Siim525i kirjutas:
audivana. kirjutas:
Siim525i kirjutas:
Asjaga pead suht ettevaatlik olema kuna see sama võll käitleb ka õlipumpa ja ,kui kinni kiilub siis tiba piiksus...
Pead võrdlema selle punase vaakumpump võib ka sobida.. need pealmised kaaned kergesti vahetatavad
sul seal see valge osa murdunud...
Lampi ära midagi vaheta otsi viga üles. diisel mootorite remont pole just odavamate killast
Kuna punasest audil jäi vana mootor alles, siis sai kohe proovitud ja vaadeldu, aga ei istu kuna võll on pikem ja jämedam.
Olen mootori puzzleks võtnud ja see asi ajab tõesti õlipumpa ka ringi.
Kui lammerist mootori sain, siis lasksin üleliigsed jubinad maha kiskuda, mida mul vaja polnud, seetõttu sain mootori ka odavamalt.
Selle sama vaakumpumba keeras ka maha.
Nüüd lähen tagasi ja pean ikkagi ära ostma.
Muide ega need jupid nii kallid polegi võrreldes näiteks teiste diisel autodega(bmw)
Ei kurda ütleks.
Samas ,aga ,kui ta sul kinni jooksis oleks pidanud ju õlitus ka ära kaduma õlituli põlema minema.... jne
Ka mina olen neid omajagu remontinud ja puzzlestanud... Neil läheb ka see võll tuksi mis käitleb seda vaakumpumpa ja õlipumpa
Ma tahtsin selle remondi kallidusega seda öelda ,et kontrolli kõik ennem järgi kui kokku paned üht asja mitu korda ka paha teha ... Muide audi sul päris viisakas
Ei tea kas said õigesti aru, aga mitte see võll ei poonud kinni vaid vaakumpump poob. Ta ei ole täitsa kinni, aga ringi keerates poob ühe koha pealt.
Hammasrihma rullik käis küll ringi, aga vaevaliselt, enamus ajast viskas ikka sinist suitsu.
Õnneks midagi tõsiis juhtuda ei saanud kuna 500m oli kodu ukseni.
Auto on jah nagu enam-vähem, aga tegemist on veel küll, sest stanged on juba räbalad(tagastange), esimese tegin küll ära, aga kuna kohtusin libedaga eterniidiga, siis nüüd mõra ühe koha peal.
Aga kõik muu mis sõitmist puudutab see laitmatus töökorras ja palju kuluvosi vahetatud(puksid, kondid, pendeksid, tõmbereleed,pidurisüsteem jne).
Tsekkide pealt saab oma 15k kokku.
Paneb mõtlema, miks inimene laob vana auto alla sellist raha kui oleks ammu juba võimalik uus osta.