Lõpuks ometi sain auto kätte.
Peale mõningast seletamist esinduses, lasti hoolduse hind tugevalt alla ja seega lubasin mitte kiunuda.
Tehti siis kasti remont. Kastil nüüd aasta garantiid ja 45000km hooldus(klassikaline õlid ja filtrid). Üks pisiviga tehti ka garantii korras ära. Miskeid muresi, peale veidi kõverate esi ketaste ei ole.
Kastil olla jäljed sellest, et on varem lahti käinud, ning kellegi oskamatud käed olevat seal vead põhjustanud. Võta sa nüüd kinni, mis tegelt juhtus. Aga kasti lahtikäimisest rääkis mulle ka eelmine omanik korra, ning seda mainis talle Mariine.
Igatahes on nüüd korras ja misked veidrusi ei ole märganud. Kõikide käikude lülitust, kramm ennem piirajat, peale 6-enda sai katsetatud.
Vahepeal sõistin nn. rendikatega. Üks neist PT-cruiser manuaal 2.0 ja teine chevrolet cruze 1.6 manuaal.
Peale neid autosi subarusse istudes, oli selline tunne, nagu väike laps saaks issi käest kommi.
Enamus autod tehtud selleks, et neid müüa ja et kuidagimoodi töötaks(mõlemad olid üsna jubedad autod, eriti PTcruiser). Samas Kui mõni teine auto on tehtud sedasi, et sellega sõitmine on meeldiv ja vägev.
Kuna masin seisis pikalt ilmselt õues, oli meeldiv vaigu(ma eeldan, et vaik) kiht peale tulnud, aga õnneks päev, ennem sinna viimist panin korraliku vaha peale. Seega tuli kõik kenasti maha.
Varsti jääb mul üle sees olev subaru OEM makk. Sobib otse nii mõnegisse subarusse. Navi, mp3, dvd, roolilt juhtimine, tagurdus kaamera jne jne. Kedagi huvitab, siis PS või 53437020
Pilt ka "Kõrvad" ludus.