Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Renault Megane 1.5dci Risto
PostitusPostitatud: 18.01.2014 00:03 
Kasutaja avatar

risto995 kirjutas:
Nii , lood nüüd siis sellised,et vahepeal ostsin 2-le pihustile uued ventiilid ,ebay-s müüdi heahinnaga ja need klapid olid ühed kõige tõenäolisemad veakohad. Vahetasin need ikkagi ise ära , võimalikult puhtalt ja veel toas ka :D Eriti lootust polnud kuid peas keerles ,et mis ikka hullemaks saaks minna. Panin kokku tagasi ja tulemus oli selline (miinuskraadide tulekust saati pole autot käivitatud) Õue temp oli -12
videu

Ühesünaga siis kõik nüüd töötab , aga võtan kõik pihustid ikka maha ja viin pesemisse ja kontrolli .

no anna mulle andeks aga kurask see küll normaalse mootori häälena ei kõlanud. IRL vb muu aga videus meenutas ikka roppult miskist nati vai russi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 02:24 
Kasutaja avatar

Minumeelest mingi rihm vilises, ega mingi ttelefoni salvestus päri heli läbi ei lase.7

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 04:01 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Minumeelest mingi rihm vilises, ega mingi ttelefoni salvestus päri heli läbi ei lase.7

mingi rihm jah viliseb kah aga see plagin oli nagu mu arust veidi ebareaalne. Seda muidugi, et telefoniga lindistatult tõest häält ei saa.
Sry Ot pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 11:43 

See plagin võib olla tingitud ka külmast mootorist, kui diisel on kaua ilma käivitamata olnud külma käes siis ta alguses võibki sedasi teha aga see peaks natukese aja jooksul ära kaduma mul vana galaxy tegi ka sedasi kui oli -24c 2 päeva õues seisnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 12:28 
Kasutaja avatar

See plagin kadus pea kohe ära(u 5 sek jooksul) , see võis olla tingitud sellest ,et auto on seisnud alates külmade tulekust ja kuna ma polnud nö taastatud pihustitega käivitanud enne siis oli ka süsteemis õhku sees .
See plagin on ka nutitelefoni mikkri ülevõimendus ja rihm libises ka kuid mitte nii räigelt kui videos kostub . Peale video lõppu läksin sõitsin ka autoga väikse tiiru , siis oli kõik normaalne .Hiljem kui masin oli 2-3 tundi seisnud siis enam plaginat vms polnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 13:14 

Kas mitte pritsehetke disladel varajaseks ei keerata külmalt, sellest ka see plagin?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2014 13:18 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Kas mitte pritsehetke disladel varajaseks ei keerata külmalt, sellest ka see plagin?

Ei ole kahjuks sellelega kursis kuid samas 2-3 tunnipärast külmkäivitusel ta nii ei teinud.Niiet minetea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2014 23:52 
Kasutaja avatar

Nii , uus nali. Pihustid said läbipestud jms . panin peale , kõik nii nagu enne lahti võtmist ja teeb sellist trikki mulle ,et sõidab ala 10 km ilma mingisuguse probleemita ja siis sureb lampi välja ning viskab ette injection fault . Peale natukest seismist ala 20 mini saab temaga jälle 10 km sõita :D
Huvitav on see et alati ta tarbib ära kompu järgi mingisugune 0.5-0.6l kütust ja siis on kottis jälle. Ei oska kuskilt otsast torkida enam . kapoti all on ülevoolu ja pealevoolu kütuse toru mingi osa läbipaistev ning peale seismajäämist(väljasuremist) on seal mullid. Kas asi võib olla kütusefiltris/kütuses? Auto on omajagu seisnud ka alates külmade algusest paar korda sõidetud.
Algul arvasin ,et vb on kütust vähe paagis ja panin ala 10l juurde kuid ei paranenud midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2014 14:59 
Kasutaja avatar

pöörde läheb ilusti? kohapeal pikemalt käib ilusti? kusagilt lisaõhku ei tõmba?
õhk küttesüsteemis on saadanast, võid proovida kui võtad esimese pihusti lahti, viskad mingisse pudelisse ja lased käia kohapeal mingit aeg ja vaat kas mullid kaovad ära või jäävad ikka sisse .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 12:32 
Kasutaja avatar

RäigeRäim kirjutas:
pöörde läheb ilusti? kohapeal pikemalt käib ilusti? kusagilt lisaõhku ei tõmba?
õhk küttesüsteemis on saadanast, võid proovida kui võtad esimese pihusti lahti, viskad mingisse pudelisse ja lased käia kohapeal mingit aeg ja vaat kas mullid kaovad ära või jäävad ikka sisse .

Pöörde läheb, üle 5 mini pole ta mul kohapeal töödanud, ise kahtlustan miskipärast kütsusefiltri ummistumist.See selgitaks ka seda miks ta peale väikest seismist jälle töötab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2014 22:15 
Kasutaja avatar

On seda väga raske vahetada, et pead kaks nädalat siin arutlema, mis viga võiks olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 18:30 
Kasutaja avatar

bls kirjutas:
On seda väga raske vahetada, et pead kaks nädalat siin arutlema, mis viga võiks olla?

Kuna garaažis on samakülm kui õues ja igapäeva liikur on olemas siis võin vabalt arutada 2 nädalat, tegelikult sellise külmaga ei taha väga midagi ei teha ja ootan heameelega soojemat ilma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 19:05 
Kasutaja avatar

Mina panustan pihusti rikkesse,bemmil läheb nii igatahes.

Vigase pihusti mähis jookseb soojenedes lühisesse ja jäetakse auto lampi seisma.

Ühega sai ropult jamatud,ca 20-25min tyhikäigul ja kõik suri ära,ei andnud mingeid veakoode ka peale selle et kõik pihustid välja lülitatud kuna on lühis kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2014 19:21 
Kasutaja avatar

Soojalt kõigi pihustite takistus üle mõõta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2014 14:54 
Kasutaja avatar

Ise kahtlustan ka juba pihusteid , oleks filtri viga ss ta turtsuks ja jamaks koguaeg,aga selliseid sümptomeid nagu pole.
Vean auto ükspäev kusiile sooja garaasi ja ss vaatab edasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis