Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: 1991 Ford Scorpio 2.0 DOHC VallatuTorpeedo
PostitusPostitatud: 07.04.2011 17:49 
Moderator
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
VallatuTorpeedo kirjutas:
Linnakuluks sain täispaagimeetodil 8,3, mis on saavutatud päevasel ajal kesklinn-TTÜ otsadega. Võib-olla harv tipptunni sõitki.

Miks niipalju? See dohhh peaks ju linnas max 3 võtma

sa oled oma diisel sirtsuga liiga ära harjunud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 17:55 
Kasutaja avatar

Iroonia ikka pigem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 17:58 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
Iroonia ikka pigem.

Ma olen enam kui kindel c20xe sai irooniast aru.Ning kirjutas naljaviluks.
Aga teemaarendus,on enam kui muhe.
Edu limusiiniga . :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 18:06 
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
Linnakuluks sain täispaagimeetodil 8,3, mis on saavutatud päevasel ajal kesklinn-TTÜ otsadega. Võib-olla harv tipptunni sõitki.

Miks niipalju? See dohhh peaks ju linnas max 3 võtma

Vedasin su õelust, kaalus palju. Muidu kipub kolme kanti jah, vahel tuleb allagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 11:20 

Torpeedo kuhu su kirjanikuanne kadunud on?
Või on kenad eesti neiud avastanud kohalikud bemmidega kutid ja otsustanud et suht mürgise elukaga vähemalt nime poolest suguluses olev aparaat ei ole enam nii huvitav ja tuleb ise manuaalselt topless pesu teha autole? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 13:31 
Kasutaja avatar

Muig. Remondimees vedas alt :P ma arvan, et neid kes midagi GTO-lt saada tahavad on üks kaunis Klubitäis rahvast. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 13:50 
Kasutaja avatar

RäigeRäim kirjutas:
Muig. Remondimees vedas alt :P ma arvan, et neid kes midagi GTO-lt saada tahavad on üks kaunis Klubitäis rahvast. :D
Klubi jääb väikseks aga okei :D

See auto elab ka veel või? Viimati kui nägin siis omanik andis autole nuga, et uksi lahti saada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 00:22 

vallo45 kirjutas:
Või on kenad eesti neiud avastanud kohalikud bemmidega kutid ja otsustanud et suht mürgise elukaga vähemalt nime poolest suguluses olev aparaat ei ole enam nii huvitav ja tuleb ise manuaalselt topless pesu teha autole? :D

Viimati kui ma torpeedolt köit laenamas käisin, siis oli tal naisi autos ukse taga rivis. Pidin sellest inimmassist läbi murdma, et torpeedo kätte saada. Kurtis, et naisi nii palju, et ei jõua enam foorumitadagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 11:40 

Selge siis tuleb ikka kõhulihaste treenimiseks jõusaali pöörduda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 21:46 
Kasutaja avatar

vallo45 kirjutas:

Kõigile kahtlejatele... Skorpion on endiselt elus. Hoolimata sellest, et kümme tuhat varest on valges kirjas ta peale "mina olin siin" maalinud, tuksleb ta mõnitatud kehas süda edasi.

Vahepeal sain slaavi soost neiuga kokku. Päris kena teine. Kultuurse välimusega isegi, mitte mõni neist, kes näeb välja kui Hiina kell. Mu autot nähes suutis ta vingumisega sama tunde tekitada nagu ma oleks jälle viis ja kuri kepiga tädi ajaks mind bussis püsti. Naersin talle kaks tundi näkku. Nädala pärast helistas kell 4 hommikul, et on vaja keppi saada. Oli see nüüd auto või mees? Ikka auto, sest selline vana peldik on parim viis avaldada muljet sellega, et sa ei ürita muljet avaldada. Toimib vaid siis kui oled enesekindel, vastaselt juhul kvalifitseerud vaeseks tropiks... kes sa reaalsuses oledki.

Pilt
Tiivakaar on täiesti mäda... rohkem ei julgenud ära kiskuda, muidu bandiidid pääseks august salongi. Olen näinud mingitel pillidel plasttiivakaari... näevad välja nagu jalgratta porilapakas. Kust neid saab? Kellelgi on?

Pilt

Kas kellelgi kogu seda kremplit on ära anda? Võiks olla tervete kinnitustega ja eriti uhke, kui oleks ka kohtvalgustid. Tüdrukud ei näe muidu hämaras soengut sättida. Mul on see LCD teema ka katki, nii et seda on ka vaja.

Küsimused

1)Kuidas viimasel pildil olev jama laest lahti käib? Kruvisin katuseluugi käepidemelt ühe kruvi ära, ent alla ei tule see ikkagi.
Ei suutnud mõistatada, kust ta veel kinni on
2) Kuidas tagapaneel ära käib? Uuemal käib 3 kruviga, aga sellel mitte. Liimitud või tüüblitega?
3) õõtsapuksid ja... mingi puksindus veel vist tuleb ära vahetada. Kes kui palju tahab selle liigutuse eest?
4)Komput pole tööle saanud, sest valmidust pole ja see tuleb ise ajuga ühendada. Kellelgi oskusi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 21:53 

1)Kuidas viimasel pildil olev jama laest lahti käib? Kruvisin katuseluugi käepidemelt ühe kruvi ära, ent alla ei tule see ikkagi.

Sierral kinnitub see veel kahe kruviga katuseluugi august. Väntad luugi lahti ja kohe peaks paistma, eeldan, et Scorpiol on mingi sarnane lahendus seal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 22:42 
Kasutaja avatar

Visible kirjutas:

Sierral kinnitub see veel kahe kruviga katuseluugi august. Väntad luugi lahti ja kohe peaks paistma, eeldan, et Scorpiol on mingi sarnane lahendus seal.

Ülimeeldib, sest luuk ei käi lahti. Mis ma teen siis? Annan laksu kuni lahti lendab?

Btw, kes katalüsaatorit tahab? Tingimuseks, et võtad ise alt ja asendad koha, kus ta oli mingi torujupiga vms. Mul pole passis kirjas seda, seega pole üv vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2011 23:28 

Luugiplastik käib ära nii, et keerad sealt kella kohalt 2 kruvi ära ja luugivända alt ka ja tõmbad (vähemalt esimesel korral on tõsist jõudu vaja) luugikatet taha poole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2011 01:28 
Kasutaja avatar

mägieestlane kirjutas:
Luugiplastik käib ära nii, et keerad sealt kella kohalt 2 kruvi ära ja luugivända alt ka ja tõmbad (vähemalt esimesel korral on tõsist jõudu vaja) luugikatet taha poole.

Õnnestus. Nüüd on veel vaid uus krempel vaja lakke leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2011 15:25 
Eliit

Kati tuunivad sul alt ära Offline and KJ Co.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis