Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic HB '93 djelton
PostitusPostitatud: 19.05.2011 20:53 
Eliit

Spondzile kirjutas:
rõve ,debiilne,lapsik.
Ma loodan ,et kui mõistus taguotsast pähe hüppab siis mõistad ise kh ,et see tilulilu ei mängi su autojuures mingit rolli,selle ledi hunniku eest oleks juba uue pigimati saanud endale vast :D
Sa vb mõtled ,et see on cool jne kui parklas mingid ledid ja tilulilud vilguvad aga tglt see näitab vaimuvaesust,sorry aga nii ta on :waah

Öelda, et see on inetu võiks ju küll aga kedagi sellise asjapärast vaimuvaeseks nimetada on jama.

need rohelised tuled on jah koledad aga muu LED värk täitsa tiptop. Kasutaja spondzile vist on enda autol ka kõik ülejäänud tiluliu tuled ära keeranud ja jätnud vaid sõiduks vajalikud tuled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 23:31 
Kasutaja avatar

Rohelist värvi ledid pole just kõige ilusam. Salongi sobib aga parktuledesse on suhteliselt jama, eriti kui veel sõidu ajal kasutada ei saa. Pane oranžid asemele. ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 02:22 

corsairx kirjutas:
Suunad ka veel rohelised, no mida veel? :uhoh Milleks sellist sitta vaja on ma ei saa aru :err Ausaltöeldes loodan isegi, et ment sind nendega rajalt maha võtab, äkki siis tõmbab see ledipedendus väheke tagasi.

Ei, suundades põleb roheline valgus, suunad on siiski oranzid. No sina ei saa aru, mulle meeldib äkki? Ma võin ka öelda ju, et ma ei saa aru, miks üldse autosid lubatakse värvida tibukollaseks, sest, etminu arvates on rõve, aga ma ei tule kohe selle kohta mölisema, meeldib, siismeeldib. Ning kuidas ment mu maha võtab, kui mul ainult parklas kohapeal põleb, siis ei või ta mulle midagi teha, võin kasvõi diskot teha seal. Ja ledipedendus? Nahhui nende LED'idega on? Põhimõtte värk? Tahate öelda, et kui kõik oleks samamoodi valgusega, lihtsalt tegemist poleks mitte LED'idega vaid hõõgniitidega, et siis meeldiks rohkem? Kammoon...

Jarlis kirjutas:
Jep.. ilmselt naudid seni, kuni saad erakorralise ja trahvi.

Nagu eelnevalt öeldud, on kasutamiseks ainult kohapeal seismiseks ning selle eest ei saa teha trahvi. Isegi põhjavalgus võib olla kohapeal, kohe kui sõiduki käivitad jaliikuma hakkad, pead välja lülitama:P

hallscorpio kirjutas:
Kui liikluses osaled ja nad ei põle ,siis ei tapa.

Täpselt.

corsairx kirjutas:
Siiski jääb mõistmatuks (vähemalt mulle) milleks sellist jama vaja on? Olgem ausad, paljud parklas seistes üldse parktulesid kasutavad? Ise näiteks üldse ei kasuta, ei hoia mootoritki töös kui parklas vaja istuda vms. Mulle jätab see suunatulede ledindamine mulje a la nagu mingi külavahe rullid kes värvivad pirnid siniseks, et siis oleks nagu ksenoon :kill Btw, parklas võib samamoodi ment maha võtta nende tuledega kuna asi ei vasta nõuetele.

Sulle jääb mõistmatuks, mulle mitte:D Mina näiteks kasutan parklas parktulesid, tubli et sina ei kasuta, oled uhke?:P Siiski ei tohi, kuna tuled vastavad nõuetele, vilguvad ilusti oranilt ning originaal sagedusega.

Spondzile kirjutas:
rõve ,debiilne,lapsik.
Ma loodan ,et kui mõistus taguotsast pähe hüppab siis mõistad ise kh ,et see tilulilu ei mängi su autojuures mingit rolli,selle ledi hunniku eest oleks juba uue pigimati saanud endale vast :D
Sa vb mõtled ,et see on cool jne kui parklas mingid ledid ja tilulilud vilguvad aga tglt see näitab vaimuvaesust,sorry aga nii ta on :waah

SINUARUST on rõve, debiilne, lapsik, minuarust mitte. See, et see harjumatu ning uus on, ei tähenda, et see kohe kole on. Inimesed pole lihtsalt sellega harjunud ning tavalise halli massi jaoks on kõik mis teistmoodi, on rõve. Tean, et ei mängi, tööle saab ja paarist asjast lahti saab, siis tegeleb mootoriga kahnatukene. Ning ei, selle raha eest mis LED'ide alla läinud, ei saa kohe kindlasti pigimatti, LED'id odav lõbu, kui ise tellid ning normi hinnaga. + mul ei vilgu mitte midagi ning vaimuvaene oleks just panna mingeid oranze suundi hõõguma või toppida punaseid "tjaip errr" stiilis lahendusi igalepoole.

