Sai siis täna Civic garaagesse aetud ning natukene ka tehtud.
Kõigepealt võtsin ette tagumised udukad. Nimelt aegu tagasi tegin sisemised luugipealsed tuled park+piduri tuledeks ning ühte olemasolevat udukat ei jäänud. Sellega tekkis ka probleeme näiteks VOC hooaja lõpetamisel, kui politseihärra teadis täpselt, et selle generatsiooni Civic'ul peab olema luugi peal vasakul pool udukas, mitte park+pidur.
Asi sai lahendatud siis ühe väikse 12v dioodiga. Idee siis selline, et vajutad pidurit, lähevad kõik 4pidurituld põlema. Paned uduka põlema, lähevad sisemised luugituled põlema ning tänu dioodile ei lase äärmisi põlema. Idee järgi oleks saanud ka teha ühe uduka süsteemi, aga mõtlesin, et miks mitte kaks:D Ikka turvalisem halva nähtavuse puhul.
Ainult parktuled:

Udutuled:

Ning pidurituled on siis kui kõik põlevad.
Järgmisena sai udukatega jebbitud. Siiani sees olnud ühel pool 3000k xenon ja teisel pool 2500k tava pirn. Seda siis selle pärast, et ootasin kuni kiled jõuavad, et saaks vaadata, kummaga on kile effektiivsem. Testimisel selgus, et 3000k xenon + erkkolakasroheline kile + oranz kile jätavad kõige parema koosluse, seega sai mõlemad udukad nii ka valmis sätitud. Suunasin udukaid ka natukene õrnalt üles poole, sest hetkel olid nad nii madalal, et salongist näha polnud, et udukad põlesid. Kapott jäi ette:D

Suundi oranziks kiletama ei hakanud, kuna 1. kilest ei oleks välja tulnud ja 2. ei oleks jäänud nii effektne kui valmis amber tuli, seega tuleb see lähiaegadel ära tellida.
Siis sai salong laiali lammutatud ning laisk nagu ma olen, ei viitsinud ma võimu paigaldamiseks makki ära võtta, siis võtsin ära kellabloki ning seal taga olevast juhtmekimbust otsisin skeemi järgi vajalikud kõlarijuhtmed üles ning ühendasin niimoodi. Heli jäik küll parem, eriti kontrollida ei saanud kuna jäin hilja peale, aga vaikselt mängides oli küll mahedam kuidagi:D
Ning kuna juba niikuinii oli kolb autos soojas, mõtlesin, et paneks mitu kuud riiulis seisnud vidina ka lõpuks külge ära. Nimelt voltmeetri. Hämmastaval kombel on rohelist voltmeetrit raske leida. Punaseid ja rohelisi on aga külluses ning saab kordades odavama raha eest kätte kui rohelist:D
Head kohta ma talle ei leidnud, kus ta armatuuri peal jääks tagasihoidlikuks ning mitte silma põletavaks(suht ere valgus), seega sai ideaalne koht leitud tuhatoosi sisse(mida ma ei kasuta, kuna autos suitsetamine minu poolt 100% keelatud). Seega saab vajadusel volte chekata ning uuesti luuk kinni panna.
Mingi päev tuleb ära kontrollida, kui väikse pingega ta tööle läheb veel, siis teab, kui kaua saab koha peal muusikat kuulata:D

Teisipäeval saab Tartus ka käidud ning äkki midagi jälle Civic'ule tuua ja ns shopata:D