"See auto jääb nüüd pikemaks".
Ei ma tõesti ei oska öelda kaua ma sellega kärutan. Seni kaua kui ta minu käes on siis eks katsun tagasihoidlikult miskit paremaks teha jne. Kere on heas seisus. Põhi tal keevitusega üle käidud ja kaetud ilusti mastiksiga. Väljast paistab ka üsna korralik. Küll aga paarist kohast siiski on hakanud veidi kobrutama. Just juhiuksel. ( Värvitud on see pill möödunud aasta Juulis. ) Mingeid varjatud vigu ega jama ei ole ette tulnud. Nii nagu öeldi nii ta ka siiani on. Esiklaas on kivi saanud ja peegli kürval pragu sees. Seega saab uue klaasi osta. Amordid tagumised tuleb ära vahetada. Peale seda ÜV-sele. Selles suhtes erilisis väljaminekuid ei nõua ja praegu mingeid müügimõtteid pole pähe tulnud. Esiistmed siiski vist tahaks välja vahetada. Olen siin juba foorumites tuulanud ning mingid tagasihoidlikud poolkorvid oleksid suht huvitavad. Annaks sellesse igavasse interjööri veidi juurde. ( samas küsitakse nende toolide eest korraliku raha ka. ) Ei luba midagi, tegelen nii kuis parasjagu miskit kätte juhtub ja rahakott võimaldab. Esmatähtis siiski , et oleks auto korras ja igal hetkel võtmest käivituv.
Kuna ma juba klaviatuuri soojaks klimberdasin siis räägin ka miks need vahetused siiani on nõnda läind.
Vectra B 1,6 74kw 97- Korralik masin oli, vanema venemehe käest soetasin 650€´ga. Küll aga siiski tundus kuidagi vanurite auto olema ning panin huvipärast müüki. Müüsin ta Rakverre kuhu viisin ise kohale ära. Auto eest sain 900€ + kojukande eest 50€.
Galant 2,0 100kw 97- Tallinna bussijaamas ostsin ühe venelase käest. Algne hind 850€ tingisin kiirelt 770€ peale. Oli küll mõningaid vigu kuid üldiselt suht hea liikur. Amordikannu oldi parandatud klaasriidega. Pagansiku põhja keevitatud jms. Kuna aga mitsu klubist lugesin neid õudusjutte galanti ülikiirest roostetamisest tekkis hirm, et äkki pean ka mina ühel hommikul oma liikuri parklast harjaga kokku kühveldama. ( seal üks mees oli ka väljast korraliku galanti omanik, august läbi sõites oli kere pooleks läind. ) Hirmul suured silmad nagu mulgi sel hetkel. Kütusekulu oli ka kuidagi kõrge.
Omega B 2,5TD 97- pakuti Galanti vastu vahetust 1:1´le. Käisin hilja õhtul kuskil tõstamaal vahetamas. Autol oli palju värvivigu. Tehtud ise mingeid parandusi ja nägi välja nagu tuulerõuged läbinud imik. Mootor toimetas muidu ilusti kuid soojast peast läks käima kehvasti. Samuti oli starteril mingi kala küljes. Kuna värvida ma ise ei oska ja pole kohtagi siis panin müüki, sest ju keegi ta üle võõpab ja saab normaalse kulguri.
Ja siis lõpuks pakuti Golfi mulle Omega vastu... Loodetavasti te saite omale nüüd vastused. Mina olen selle Golfiga rahul.