Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 254 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi Coupe 2.0 - 1994 - jokerAudi
PostitusPostitatud: 01.11.2011 13:17 

Bosch on hea, kestis üle aasta, rohkem ei olnud mõtet, kuid probleeme 0.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 09:11 

Sai soetatud eile õhtul siis Championi raamiga kojamehed, seda ennekõike nende soodsa hinna tõttu. Komplekt maksis 15 euri. Vaatasin ka Bosch Aerotwine ja Championi raamita kojamehi, kuid nende hind ei sobinud mulle. Sama raha eest, mis sain raamiga kojameeste komplekti, oleks saanud ühe Championi raamiga kojamehe ning Boschi soetamiseks oleks seda summat pidanud umbes kolmekordistama. Aga siiani ei saa nuriseda, täitsa hästi pühivad, klaas on ilusti puhas. Sai sõidetud öösel ja hommikul lausvihmas ja nägemine oli ikka oluliselt parem, kui vanade Boschi kojameestega (uurisin ja autol olid eelmise omaniku poolt pandud Bosch Aerotwinid).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2011 14:45 

Sai täna käidud ja alla pandud talvepapud, alla läksid Nokian Hakkkapellita 2 naastud, mis eelmine omanik kaasa andis. Samuti käisin autoga Tartus Cleanpark autopesulas, kus tehti korralik pesu autole ning tehti happega puhtaks ka veljed. Hoopis teine asi kohe auto välimus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 19:17 

Leidsin siis ka koodide lehe, kus peal lisavarustuse koodid. Mingi dekooderi abiga õnnestus enamus neist lahti muukida ja nimekiri on siis siin:

X0A = National sales program Germany
M1A = 4-cylinder gasoline engine 2.0 L/85 kW DIGIFANT, catalytic converter
1N1 = Power steering
4UC = Air bag for driver
8RK = 2 speakers
B0A = Component parts set without country-specific design requirement
Q1A = Standard front seats
JAF = code not found :-(
C4Z = Alloy wheels 6.5J x 17
3BE = Left exterior mirror: flat, electricallyadjustable and heated
0Q1 = Label for brake-proportioning values
1LB = Disc brakes, front
Q0C = code not found :-(
1AC = Anti-lock brake system (ABS)
T4Y = 4-cylinder gasoline engine 2.0 L unit 039.A
BAD = code not found :-(
3FA = Without roof insert (standard roof)
HJE = code not found :-(
1Q2 = Mass damper for steering wheel, 31Hz
BQD = code not found :-(
J1E = Battery 220 A (40 Ah)
2PQ = Steering wheel for air bag system
1BA = Standard suspension/shock absorption

Ilmselt osa asju seal ei vasta ikka päris tõele, näiteks ei taha hästi uskuda, et 2.0 mootoriga B4 -le tehasest 17" velgi alla pandi ning samuti kirjas on, et 2 kõlarit, tegelikult on neid seal 6. Tehasealarmi kah kirjas ei ole.
Ühtlasi sai autole tehtud korralik pesu, nagu eelpool ka kirjas, ning veljed puhtaks. Panen paar pilti ka puhtast autost.
Pilt
Pilt
Pilt

Jah, ma tean, et pildikvaliteet imeb 200-ga, aga mobiiltelefon paremat ei võimalda kahjuks :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 19:22 

Vaata koodid ilusti üle, neid saab kergelt segi ajada :D

Nt see BAD võib olla 8AD - radio "gamma" ja 8QD = Key for locking system
G0C = 5-speed manual transmission

Viimati muutis ksenoon, 06.11.2011 20:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 19:25 

Kurja :D Vaatasin üle jah, minupaha, tänud abistamast, nii ta täpselt on, et Radio Gamma ning Key For Locking System :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 12:22 

Oehhh...8. november on ikka tõsiselt s*tt päev. Nimelt, sõitsin Jõhvi linnas ühe Lada järel, kui see rohelise tule all järsku ilma põhjuseta pidurid blokki lõi ning mina, kes ma vihmamärjal asfaldis äkkpidurdust tegin, lendasin talle tagant sisse... Pikivahet oli rohkem, kui auto pikkus, ent tee oli libe ja pidurdamine eriti nagu ei aidanud. Lada roolis oli umbes 70a vanamees, kel oli õigust rohkem kui küll, sõimas ja mölises...igatahes, käis kohal ka politsei, kuid lootusd nad mulle ei andnud, kuna tagant otsasõitja on ikkagi süüdi.
Panen siis paar pilti kah auto hetkeseisust...
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Nüüd siis ei jää mul midagi üle, kui hakata autole uusi juppe otsima. Vaja on siis kaardilugeja poolset esituld (kas tal klaasi eraldi saab vahetada?), kaardilugeja poolset suunatuleklaasi, uut radikavõret koos märgiga ning kui eriti halb õnn on, siis ka kapotti, aga ilmselt seda saab ka sirgestada. Kui on pakkuda kellelgi loetletud asju, siis olen pakkumistele avatud.
Ühtlasi, kas oskab keegi soovitada kohta, kus Jõhvis või selle lähiümbruses saaks auto võimalikult soodsalt korda??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 12:46 
Kasutaja avatar

Päris kahju sinust. Kui üldse midagi positiivset siin näha siis ´´õnneks´´ on ainult keredetailid viga saanud nagu piltidel paistab. Kapott on mõistlikum leida kusagilt kasutatud kui seda venitada. Kas järsult rooli ära keerata ei andnud? Lugesin, et pikivahe oli küllaltki pikk? Mul omal õnneks see reaktsioon automaatne kui mõni hull ees järsult piduripedaalile litsub siis olen alati koheselt rooli keerand ja pidurdanud. ( vastasel juhul oleks mul päris mitmel autol nina sassis ) Aga tagantjärgi tarkus on see kõige õigem nagu öeldakse. Loodame, et peagi audil nina sirge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 12:52 

andres393 kirjutas:
Päris kahju sinust. Kui üldse midagi positiivset siin näha siis ´´õnneks´´ on ainult keredetailid viga saanud nagu piltidel paistab. Kapott on mõistlikum leida kusagilt kasutatud kui seda venitada. Kas järsult rooli ära keerata ei andnud? Lugesin, et pikivahe oli küllaltki pikk? Mul omal õnneks see reaktsioon automaatne kui mõni hull ees järsult piduripedaalile litsub siis olen alati koheselt rooli keerand ja pidurdanud. ( vastasel juhul oleks mul päris mitmel autol nina sassis ) Aga tagantjärgi tarkus on see kõige õigem nagu öeldakse. Loodame, et peagi audil nina sirge.

Kõik muu on jah terve, kõik toimib ilusti, ainult keretööd. Isegi tuled põlevad, vaid klaasid katki. Aga selle rooli keeramise kohta...oli valik, kas tagant otse perse, või siis tee ääres olnud betoonpostidesse sõita. Vasakule pöörata ei saanud, seal oli teine auto. Pikivahet oli palju jah, aga tee oli libe ja naastrehvid ka eriti just kaasa ei aidanud pidurdamisele...Eks ma nüüd uurin ja otsin juppe ning töökoda, kus auto ära teha. Krt kindlustus kargab ka lakke jälle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 13:06 
Kasutaja avatar

Siis langetasid jah õige otsuse. No see kindlustuse lakke kargamine ei ole just eriti suur mure. Kuna sa Tallinnas,Tartus ega Pärnus ei ela siis peaks kindlustusmakse olema ka soodsam. Seega saad lohutada end ka sedasi. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 13:10 

andres393 kirjutas:
Siis langetasid jah õige otsuse. No see kindlustuse lakke kargamine ei ole just eriti suur mure. Kuna sa Tallinnas,Tartus ega Pärnus ei ela siis peaks kindlustusmakse olema ka soodsam. Seega saad lohutada end ka sedasi. :)

Jah, õnneks on kw vähe masinal ja ka asukoht soodne, väga hullu pole ja ega see polegi ausaltöeldes hetkel suurim mure. Kõige olulisem on auto kähku korda saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 13:56 
Kasutaja avatar

Samas Sa ei pruugi süüdlane olla ju ... minu teada selle uue LS'iga tuli midagi taolist sisse, et enam pole alati tagantsõitja süüdi, kui eessõitja põhjuseta tekitab liiklusohtliku olukorra mille tõttu toimub avarii siis võib ka tema süüdi jääda ... Sa peaksid asja uurima. Selles mõttes, et pikivahe pikivaheks, aga kui mingi debiilik sõidab mööda linna ja rohelise tule ajal keset risti kuradi pidureid plokki ajab, siis ilmselgelt pole Sina süüdlane vaid ikka inimene kel tekkis mingi geniaalne mõte taolist h*injaad teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 14:03 

KirillD kirjutas:
Samas Sa ei pruugi süüdlane olla ju ... minu teada selle uue LS'iga tuli midagi taolist sisse, et enam pole alati tagantsõitja süüdi, kui eessõitja põhjuseta tekitab liiklusohtliku olukorra mille tõttu toimub avarii siis võib ka tema süüdi jääda ... Sa peaksid asja uurima. Selles mõttes, et pikivahe pikivaheks, aga kui mingi debiilik sõidab mööda linna ja rohelise tule ajal keset risti kuradi pidureid plokki ajab, siis ilmselgelt pole Sina süüdlane vaid ikka inimene kel tekkis mingi geniaalne mõte taolist h*injaad teha.

Kust seda asja uurida saaks huvitav?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 15:05 

KirillD kirjutas:

Selle jaoks peaks leidma tunnistajad või siis ehk oli selle foori küljes kaamera. Sina ütled, et ta põhjuseta pidurdas rohelise tulega, tema ütleb, et kass jooksis üle tee või ütleb, et oli punane tuli või mida iganes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2011 15:11 

Jah, no seal ristmikul on kaamera küll, aga see võtab teist suunda kahjuks... ta väitis, et hakkas jalakäijat üle tee laskma :uhoh aga jalakäijatele oli punane tuli ja jalakäija oli mingi 2-3m ülekäigurajast....igatahes, loota eriti pole, et ma õigust saaksin ja ei viitsi selle tiblaga enda ajusid ke*pima jääda. Lihtsam on auto korda teha ja edasi sõita.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 254 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis