rutsik kirjutas:
Sa käsisd noortehnikus raatuses või lõunakas a-soundis?
Tallinna kohta küll midagi halba ei saa öelda. Vähemalt ülemiste ja selle koha kus OliverV töötab.
Lõunakas on A-sound? Millal see sinna tuli ja kus asub? Audiodesigni koduaudio pood on küll seal aga seda küll ei teadnud, et Noortehnik kah, kodukal neil küll mingit märget sellest ei leidnud.
See Tartu Noortehnik on imelik jah, endal kah halvad kogemused, küll nõuti mingeid postikulusid, et nad Tallinnast kauba telliks, mis neil endal poes müügis peaks olema ja niisama oli kah teenendus kehva. Sinna poodi enam ei lähe.
Ise käin alati Audiodesignis kui midagi vaja ja pole kunagi probleeme olnud ning olen ka saanud tasuta abi ja head nõu igasuguste asjadega.
Selle remondimehega on see teema, et tal on enamasti nii palju tööd, et kui midagi parandussse tuuakse siis lihtsalt tal võtab kaua aega enne kui ta selleni jõuab. Ma olen aru saanud, et see parandamise teenus on pigem inimestele vastu tulemine mitte otseselt pakutav teenus, enamus energiat läheb neil ikka mujale ja põhi töö peale.
Aga aitab OT-st.
See riie tundub küll huvitav, tahaks näha kuidas ta lõpuks jääb. Idee tundub igatahes hea, erineb hallist massist.