Priidik199 kirjutas:
Rohelist värvi ledid pole just kõige ilusam. Salongi sobib aga parktuledesse on suhteliselt jama, eriti kui veel sõidu ajal kasutada ei saa. Pane oranžid asemele. ;)

Mõttega ma peaks seda tavalist igavat US-stylet oranzide hõõguvate suundadega tegema. Igav ju, mõttetu:D

Nii kõigile sainüüd vastatud ning loodan, etmingit pasarallit siin vastu ei tule:D Jah, saan aru, et mõndadele ei meeldi, aga kurat, mulle meeldib:D Ja kui tõesti nii hullult häirivad, siis ostke sedaani tagatuled ära, saan uued tuled ette, kuhu ei topi rohelist endateada:D

Täna jõudsid sisi kauaoodatud LED spido pirnid, kuna vana lahendusega, mis oli sinakas valge ja ei valgustanud sittagi oli juba kopa ette visanud. Otsin siis mitte just kõige odavamad pirnid:
Pilt
Selline näeb välja öösel:
Pilt
Sellest järeldudes paluks ka abi juhisteks, kuidas võtta selle temp. konsooli eesosa ära, nii, et saaks uued pirnid panna sisse?!:P

Tegin siis ka salongivalgustusest pilti, no kurat ikka on valge küll öösiti:
Pilt
Pilt

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 21:18 

kas see on lahe?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 21:22 
Eliit

timpss kirjutas:
kas see on lahe?

Peaks öösel kottpimedas telefoniga valgust näitama et miskit üles leida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 21:41 

No aga kui salongivalgus juuksed kärssama ajab?

See on hullem kui solaarium ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 22:29 

sa küll LED'ide põhimõtet siis ei tea.
mul golfil oli üks tavaline niidiga lamp ja no kohutav kui halvasti valgustas. panin asemele sellise http://www.macustom.eu/ee/products/239/36x21-18W ja no... see pole mingi sinine hiina juust ka, mida määritakse valge pähe. no üli hea sai ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2011 23:23 
Kasutaja avatar

Spidokas on kena, auto sisevalgus kah, aga need rohelised pargid....kammoon, mulle meeldiks palja tilliga mööda linna jalutada, aga kurat ma ju ei tee seda :D aga nohh, maitse asi.
Minuarust oleks huvitav kui sa sinna ette iluvõre taha miski valgustuse paneks. Kui neid lede toppida tahad igalepoole. sellise õrna. See oleks omapärane, kui maitsekalt teha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 12:59 
Kasutaja avatar

Tegelikult on nii, et tulede omavoliline modifitseerimine on keelatud ja modifikatsioonide kasutamine parklates võib ka siiski kaasa tuua erakorralise. Käisin uurimas, kuna tahtsin kah parklatšilli jaoks teha hõõguvaid suundasid. Ülevaataja ütles, et niikaua võid, kuni vahele jääd :D

Spidol tundub 120-140 pime ala olevat, reaalselt ka nii? Ja kui soojendusplokki näppida tahad, siis tead, kust seda saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 13:22 
Kasutaja avatar

apsu kirjutas:
Tegelikult on nii, et tulede omavoliline modifitseerimine on keelatud ja modifikatsioonide kasutamine parklates võib ka siiski kaasa tuua erakorralise. Käisin uurimas, kuna tahtsin kah parklatšilli jaoks teha hõõguvaid suundasid. Ülevaataja ütles, et niikaua võid, kuni vahele jääd :D

Spidol tundub 120-140 pime ala olevat, reaalselt ka nii? Ja kui soojendusplokki näppida tahad, siis tead, kust seda saada :D

originaal pirnide asukohtadesse led'id panna toobki sellise nähtuse, et jääb kohati "laiguline". seepärast peabki ühtlasemalt jaotama neid.. endal on ka samamoodi nii olnud ja peab ütlema et suht kole oli :D seepärast sai korralikult tehtud teine kord et oleks valgus ühtlasem :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2011 18:14 
Kasutaja avatar

Igaühel omad haigused :D mulle DJ Eltoni haigus meeldib senikaua kuni valgustuse OMAVOLILINE ÜMBEREHITAMINE jääb salongi piiridesse.

Laevalguse ehitasin endalgi ümber. Tuba on valgem kui varem ja samas on välistatud see, et aku võiks tühjaks joosta jne
Spidoplokis annab ühtlaseima tulemuse põhjalik ümberehitus, minu spidoplokk oli valgustatud 2xT10 pirniga, mille asemele said LED-id. Sai isegi suht-koht ok.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2011 15:19 

timpss kirjutas:
No aga kui salongivalgus juuksed kärssama ajab?
See on hullem kui solaarium ju.

Tõesti, tee LED põhimõtted selgeks endale nagu juba mainiti:P

kalle kirjutas:
Spidokas on kena, auto sisevalgus kah, aga need rohelised pargid....kammoon, mulle meeldiks palja tilliga mööda linna jalutada, aga kurat ma ju ei tee seda :D aga nohh, maitse asi.
Minuarust oleks huvitav kui sa sinna ette iluvõre taha miski valgustuse paneks. Kui neid lede toppida tahad igalepoole. sellise õrna. See oleks omapärane, kui maitsekalt teha

No rohelised pargid vs paljas till mööda linna on ikka päris räige võrdlus peaks mainima:P Ning BTW sellelautl pole iluvõre ees. Aidake need tagatuled maha müüa, saab uued tuled ette, siis saate ennast nii linnapildist pimestavast rohelisest valgusest lahti:P
Ning huvitav on veel jälgida, et kuidas tähelepanu juhtida:P Panin sisse rohelised, oli sees rõve; panin välja rohelised suunad, muutus sees juba ilusaks:D Eitea kui panen nt rohelised kaugtuled ning pidurituled ja üldse kõik mis võimalik, kas siis muutuvad rohelised suunad ka ilusaks:D

apsu kirjutas:

No Võru mente igaljuhul ei häiri, mitu korda nii olnud, et sõidavad parklas mööda, aeglustavad minu juures ja siis ei viitsi, kui selgub, et mul mootor ei käi ning sõidavad edasi.
Jah 120-140 ning üks koht on veel pime ala. Panin esialgu aint orig. kohtadesse pirnid, aga kui uus laadung jõuab, siis teen selle natukene ühtlasemaks, end ka häirib hetkel. Aga soojendusblokki võib tõesti sisi näppida ükspäev:D Äkki saab siis juba natukene asukohta ka muuta sellele:p

OliverV kirjutas:
originaal pirnide asukohtadesse led'id panna toobki sellise nähtuse, et jääb kohati "laiguline". seepärast peabki ühtlasemalt jaotama neid.. endal on ka samamoodi nii olnud ja peab ütlema et suht kole oli :D seepärast sai korralikult tehtud teine kord et oleks valgus ühtlasem :)

Täpselt nii, päris kole ta ei jäänud, kuna ainult üks koht on hullem, arvatavasti panen sinna kuni uue laadundi saabumiseni natuke nõrgema LED'i sisse, et nii silma ei paistaks :)

jyrgenpii kirjutas:
Igaühel omad haigused :D mulle DJ Eltoni haigus meeldib senikaua kuni valgustuse OMAVOLILINE ÜMBEREHITAMINE jääb salongi piiridesse.

Laevalguse ehitasin endalgi ümber. Tuba on valgem kui varem ja samas on välistatud see, et aku võiks tühjaks joosta jne
Spidoplokis annab ühtlaseima tulemuse põhjalik ümberehitus, minu spidoplokk oli valgustatud 2xT10 pirniga, mille asemele said LED-id. Sai isegi suht-koht ok.

Haigus, kiiks, jne:D Õige:p Kuid sama teema mis ennem juba kirjutasin kasutajale kalle. Täpselt, talvel oli jamasid selle laelambiga, ema või keegi läks autosse, uks jäi natukene lahti ning hommikul sai juba kaasreisijana mindud kooli xD

Agajah, kõik, rahunege maha nende roheliste LED'idega, üldiselt sõidan nendega ainult reede-laup öösiti ning siis ka ainult parklates, ülejäänud aja on väljas. Üks inimene oli tagatuledest huvitatud, kuid hetkel ei ole veel vastanud:/

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 17:05 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
djelton kirjutas:
...Kui juba lisamiseks läks, lisan siis ka pildi oma Green US Style'st:P Tegelikult juba ammu kasutusel, kuid ei ole eriti kirjutanud sellest. Idee oli teha midagi teistmoodi tavalisest oranzidest suundadest, eks ta natukene harjumatu on, kuid mulle meeldib(niikuinii uutele tuledele seda lahendust ei tee, seega naudin kuni on:P):...

Jep.. ilmselt naudid seni, kuni saad erakorralise ja trahvi.

parklas võid sa ka põhjavalgustust kasutada, kui tahad:D liiklusesse ei tohi minna lihtsalt nendega sõitma. ja oli ka kirjutatud ju, et elton kasturab neid aind parklas, seega asi timm.

krt elton, mix sa mulle laupäeval ei näitand neid rohelisi suunakaid?? kelkisid aind enda võimsa spidovalgustusega:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 17:16 
Kasutaja avatar

Ja parkla pole siis liiklus kindlustuse jaoks?? :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 19:01 

Kuidas kindlustus siin juba mängu tuli?:D Kui keegi kasvõi mulle parklas täie rauaga sisse sõidab, siis pole ka need rohelised suunatuled mingiks faktoriks ju:D

Ning ei näidanud, kuna olin liikumas, mitte kohapeal parklas:D Mingi õhtu võin näidata kui meelde tuletad:D Loodetavasti saab tuledest kiirelt lahti(tagatuledest) ning ühe sõbraliku Civicu omaniku käest ka uued ja ilusamad esituled tellida:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis