Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 77 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Citroen Berlingo, 2003a, milkogreen
PostitusPostitatud: 17.02.2010 22:36 

Mul oli opel combo 2 kohaline 4aastat töö poolt.. Ma arvan, et suht sama masin selle partneri või berlingoga.. Viimane aasta ma mõtlesin, et ma sõidan sellega kaljult alla.. Väga vastik auto.. Kumises, lagunes ja sooja ka ei hoidnud.
Vahepeal oli igav ja ostsin enda omasse 2 type r subwoofrit :D 1kw rms.. 1km kaugusele oli kuulda kui ma tulin, sellinne pleki kõrin oli, et naerma lausa ajas, bassist käis kõvasti yle.. Kuna minu oma oli firma poolt renditud 3ks aastaks siis matte ma sinna kleepima ei hakkanud.
Muide Combol oli nii nõrk genekas, et k6rvaga oli kuulda, et alguses mängis käiva mootoriga valjemini kui hiljem kui mussi kuulama hakkasin-

Nüüd sain endale tutika Partneri ja see on öö ja päev vanaga.. Sellinne tunne et sõidad mingi bmw e39ga.. Vaikne ja mõnus, mootor aint on nõrk 55kw tdi. Mussi ma sinna ei viitsi panna, selleks nyyd teine auto..
See kes hakkab preagu endale tutikat kuudikud ostma, sellele ma soovitan soojalt uut Partnerit v6i Berlingot.

Alguses kui ma seda teemat lugema hakkasin, arvasin et sul on sellinne nagu su avataril..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 23:04 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
Mul oli opel combo 2 kohaline 4aastat töö poolt.. Ma arvan, et suht sama masin selle partneri või berlingoga.. Viimane aasta ma mõtlesin, et ma sõidan sellega kaljult alla.. Väga vastik auto.. Kumises, lagunes ja sooja ka ei hoidnud.
Vahepeal oli igav ja ostsin enda omasse 2 type r subwoofrit :D 1kw rms.. 1km kaugusele oli kuulda kui ma tulin, sellinne pleki kõrin oli, et naerma lausa ajas, bassist käis kõvasti yle.. Kuna minu oma oli firma poolt renditud 3ks aastaks siis matte ma sinna kleepima ei hakkanud.
Muide Combol oli nii nõrk genekas, et k6rvaga oli kuulda, et alguses mängis käiva mootoriga valjemini kui hiljem kui mussi kuulama hakkasin-

Nüüd sain endale tutika Partneri ja see on öö ja päev vanaga.. Sellinne tunne et sõidad mingi bmw e39ga.. Vaikne ja mõnus, mootor aint on nõrk 55kw tdi. Mussi ma sinna ei viitsi panna, selleks nyyd teine auto..
See kes hakkab preagu endale tutikat kuudikud ostma, sellele ma soovitan soojalt uut Partnerit v6i Berlingot.

Alguses kui ma seda teemat lugema hakkasin, arvasin et sul on sellinne nagu su avataril..

Oleks omal selline auto siis vuntsiks selliseks kindlasti. :) .

Luksautode klassi ta ei kuulu kindlasti aga asja ajab ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2010 21:47 
Kasutaja avatar

1+ selliseks nagu avataril sul ! :D
See paistab päris omamoodi, mida nagu liikliuses niisama naljalt ei kohta jms !

Seega aja mõtted käima ja tee ära ! :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2010 23:40 
Kasutaja avatar

grimes kirjutas:
1+ selliseks nagu avataril sul ! :D
See paistab päris omamoodi, mida nagu liikliuses niisama naljalt ei kohta jms !

Seega aja mõtted käima ja tee ära ! :evil:

Heh. Kulla foorumikaaslane, tegu pole ju otseselt minu autoga vaid kasutan seda teadmata aja. Ei näe mõtet sinna alla investeerida. Kõik mis külge kruvin, võtan kunagi hiljem kaasa kui auto minukätest lahkub :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2010 00:01 
Kasutaja avatar

Miks taha ametiautost foorumisse teema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2010 00:21 

roland525 kirjutas:

Vähemalt on see teema palju huvitavam kui mõne mehe tavaauto oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2010 00:32 
Kasutaja avatar

Krisz kirjutas:
roland525 kirjutas:

Vähemalt on see teema palju huvitavam kui mõne mehe tavaauto oma.

Küsin vastu, et miks mitte ?
Ma võibolla poleks seda teemat teinud kui muga alatihti kõiksugu kentsakaid seiku ei juhtuks.
See pole tõesti "Mul kolmene bemm, tuunin siit ja tuunin sealt" teema, pigem on see teema mulle kui nn autopäeviku eest, mida ka mõnel teisel võibolla natuke huvitav lugeda. Lisaks saab pärispalju kasulikku infi ja soovitusi teistekäest.
Sorri Roland kui sa seda nüüd mingi targutamise ja õigustamisena võtad aga ma ei palu sul lugeda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2010 01:08 
Kasutaja avatar

Ei võta targutamisena ega õigustamisena. Olen üldse rahulik inimene :)
Aga kas siis remondid seda omast taskust, et tahad remondipäevikut pidada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2010 02:00 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
Ei võta targutamisena ega õigustamisena. Olen üldse rahulik inimene :)
Aga kas siis remondid seda omast taskust, et tahad remondipäevikut pidada?

