Need tüüpvead on kuulõpuks kadunud kallid kodanikud. Tuleval nädalal lähevad kaaned lihvimisse ning vaadatakse ka klappide seis üle ning vajadusel ka need vahetusse.
Samas mõnele mehele võin öelda ka seda, et kui täna Tallinnast korralikku kasutatud latti ei juhtu leidma. Lasen peale panna A-varuosa lati mis soodushinnaga ja koos paigaldusega on 788 euri.

( latile ja vahetusele 2a. garantiid A-varuosa puhul )
Mind ei huvitagi see, mis selle auto turuväärtus on. Korda saab see ainult puhtalt minu soovidel. Sest hea oleks omada isendit millel kaaned ei tilgu ja sõidad korraliku masinaga. Müüki ilmub see masin usutavasti paari aasta pärast.
Ostuhetkel oli selle isendi hind minu silmis nii hea, et ei pööranud nelikveole enam tähelepanu. ( Siinkohal rõhutan - Ostuhetkel

) Hetke seisuga ja kärmelt rehkendades oleksin saanud osta 3 sellist B5´te.
Need 128kw ja 250nm võimaldavad mul punktist A punkti B jõuda üsna positiivselt. Ja noh... 8,1 sekundit sajani on ju täiesti piisav? ( Siin foorumis muidugi on see piinlikult vähe )
Aga tunni aja pärast stardin Tallinna, et lootuses leida korralik kasutatud latt. Kui kella 13´ks norm hinnaga kasutatut ei leia, siis tulen tagasi Pärnu ning külastan Esindust kus lasen uue lati tellida.