Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 12:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jaguar xj40 Sovereign 90a sigrblot
PostitusPostitatud: 15.12.2010 15:05 
Kasutaja avatar

tra, mis vaade.. peaks täna enda auto kapotti alla vaadata

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 18:10 
Kasutaja avatar

Mul on tunne, et ma lükkan varsti autole hääled sisse lootes, et se tekitab globaalse soojenemise...või mis kurat se ka polnud...ühesõnaga panen pingviinid ja jääkarud kolimisepeale mõtlema....ja lootes, et äkki soojeneb se kuradi valge jama ära ka ükskord :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 16:38 
Kasutaja avatar

sigrblot kirjutas:
Mul on tunne, et ma lükkan varsti autole hääled sisse lootes, et se tekitab globaalse soojenemise...või mis kurat se ka polnud...ühesõnaga panen pingviinid ja jääkarud kolimisepeale mõtlema....ja lootes, et äkki soojeneb se kuradi valge jama ära ka ükskord :)

ma saan oma kassi peasulast lõpuks ometi 23.l kätte, vähemalt lubati nii mulle, ja siis otse töökotta suurt hooldust tegema ja samuti õue, loodan, et varsti peaks ära sulama :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2011 21:56 
Kasutaja avatar

Pabah... kass täitsa liigub igapäevaselt...midagi ärasurnud pole.
Väike apsakas oli mõned nädalad tagasi kus üliväiksest august läbisõites lõi tagumise amordi varda keermest lahti...täit süüd endapeale ei võta...amordid koos vedrudega on mingi aeg tagasi kokku keeranud üks tore remondi firma kelle nime nimetama siinkohal ei hakka...kes teab see teab. kuna alguses ei jaganud nooti ka mis pauk ja kolks käis siis sai järgmine päev asja urima mindud...tungiga üles...ratas alt ja amort lahti ja nii ta mull legodena sülle kukkus ...õnneks varras oli sirge ja oli ainult vardal veits keeret kahjustanud, mille tegi uuesti heaks Hr Asso jaguari foorumist...suured tänud talle.
Nüüd saab vist natuke üle pika aja ka hinge tõmmata ja seda optimaalselt kulutada auto heaks tegemisele...ei teagi kust alustada, aga esmalt vast siiski igasugused laagrid ja jutud :)
Sai ka mingi nädal tagasi suurem puhastus nii seest kui väljast tehtud, aga nahahooldus oli pigem kiire, et selle peab korralikult käsile võtma mingiaeg...mitte, et miskit paha oleks...hetkel pole pilti lisada sest peale pesu oli kass puhas mingi päev heal juhul... vaking kalmistu tee ehitus...see vist veninud juba niipikalt, et tee ehitus antakse isalt pojale edasi :D ja peab seda tolmlevat kuumaastiku kulgema.
Seniks aga kõik...varsti pilti ja rohkem juttu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis