vallo45 kirjutas:
Torpeedo kuhu su kirjanikuanne kadunud on?
Või on kenad eesti neiud avastanud kohalikud bemmidega kutid ja otsustanud et suht mürgise elukaga vähemalt nime poolest suguluses olev aparaat ei ole enam nii huvitav ja tuleb ise manuaalselt topless pesu teha autole?

Kõigile kahtlejatele... Skorpion on endiselt elus. Hoolimata sellest, et kümme tuhat varest on valges kirjas ta peale "mina olin siin" maalinud, tuksleb ta mõnitatud kehas süda edasi.
Vahepeal sain slaavi soost neiuga kokku. Päris kena teine. Kultuurse välimusega isegi, mitte mõni neist, kes näeb välja kui Hiina kell. Mu autot nähes suutis ta vingumisega sama tunde tekitada nagu ma oleks jälle viis ja kuri kepiga tädi ajaks mind bussis püsti. Naersin talle kaks tundi näkku. Nädala pärast helistas kell 4 hommikul, et on vaja keppi saada. Oli see nüüd auto või mees? Ikka auto, sest selline vana peldik on parim viis avaldada muljet sellega, et sa ei ürita muljet avaldada. Toimib vaid siis kui oled enesekindel, vastaselt juhul kvalifitseerud vaeseks tropiks... kes sa reaalsuses oledki.

Tiivakaar on täiesti mäda... rohkem ei julgenud ära kiskuda, muidu bandiidid pääseks august salongi. Olen näinud mingitel pillidel plasttiivakaari... näevad välja nagu jalgratta porilapakas. Kust neid saab? Kellelgi on?

Kas kellelgi kogu seda kremplit on ära anda? Võiks olla tervete kinnitustega ja eriti uhke, kui oleks ka kohtvalgustid. Tüdrukud ei näe muidu hämaras soengut sättida. Mul on see LCD teema ka katki, nii et seda on ka vaja.
Küsimused1)Kuidas viimasel pildil olev jama laest lahti käib? Kruvisin katuseluugi käepidemelt ühe kruvi ära, ent alla ei tule see ikkagi.
Ei suutnud mõistatada, kust ta veel kinni on
2) Kuidas tagapaneel ära käib? Uuemal käib 3 kruviga, aga sellel mitte. Liimitud või tüüblitega?
3) õõtsapuksid ja... mingi puksindus veel vist tuleb ära vahetada. Kes kui palju tahab selle liigutuse eest?
4)Komput pole tööle saanud, sest valmidust pole ja see tuleb ise ajuga ühendada. Kellelgi oskusi?