nüüd auto seisis öö läbi maja ees õues ja kui lõunal läksin mõtlesin et panen käima.
siis oli selline lugu et mingi 15minutit läks aega et käima sain algul ei lubanud pärast hakkas vaikselt lubama ja lõpuks läks 1-2 sekundiks ka käima ja suri välja aga lõpuks läks täitsa käima.
sai siis mingi aeg ringi liigutud ja kütuse tuli läks põlema ja siis oli hämming et võtab ikka palju küttet kuna eile oli 30 liitrit sees ja täna juba tuli põleb ise sõitnud alles 40 kilomeetrit sai siis 20liitrit veel peale pandud ja siis oli seier peale käivitust 40 peal siis läks suu naerule:)et õnneks ainult seier pani villa:)
ja siis mustika selle pihusti tulega ennem koguaeg põles ja täna hakkas vilkuma vahel kusus ära vahel läks põlema jne.
siis auto minekuga oli ka et niikaua kui ma sõitnud olen liikus kuidagi hädiselt aga siis ühel hetkel voori taga hakkasid pöördet kõikkuma( ennem on ilusti ja ühtlased ühe kohapeal) ja siis oli minek sellest eelnvalt hädisest minekust veel hädisem.kui jõutsin mustamäelt kalamaja siis jätsin auto seisma ja panin käima oli minek kohe teine lasi isegi lumepeal ratast ringi(ennem väga vaevaliselt lasi)
tegin ka sellest pistikust pilti mis kapoti all ja millele pole pesa leidnud.

ja siis tuli mis mul täna hakkas vilkuma