kloun oled
see , et sina elad peostsuhu, palgapäevast palgapäevani , ei tähenda et teised seda tegema peavad .
see et sa elad vanematega 1 toalises korteris , ei tähenda seda et teised seda tegema peavad .
kirsile lisaks , et pole mul sellist kommet nagu 90% SR kasutajatest . vaja igast mutri keeramisest , vunderbaumi vahetamisest ja klaasipesuvedeliku juurde valamisest kohe laialt leierdada .
kloun oled
see , et sina elad peostsuhu, palgapäevast palgapäevani , ei tähenda et teised seda tegema peavad .
see et sa elad vanematega 1 toalises korteris , ei tähenda seda et teised seda tegema peavad .
mul on üleliigse rahaga hetkel ka muid muresid .
kirsile lisaks , et pole mul sellist kommet nagu 90% SR kasutajatest . vaja igast mutri keeramisest , vunderbaumi vahetamisest ja klaasipesuvedeliku juurde valamisest kohe laialt leierdada.
aga kuna sa elad ema rahakotil , siis võtsin vaevaks ise sulle helistada ja küsida , et mis sind vaevab . nagu ma ette juba aimasin , siis ei julgenud sa vastuvõtta ja minuga rääkida
ma arvan et sa võiksid minna motoklubisse ja oma riga juppe müüa . saaksid leiva vähemalt lauale .
küprokimehest on asi kaugel , aga õnneks sinu aruraas naguinii nii kaugele ei küündi !!!
PS : kui mure on ja numbreid ei tunne , siis peaks sul olema vastamatta kõne ees . seda peaks oskama ikka valida

Kas aru ei saada, et selline "hüppamine" jätab kirjutajast vägagi idiootse mulje. Suhteliselt häbiväärne? Vanematega 1-toalises korteris, peost-suhu...
Hakata mingi foorumipostituse peale helistama Soomest Eesti ja hakata aru pärima? Oled see sama tegelane, kes seal kj lindistuses?
Iga mutrikeeramisest ei vatra aga niisama tühje postitusi saab küll tehtud? Pealegi, on su kaunis sõbranna Elisast vastuse saatnud, probleemile, mis enamasti on tarkvaraline? Vaielda teemade üle, millega 100% kursis ei olda... mees, võta end kokku.
Ei maksa iga väiksemagi liigutuse peale leili minna.
Auto kohapealt, "live´s" on täitsa kena. Värv on huvitav.