Ei remondi.
No ma ei tea. Võibolla pole huvitav lugeda, võibolla on. Igatahes teema on jah suurelt osalt selletõttu, et igakord kui midagi juhtub, siis ikka keeruliselt ja kõik korraga :) .
Vaja ennast kuskile välja elada ja leian, et see paras koht, kus seda teha :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 15:02 
Kasutaja avatar

Heihei. Vahvat kevadet.
Pole pikalt miskit tarka kirjutada olnud aga nüüd justkui midagi oleks.
Igastahes, mõned kuud tagasi sõitis elektrisüsteemil katus ära, misläbi mototule lõi põlema ja pöörded üle 3000 ei läinud. Imekombel lahenes asi iseenesest ja jäi sinnapaika. Nüüd siis eelmine nädal hakkas kogu asi otsast peale. Kompuutrit taha riputades sai igasugu erinevaid veakoode. Kustutasime need ära, et näha, mis tagasi tuleb. Tagasi tuli kood P1280, mis googeldades andis vastuseks madala surve pihustites. Selgeselge. Ootasin siis hetke millal Catweesi minna. Eile päeval sõitis autol katus täiesti jehhat - Automaailmast välja keerates käis ilge jõnksakas autost läbi mille tulemusena hakkas tahhokas igast imeasju näitama. Ülatus üllatus 2 min pärast oli kõik tiptop. Kimasin ruttu Catweesi, kus selgus viimaks (loodetavasti), et pees on gaasiklapp. Täna viiest vahetatakse ära. (Selle hädise klapi hind on 5600 eeku) JEE !
Oleks siis, et sellega mu õnnetustejada oleks tolleks päevaks lõppenud. Mingil hetkel käiku sisse lükates jooksis käigukang pmst eest ära. MITTE ÜHTEGI käiku polnud. Siis s*tt kees. Oi kuidas kees. Kerge konsultatsioon teadjamate meestega ning viga selge. Vabandan nüüd oma võimaliku võhiklikku selgitust - kangihoob kinnitub kasti küljes olevale mingisugusele munakaga kronsale, mille tulemusena see vabalt liigub, oli aga otsustanud munaka otsas olev kummisilm ära väsida ja jehhat minna. Kahju et pilte eile ei teinud kui tõstukipeal oli, oleks võibolla parem mu juttu mõista :) .
Igaljuhul sai see vääääga prostalt rolleri jala vedruga ajutiselt remonditud, ehk siis kinnitatud see munakas sinna nii, et ta päris suvalt enam ära ei jaluta. Siit ka üleskutse, kui keegi mu jutust miskitki aru sai ja oskab mulle neid jupstükke pakkuda, oleks väga vahva. Esindusest hinda küsida ei julge ja lammarist võib päris pasa saada. Endiselt otsin ka parempoolset esitiiba ning lisaks veel sitika vasakut esiporilapakat. Poeomad ei istu mitte kuidagi.

Okei, koguaeg ei saa ainult jamadest ka kirjutada :D . Ilusa ilma puhul sai putukas pesu ni seest kui väljast ja oma kulunud kosside peale ka värsked tagasihoidlikud "kilesussid."
Näeb teine nüüd ehk veidi inimlikum välja :D .
Paar uuemat pilti ka. Üks siis lihtsalt imetlemiseks ja teine pilt on tiiva seisukorrast, mis ei kannata tegelikult eriti kriitikat. Stangenurgats ei hakanud pilti tegemagi, oleksite äkki päris ära minestanud.

http://img59.imageshack.us/i/p4130028.jpg/
http://img27.imageshack.us/i/p4130029.jpg/

Ilusat kevadet ! :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 16:43 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Pane ühed korralikud suured veljed alla siis oled omanäoline selliste hulgas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2010 18:46 
Kasutaja avatar

Vaevalt, et sa seda käigu hoovastiku varrast mujalt, kui esindusest saad :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 10:33 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Pane ühed korralikud suured veljed alla siis oled omanäoline selliste hulgas.

17 piisavalt suur :lol ?
Praegult on ühed kuudis. Leian kuskilt vastavad flantsid, lähevad alla.

Margus_ kirjutas:
Vaevalt, et sa seda käigu hoovastiku varrast mujalt, kui esindusest saad :)

Ju ehk lammrist ka leiaks ikka. Aga sellega ju see, et ei tea iial mis sealt saad. Vaat et hullemagi.
Sõbrapoiss lubas ümber ehitada nagu "rallikatel" . Mis ja kuidas ma täpsustada ei oska.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 10:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ega sul pilte seniks näidata pole kui sa jätkad flantside otsinguid ,igatahes tubli ettevõtmine,tubli streetarcer oled :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2010 14:51 
Kasutaja avatar

Eiole.
Mul on streetvan.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 77 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis