Täna sai end ka Tartus ilmutatud natukene:P
Esimese asjana võeti sammud Vova juurde, kelle käest sain lõpuks, suve algusest juba katki oleva kindalaeka lingi. Nüüd saavad ka teised peale minu seda kasutada, st. peab korda tegema:D

Siis sai veel hondaklubilistega juttu aetud ning lõpuks võetud sammud Noortehniku kauplusse, kus ühelt väga tõrksalt müüjalt sai midagi ka ostetud. Jäi mulje nagu kutt sureks maha sinna tooli peale, abi anda ei tahtnud, poolt mu ostusoovi ei kuulnud(kuigi ütlesin valju ja selge häälega) ning üldse uim:D
Igaljuhul sai võetud natukene STP Bomb matti põhimurekohtade, ehk tagakoobaste tegemiseks, see lärm mis sealt naelrehvidega tuleb on pea talumatu:D Siis võetud juurde SPL08-t, mis pidi olema sammuti maanteemüra vastu. Tsipa sai ka veel vilti ostetud, mis paigutan ära esiuste sisse alustuseks ning ka kõlaririiet, et pagass ilusaks teha:D Ainuke asi mis ostmata jäi ja hiljem meenus oli 12" kõlari grill, mida Rait üles ei leidnud enda oma:( Seega soodsalt võib keegi mulle seda pakkuda ju:D

Ja nüüd siis midagi, mille eest arvatavasti Streetrace rahvas mind risti laseb lüüa:D Ning siit samuti ka õppetund, et sõpradega ei maksa riidepoes käia xD Nimelt oli vaja uste sisepolstritele uut riiet, kuna vana liiga ära määrdunud ning puhastada pole võimalik. Tavalist musta ei tahtnud, seega tahtsin midai väikse minimalistliku mustriga musta-valge segu leida endale. Leidsime aga siis järsku ühe eriti kreisi riide, mille kasuks siis ka otsutati:D
Poolel teel autoni küll vaikselt kahetsesin otsust, aga kuna niigi täpselt seda riiet mida otsisin polnud, siis see kõlbab väga hästi esialgseks prooviks, sest proovid lähevad suht alati persse, kui liim on mängus:D
Selline funky kreisi ta siis on(reaaluses ei ole kilene ja ei läigi):

Samuti küsis keegi kuidas udukad näitavad. Ega nad suurt ei näita, show element suht. Teeääri tsipa valgustavad, aga vaja veel regullida, et laiali ja kaugemale nats, aga ega nende peaülessanne polegi midagi näidata, pimestama ma küll kedagi ei plaani hakata:D