Heihei. Vahvat kevadet.
Pole pikalt miskit tarka kirjutada olnud aga nüüd justkui midagi oleks.
Igastahes, mõned kuud tagasi sõitis elektrisüsteemil katus ära, misläbi mototule lõi põlema ja pöörded üle 3000 ei läinud. Imekombel lahenes asi iseenesest ja jäi sinnapaika. Nüüd siis eelmine nädal hakkas kogu asi otsast peale. Kompuutrit taha riputades sai igasugu erinevaid veakoode. Kustutasime need ära, et näha, mis tagasi tuleb. Tagasi tuli kood P1280, mis googeldades andis vastuseks madala surve pihustites. Selgeselge. Ootasin siis hetke millal Catweesi minna. Eile päeval sõitis autol katus täiesti jehhat - Automaailmast välja keerates käis ilge jõnksakas autost läbi mille tulemusena hakkas tahhokas igast imeasju näitama. Ülatus üllatus 2 min pärast oli kõik tiptop. Kimasin ruttu Catweesi, kus selgus viimaks (loodetavasti), et pees on gaasiklapp. Täna viiest vahetatakse ära. (Selle hädise klapi hind on 5600 eeku) JEE !
Oleks siis, et sellega mu õnnetustejada oleks tolleks päevaks lõppenud. Mingil hetkel käiku sisse lükates jooksis käigukang pmst eest ära. MITTE ÜHTEGI käiku polnud. Siis s*tt kees. Oi kuidas kees. Kerge konsultatsioon teadjamate meestega ning viga selge. Vabandan nüüd oma võimaliku võhiklikku selgitust - kangihoob kinnitub kasti küljes olevale mingisugusele munakaga kronsale, mille tulemusena see vabalt liigub, oli aga otsustanud munaka otsas olev kummisilm ära väsida ja jehhat minna. Kahju et pilte eile ei teinud kui tõstukipeal oli, oleks võibolla parem mu juttu mõista

.
Igaljuhul sai see vääääga prostalt rolleri jala vedruga ajutiselt remonditud, ehk siis kinnitatud see munakas sinna nii, et ta päris suvalt enam ära ei jaluta. Siit ka üleskutse, kui keegi mu jutust miskitki aru sai ja oskab mulle neid jupstükke pakkuda, oleks väga vahva. Esindusest hinda küsida ei julge ja lammarist võib päris pasa saada. Endiselt otsin ka parempoolset esitiiba ning lisaks veel sitika vasakut esiporilapakat. Poeomad ei istu mitte kuidagi.
Okei, koguaeg ei saa ainult jamadest ka kirjutada

. Ilusa ilma puhul sai putukas pesu ni seest kui väljast ja oma kulunud kosside peale ka värsked tagasihoidlikud "kilesussid."
Näeb teine nüüd ehk veidi inimlikum välja

.
Paar uuemat pilti ka. Üks siis lihtsalt imetlemiseks ja teine pilt on tiiva seisukorrast, mis ei kannata tegelikult eriti kriitikat. Stangenurgats ei hakanud pilti tegemagi, oleksite äkki päris ära minestanud.
http://img59.imageshack.us/i/p4130028.jpg/http://img27.imageshack.us/i/p4130029.jpg/Ilusat kevadet !