Velge vaikselt otsin jah, mul on 28 autot olnud ja mul pole ühegi autoga olnud soov seda madaldada, mul oli üks seat cordoba kunagi millel oli 2,5 keerdu lõigatud vedrud all ja selle autoga oli sõita no olgem ausad piinarikas.

Madalam auto on ilus jah, kuid seda ainult kohapeal või kuskil parklas seistes, sõita on madala autoga sitt väldi auke ja lohke koguaeg ja tekitab ka teistele autoomanikele pahameelt, mind ajab küll näiteks veidi närvi kui ma rahulikult 50 km/h kulgen ja siis mingi madaldatud pann mul 30nega ees vingerdab. Aga see selleks..
Praegu ma lishalt olen ainult sõitnud sellega ja midagi väga teha pole viitsinud, sest sellel autol on oluliselt rohkem kõik paigas kui vanal hallil ja lishalt pole vaja veel olnud kätt külge panna. Tõsi küll, pagassi luuk tahab tulevikus vahetust ning mõni koht veel tegemist. Näiteks juhipoolset tagumist ukselinki pole praegu küljes ja nipet-näpet veel pisemad vead. Aga üldiselt ma olen selle autoga oluliselt rohkem rahul kui halliga ja see auto toorikuna võttes on palju lootustandvam kui eelmine.

Eks tuledega vaatab mis saab, mulle meeldib selline tumedam olek, see auto on 23 aastat vana ja "värske" olek ei ole mulle väga oluline.

taga valge suunaga tagatuli mulle ei meeldi, see kriiskaks liiga välja, praegune tagatuli sulandub kere ilusasti ühte ja ei pressi silma nii. Esimesed udukad on ka veidi tumedamad kui nad peaks olema ja seda juba tehtud enne mind + neerud on ka mustad, sellepärast on ka mõte õrnalt esimesed suunad tumedamaks ajada, et kõik ühte klapiks.