andres393 kirjutas:
Olgem realistid, need 10,2 sekundit sajale on liiklemiseks täiesti piisav. Olles ise mõned aastad tagasi kokku puutunud sama aasta 850´ga siis mugavus oli küll sees päris hea. Küll aga oli mul 2,0 93kw. isend mille käigud vahetusid automaatselt. Siis selle kiirendusvõime oli üsna tagasihoidlik. Samuti kütusekulu oli minu jaoks kuidagi liialt kõrge. Usutavasti need 106kw. teevad selle mootori vähe paremaks, sest 93kw. antud kere vedamiseks jääb paraku napiks.
Ma omasin 2a. V70-t sama mootoriga,ei olnud see küttekulu nii suur midagi(10 linnas),enamus varuosad mõistliku hinnaga,ketsi rebis hästi aga nüüd enam ei tundu,et nii õudsalt hästi edasi läheks(too aeg oli maailma kiireim auto)....Samas sõprade golfide(66kw),ventode(66kw) ja passatitega(96kw) võrreldes oli lausa püss.
Kui kat. pekki peaks minema kunagi siis löö välja,läheb hääl veel muhedamaks,kahjuks ainult jõud liigub natsa kõrgemale aga ei kao kuhugile persedüno järgi(korralikku kat.-ipole mõtet lõhkuda).
Küünlad soovitan ära vahetada kui teinud seda pole juba ja õli pane ainult head ja ära üle 10k sõida sama õliga(tiks on väga levinud sellel mootoril).
Hammasrihma vahetus on ka hea mõte kui plaanid kauem sõita(Koos veepumbaga.Ei ole üle mõistuse kallis).