dellu kirjutas:
Kuidas inimesed neid autosid alla tehaseandmete küll sõitma panevad

. Pole mina veel näinud autot millega alla tehasenadmete saaks. Uue 1.6 corollaga sain suht ligilähedale ja 2003 diisel a4 ka oli suht ligidal.
Need kes linnas 8 saavad sõidavad raudselt iga päev kas kanalist või pirita teed pidi, kus ühtlane liikumisvool ja see moodustab suht suure osa nende trajektoorist. Puhta linnasõiduga ei ole võimalik küll 2.5-ga saada 8/100-le, mul võttis 2003 a4 1.9tdi (96kw) samapalju.
Ma ei tea kuidas on tehtud tehase testid, kuna ise bmw-diisliga pikalt sõitnud ja tean palju inimesi kes samasugustega ringi lasevad siis on suht korralik ülevaade mida reaalselt küttekulud ka näitavad...statistika kuskil ajakirjas ja reaalsus tihtipeale kaks eri asja nii naljakas kui see ka pole...sama nagu ma ei usu rehviteste nii tõsiselt vaid siiski kogemusi kohalikus kliimas ja kohalikel tingimustel...ja kohati on tulemused hoopis teised

Kõige selle juures võtab mu enda chipitud diisel linnas 9,5 ja ma pole teps mitte kerge jalaga poiss..kahepoolene bensakas peaks kümne ringi saama kui natu ummikuid ka arvestada...aga jällegi kõik mootori kulumisastmes ja muus sajas asjas kinni [end of OT]
Aga jätkaksime Marto auto teemadel ikka...kel veel küsimusi diislite kohta siis PS