Ma usun, et vanemate autode omanikud vaatavad, et jupid odavad küll, aga kui aasta peale kokku lüüa, siis tuleb see summa ikkagi päris suur. Ja kui arvestada, et remontimisega jamaisega oleks võinud teenida selle ajaga hulga rohkem peale, siis lõpuks oleks palju mõtekam siiski uuem auto osta. Endal ka niiöelda parem tunne sõita. Aga eks see ongi igaühe enda välja arvutada, mis lõppkokkuvõttes mõtekam on

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 20:51 
Kasutaja avatar

dellu, kui ma ostan uue focuse, kas saan sult garantii, et esimesed 100k km ei jää teele w?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 22:00 
Moderator
Kasutaja avatar

Renegade kirjutas:
dellu, kui ma ostan uue focuse, kas saan sult garantii, et esimesed 100k km ei jää teele w?

Jääb ikka tee äärde, suht kindel see. :) AGA see ei kuulu antud teemas vist arutamisele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2009 22:01 

oioioi dellu, ma ei mõeönud 0.5% ka halvustavalt kui ma seda teksti trükkisin, karp lahti lugesin su teksti..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 09:12 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Renegade kirjutas:

Jääb ikka tee äärde, suht kindel see. :) AGA see ei kuulu antud teemas vist arutamisele?

100 annab sulle uue auto müüja ka garantiid, aga jah ärme teeme siin rohkem OT-d. Igal juhul on uue autoga teele jäämise protsent oluliselt väiksem ja ega 100 000 sõitnu pole enam teab mis uus ka. Enamuse inimeste aastane läbisõit on siiski 15-20 000.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.06.2009 13:58 
Kasutaja avatar

autot ostes oli kindel siht, et auto peaks olema sakslane, võimalikult uus ja hind ka vastavalt hea.

kui neid kriteeriume arvestada ,siis ei leidnud ise küll mõnda teist autot, mis oleks nii hea. ja kui 2006 aasta auto maksab 100kilo, siis vaevalt see paari kolme aastaga nii hirmsalt langed.
Minu töö juures on väga tähtis, et auto oleks korras ja teaks kindlalt, et jõuan sihtkohta. Sellepärast olen ka nõus autot remontima võimalikult korrektselt ja hästi. Vastasel juhul, kui autoga teepeale jään, siis ei saa tööd teha ja siis ei saa raha, et mille eest autot remontida ... Lõputu ring :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2009 17:49 
Kasutaja avatar

Täna siis kristiine keskuse ees keeras julmalt bussi rajalt mulle ette Lexus :ouh
Tänu minu professionaalsele reageerimisele õnnestus suurem avarii ära hoida ... aga väiksed kriimud ilmusid ikka autole.
Krt mutt ei jäänud seisma kaa ja siis sai teda jälitatud mööda linna, kuni lõpuks keeras kuhugi parklasse ja hakkas paaniliselt kuhugi helistama. Küsisin, et miks siis seisma ei jäänud ja vastas, et ei tundnud mingit kokkupõrget ja arvas, et ma olen mingi bandiit :lol

Kokkuvõttes sai umbvenelasega paberid korda ja esmaspäeval liigun kindlustuse poole. Jama on see, et siis kui auto remonti läheb, on vaja leida asendusauto :uhoh

http://img10.imageshack.us/i/img6864kzs.jpg/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 18:06 
Kasutaja avatar

täna käisin siis BTA kindlustuses asju ajamas ... kõik oli normaalne, kuni küsisid et kuhu auto viia tahan. Vastasin, et Kadaka Info-Auto. Siis vajus kahjukäsitleja nägu pikaks ja hakkas soiguma, et ega see nii ull asi ei ole, et kohe esindusse peab minema ja surus mulle Värveltransi visiitkaardi pihku ja ütles, et küsi sealt ka pakkumine ja siis nad vaatavad, et kuhu saadavad :uhoh
kas mingi seadusepunkt on kuskil kirjas, et viin auto sinna remonti, kuhu tahan? Arvestades ,et auto ainult 3 aastat vana. Oleks mingi 20 a. vana ront, siis suht savi, et mis nurgatagune seda silub.

kuna tiib tahab ka silumist ja ilmselt natuke värvi ,siis kas mitte ei ole nii ,et kui plekk osasid lased kuskil mujal teha, siis kaod keregarantii ära :?

Pole selle värveltransiga kokku puutunud, aga ei usu et nad nii korralikult teevad, kui esindus(mul tuttav seal). Pärast võib juhtuda see, et värvitakse ainult pool stanget ära :D nagu kunagi Hitehis juhtus :lol Panin allkirja alla ja sain auto kätte. Siis oli auto puhas ja ei saanud aru, aga kui natuke sõitsin ja tolmuseks läks, siis tuli ilusti välja see.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 19:14 
Kasutaja avatar

aga lase Info-Autost endale pakkumine teha, kui on odavam kui värvaltrans, siis saad ilusti Infosse minna :)

eks kindlustusel ka suht hambad ja et soovitatakse ikka odavamat kohta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2009 23:44 
Kasutaja avatar

uuri enne Info-autost, mis saab keregarantiist kui autot tehakse mujal kui esinduses. Kuigi pildi järgi vist ainult pamper või tiib ka? Keragarantii ju muidu mingi 10+ aastat ja siis hea kindlustusele see ettekäändeks tuua.

Aga teemasse, siis tean ise ka seda jälitamise tunnet. Mul Kaarli puiesteel tõusu osas valgusfoori taga (Mustamäe suunal) vajuti ka tagurpidi otsa ja sõideti minema. Mingi mutt ei saanud kohapealt minema, kolm korda suri auto välja. Iga kord käivitades muidugi sidur alla ja auto vajus muudkui tagurpidi. Lõpuks siis vajus mulle otsa ära konksuga ja selle peale sai kohalt minema ka, kuna auto enam tagasi ei vajunud :). Mul oli muidugi enamus ajast signaal peal. Midagi teha ka ei saanud, sest ühel pool oli buss ja teisel pool ka autod, lihtsalt vaatad kuidas tuleb. Lõpuks ei jäänud muud üle, kui Luises tõmbasin suht filmi stiilis risti ette, kuna kõrval vehkides ta ka seisma ei jäänud. Sama jutt pärast, et ei saanud aru, et midagi oleks juhtunud. Õnneks mul oli tunnistaja autos olemas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 102 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis