corsairx kirjutas:
Suunad ka veel rohelised, no mida veel?

Milleks sellist sitta vaja on ma ei saa aru

Ausaltöeldes loodan isegi, et ment sind nendega rajalt maha võtab, äkki siis tõmbab see ledipedendus väheke tagasi.
Ei, suundades põleb roheline valgus, suunad on siiski oranzid. No sina ei saa aru, mulle meeldib äkki? Ma võin ka öelda ju, et ma ei saa aru, miks üldse autosid lubatakse värvida tibukollaseks, sest, etminu arvates on rõve, aga ma ei tule kohe selle kohta mölisema, meeldib, siismeeldib. Ning kuidas ment mu maha võtab, kui mul ainult parklas kohapeal põleb, siis ei või ta mulle midagi teha, võin kasvõi diskot teha seal. Ja ledipedendus? Nahhui nende LED'idega on? Põhimõtte värk? Tahate öelda, et kui kõik oleks samamoodi valgusega, lihtsalt tegemist poleks mitte LED'idega vaid hõõgniitidega, et siis meeldiks rohkem? Kammoon...
Jarlis kirjutas:
Jep.. ilmselt naudid seni, kuni saad erakorralise ja trahvi.
Nagu eelnevalt öeldud, on kasutamiseks ainult kohapeal seismiseks ning selle eest ei saa teha trahvi. Isegi põhjavalgus võib olla kohapeal, kohe kui sõiduki käivitad jaliikuma hakkad, pead välja lülitama:P
hallscorpio kirjutas:
Kui liikluses osaled ja nad ei põle ,siis ei tapa.
Täpselt.
corsairx kirjutas:
Siiski jääb mõistmatuks (vähemalt mulle) milleks sellist jama vaja on? Olgem ausad, paljud parklas seistes üldse parktulesid kasutavad? Ise näiteks üldse ei kasuta, ei hoia mootoritki töös kui parklas vaja istuda vms. Mulle jätab see suunatulede ledindamine mulje a la nagu mingi külavahe rullid kes värvivad pirnid siniseks, et siis oleks nagu ksenoon

Btw, parklas võib samamoodi ment maha võtta nende tuledega kuna asi ei vasta nõuetele.
Sulle jääb mõistmatuks, mulle mitte:D Mina näiteks kasutan parklas parktulesid, tubli et sina ei kasuta, oled uhke?:P Siiski ei tohi, kuna tuled vastavad nõuetele, vilguvad ilusti oranilt ning originaal sagedusega.
Spondzile kirjutas:
rõve ,debiilne,lapsik.
Ma loodan ,et kui mõistus taguotsast pähe hüppab siis mõistad ise kh ,et see tilulilu ei mängi su autojuures mingit rolli,selle ledi hunniku eest oleks juba uue pigimati saanud endale vast

Sa vb mõtled ,et see on cool jne kui parklas mingid ledid ja tilulilud vilguvad aga tglt see näitab vaimuvaesust,sorry aga nii ta on

SINUARUST on rõve, debiilne, lapsik, minuarust mitte. See, et see harjumatu ning uus on, ei tähenda, et see kohe kole on. Inimesed pole lihtsalt sellega harjunud ning tavalise halli massi jaoks on kõik mis teistmoodi, on rõve. Tean, et ei mängi, tööle saab ja paarist asjast lahti saab, siis tegeleb mootoriga kahnatukene. Ning ei, selle raha eest mis LED'ide alla läinud, ei saa kohe kindlasti pigimatti, LED'id odav lõbu, kui ise tellid ning normi hinnaga. + mul ei vilgu mitte midagi ning vaimuvaene oleks just panna mingeid oranze suundi hõõguma või toppida punaseid "tjaip errr" stiilis lahendusi igalepoole.
Priidik199 kirjutas:
Rohelist värvi ledid pole just kõige ilusam. Salongi sobib aga parktuledesse on suhteliselt jama, eriti kui veel sõidu ajal kasutada ei saa. Pane oranžid asemele.

Mõttega ma peaks seda tavalist igavat US-stylet oranzide hõõguvate suundadega tegema. Igav ju, mõttetu:D
Nii kõigile sainüüd vastatud ning loodan, etmingit pasarallit siin vastu ei tule:D Jah, saan aru, et mõndadele ei meeldi, aga kurat, mulle meeldib:D Ja kui tõesti nii hullult häirivad, siis ostke sedaani tagatuled ära, saan uued tuled ette, kuhu ei topi rohelist endateada:D
Täna jõudsid sisi kauaoodatud LED spido pirnid, kuna vana lahendusega, mis oli sinakas valge ja ei valgustanud sittagi oli juba kopa ette visanud. Otsin siis mitte just kõige odavamad pirnid:

Selline näeb välja öösel:

Sellest järeldudes paluks ka abi juhisteks, kuidas võtta selle temp. konsooli eesosa ära, nii, et saaks uued pirnid panna sisse?!:P
Tegin siis ka salongivalgustusest pilti, no kurat ikka on valge küll öösiti: