Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Subaru Impreza Wrx Sti Type-ra 99a / ROSENBERG
PostitusPostitatud: 03.07.2009 23:34 
Kasutaja avatar

margus155 kirjutas:
Asi pole absoluutselt rehvis. Nimelt Paljud rahvaspordi mehed (4wd-s) Helmet Palm Ranno bBundsen kõik sõidavad vallai kummiga mis on kõige odavam ja sitem. Me jõuame ikkagi selleni,et asi on mehes mitte rehvis autos ega sitas rajas :beer

See on nüüd küll väga naiivne väide sinu poolt Margus. Muidugi sõidavad nad Vallai rehviga, mis on Misu X-Ice North mustriga prott, kuid naelad seal see mängivad rolli. See segu on tehtud eriti pehme ( Loe: pehmem kui "originaal" misul oleks) ja sinna sisse on pandud "racing" naelad, mis on viilitud TÄPSELT mõõtu, piiri peale. Ja sinna sisse liimitud. Ja spets naela ja tavanaela vahe on tohutu, eriti kui tavanaela on kulutatud tavaasfaldi peal. Ok, reaalselt on tippklassi rehvid, ehk kõige kallimad nokianid ja ka Sinu continentalid täpselt samamoodi, olid ligilähedasel tasemel, kuid üldiselt esiotsa mehed suurematel võistlustel on täiesti spets tänavarehviga. (see viimane sõnade paar võib tunduda väga imelik, kuid nii see on)
Rehvis on väga palju kinni nii talvel, kui ka muul ajal. Ega muidu näiteks Helmet ei oleks põlva rahvaralli jaoks tutikaid kruusakaid alla kruttinud, eks ikka selleks et püüda seda mis valgas vajaka jäi.
Ma saan aru, et teil ei ole suvisel ajal aega sõita koos oma vennaga, kuid ausalt, selle asemel, et Alari kallal siin nokkida praegu, võiksite tulla ja kaeda selle suvise hooaja mõne etapi ka üle ja näha, et ei ole see midagi nii roosiline ja lihtne.

Ei midagi isiklikku, lihtsalt tundsin vajadust natuke informeerida. Kõik ei ole alati nii lihtne, ja jäärada ja kruus on ikkagi väga erinevad asjad. Näiteks ma usun, et Teie mazda, mis on potentsiaalne jääradade kunn oma kerguse ja kompaktsusega, ei teeks kruusal suurt midagi EVOde ja imprezade vastu. Mis näitab ainult seda, et on erinevus sees ja igal asjal on omad eelised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 00:16 
Kasutaja avatar

Kõvad mehed minge sõitke ise siis kui teil masinast kahju pole . Ma alles panin uue mootri mis maksis 30 000 ja ilma põhjakaitsetta seal polnud riskida mõtet ja vaadake siis natuke aegu ka esimese kolm katset kus oli tee enam vähem olin 1-20 hulgas kuid korduvkatsed olid mul suht piin ja sõitsin lihtsalt lõpuni rahulikult et säästa autot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 13:11 
Kasutaja avatar

Alar, sul on ilus auto igatahes :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 18:14 

panen sulle su sõidust väikese klipi ka :)

http://www.upload.ee/files/121440/st1.Mpg.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 22:22 

Mida ronid rahvarallile ilma põhjakaitsmeta........ :angry (polegi sellist tegelast ennem näinud.......aga eks tal alati on teised tegurid süüdi .....(küll pole naaaste, küll mootor kehv, küll legend sitt)........jne). Kui mina nii asja võtaks .........oi oi----- :help
Aga roosenbergi sõidustiil küll midagi saavutada ei luba........ :D (sõidujoon on ikka väga vilets
Eks tehke omad järeldused kui oma 59kw vene tehnikaga teda põlvas edestasin......(WRX STI) :lol

Päikest kõigile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 22:37 
Kasutaja avatar

No vaadates täpsuslõikke millel kaotasin juba 37 sekki kokku kuna spido valetab kruusakaga ja muud seadet meil polnd keskmise kiiruse jaoks , ja kulla Tarts vaata nyyd 1-3 katse aegu ja viimase 8 aegu olid kaugel -kaugel maas lihtsalt minul on autost kahju ka natuke . Mosse rambega võib julmalt peale minna. Mul pole sellist raha et hakata peale igat sõittu autot üles ehitama ja sõidujoone valisin selle järgi kus parem tee oli . Aitab sellest teemast ka ehk , äkkis soovid annan oma auto ilma kaitseta sõida üks kruusa sõit nii et miskit katki ei sõida ära ja vaataks mis kohal oled. Suur vahe on ikka kas sõita ligi 200 k maksva või ca 20 k maksva autoga ja juppide hinnavahe on ka 10 kordne.

Ja keegi ei keela sul osta omale selline Sti ja tule sõida ja näita mis puust oled eks uuel aastal vaatame kuna selleks aastaks sõidud sõidetud tervislikel põhjustel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2009 23:37 

Ei sõida kunagi ilma põhjakaitseta....... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2009 09:46 
Kasutaja avatar

Ma olin sunnitud sõitma kuna jaanipäev oli ja sisi see kes pidi mulle tegema selle , sellel läks pikale jaanid natuke ja mis muud üle jäi raha oli makstud juba nii et tuli sõitta sellega mis oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2009 11:10 

Misasja on nüüd isu siin ilkuda inimese kallal? :?
Keegi ei keela ju teil sõita ja põhjakaitsmeid ja kasvõi kuradima põhjavalgustust oma Mossele alla panna. Teada on et mosseliiga mehed keeravad auto kummuli ja kellel on veel tagavara mootor/kast kaasas vahetavad ka need kohapeal ära. Katsu sa aga taoline trikk ära teha subaruga? Kui põhjakaitse on all ja alt kogu kompott kinni, siis on ka endal sisemist julgust rohkem ideaaltrajektoori otsida. Olen suutnud ka põhjakaitsmega karteripõhja puruks sõita ja 10+ tuhat uus karteripõhi pole just kõige odavam lõbu pidevalt vahetada.
Lahedad mehed on need kes siin kobisevad ja raja kõrval/ääres on kõige võimsamad sõidumehed. Need on olnud ja jäävad, selliseid ei paranda.
Ja mis jutt et Palm sõidab protirehviga? Niikaua kui sai sõidetud ja vaadtatu, on seal enamus ajast ikka konkuretsivõimeline rehv alla, kui üldse tahad kuskile koha peale sõita.
Edu sulle Rosenberg ja iga asi tuleb omal ajal. Ei raatsiks ka mina oma autot lõhkuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2009 11:18 

Ma arvan et te pole niipalju rallit näinudki kui mina võistelnud olen......... :D
Ja nägin ise kui Palm sõitis Masteri protiga......(juuru jõulusprint 2008)

Ja rohkem vaielda ei viitsi....... :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2009 12:17 
Kasutaja avatar

tarts24 kirjutas:
Ma arvan et te pole niipalju rallit näinudki kui mina võistelnud olen......... :D
Ja nägin ise kui Palm sõitis Masteri protiga......(juuru jõulusprint 2008)

Ja rohkem vaielda ei viitsi....... :beer

Pakun niisama huupi, et "Corbele" sa seda öelda ei saa aga kes teab kes teab. :)

Selleks, et nii kallist autost viimast võtta, peaks kas tanklaketi omanik või lihtsalt pohhuist olema. Küll tuleb sõidukilomeetritega ka julgus vajutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2009 12:45 
Kasutaja avatar

Tra, mida on plõkksida ja ohkida teisemehe üle..Istuge oma vene tehnika ja jumal teab mis peldikutega seal rahvaralli radadel palju süda lustib, kui siin mees ostis normaalse auto, et alustada kuskilt siis ikka leidub tahmanägusid kellele see ei meeldi, ning plaanivad teda enne mingite saavutuste näitamist juba pensionile saata.
Nii see ikka vist ei käi, tunnete ilmselt kas kadedust, et mõnimees normaalse tehnikaga alustab sõitmist, või siis krdi pole konkurentidel Masu aeg muud teha kui üksteist mustata..Hale hale..!
Las mees sõidab kuidas tahab, aga ta sõidab..küll ta ka mõne aastapärast tuleb ja teile kraevahele pissib, kes te siin varakult juba meest maha proovite teha.

Jõudu jaksu, auto hea, isegi sellisega palju palju kulgenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2009 00:08 
Kasutaja avatar

Vaidluse vahele puhtast autost pilti ka
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2009 09:25 
Kasutaja avatar

Eile linnas just vaidlesime kas see on shredda või sinu subaru seal mäkis :D
Kaks piffi olla läinud mäkki :P
Kuldsed veljed on teema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2009 11:12 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Eile linnas just vaidlesime kas see on shredda või sinu subaru seal mäkis :D
Kaks piffi olla läinud mäkki :P
Kuldsed veljed on teema!

Minu auto oli naine käis Kinos tartus ise tervislikel põhjustel kodus ja liiklen parema meelega pehme audiga :P, Minu ja Shredda autode vahe on taga antitiivas ( mul suur tiib st kõrgem ,tal madalam tiib) ja tal küljelaiendid küljes ja esi stange teistsugune .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis